Doe je mee?

Conscious Academy is het levende bewijs dat individuele kracht in een gezamenlijke context voor collectieve magie zorgt. Ben jij ook een bouwer, pionier, visionair of ontdekker en kom jij het team van de Conscious Academy met ons bezielen.

Vacatures

Finance talent?

Hou jij van het sturen van facturen naar bedrijven? Van het maken van die afspraak met die crediteur die het lastig heeft en het opstellen van de wekelijkse P&L? 

(10  uur p/w)

De wereld mooier maken doe je samen!

Bewustzijn, potentieel en liefde, 

niet meer en niet minder...

Dynamic Teams

Bij Conscious Academy werken we in wisselende f2f en remote project teams. Sommige van ons starten de dag met de gezamenlijke meditatie om 7.00 en ontbijt om 8.00. Onze werkdag begint om 9.00 met een team sessie waarin we de context zetten voor een krachtige dag. 

Over het algemeen is het mogelijk om elke werkdag van 9-15 te werken aan de team taken. Voor sommige activiteiten is het gewenst om in de middag, avond of weekend ook aanwezig te kunnen zijn. Remote werken is voor de meeste mensen in het team ook mogelijk. Ook al werken we met hart en ziel aan de revolutie in bewustzijn en liefde, om de rekeningen te betalen is er ook een salaris;) Het bruto salaris van iedereen is gebaseerd op €2.833,- voor een voltijd functie. 

Contact ons, stuur een leuke film of email

Of kom binnenkort even langs voor een kennismaking.

Joris Swinkels