Doe je mee?

Conscious Academy is het levende bewijs dat individuele kracht in een gezamenlijke context voor collectieve magie zorgt. Ben jij ook een bouwer, pionier, visionair of ontdekker en kom jij het team van de Conscious Academy met ons bezielen.

Vacatures

Facilitatie talent?

Wordt jij blij van het voorbereiden van de kapel of andere trainings ruimtes? Liefde en aandacht geven aan de inrichting, zorgen dat ieder element op de juiste plek staat, een center peace gemaakt wordt, thee & water met gember en citroen en ben jij 16-24 uur per week beschikbaar?

Organisatie talent?

Hou jij van planningen, orde, klant communicatie, werkinstructies en andere belangrijke zaken om gasten de optimale 5 sterren beleving te geven en ben jij 16-24 uur per week beschikbaar?

Hosting talent?

Hou jij van mensen, van mensen ontvangen en thuis laten voelen dan willen we jou hebben! (10 uur per week)

De wereld mooier maken doe je samen!

Marketing talent?

Ben jij de persoon die het belangrijk vindt dat de geweldige missie van de Conscious Academy bij veel mensen bekend is? Hou je van het uitvoeren van online marketing? Social media, email marketing? En ben je minimaal 20 uur beschikbaar?

Sales talent?

Elk gesprek dat iemand support een fijner leven te leiden, een mooier mens te worden, in kracht te gaan staan, een beter impact te hebben op de wereld, is een gesprek van goud! Hou jij van deze gesprekken en ben je niet bang om daar ook plezier bij te hebben, dan ben jij toe aan ons;) (20 uur per week)

Website talent?

Hou jij van het maken van kunstwerken in de vorm van landingspagina's, email funnels, zapier koppelingen en andere kleurrijke digitale media? (10 uur per week)

Dynamic Teams

Bij Conscious Academy werken we in wisselende project teams. Sommige van ons starten de dag met de gezamenlijke meditatie om 7.00 en ontbijt om 8.00. Onze werkdag begint om 9.00 met een team sessie waarin we de context zetten voor een krachtige dag.

Over het algemeen is het mogelijk om elke werkdag van 9-13 te werken aan de team taken. Voor sommige activiteiten is het gewenst om in de middag, avond of weekend ook aanwezig te kunnen zijn. Ook al werken we met hart en ziel aan de revolutie in bewustzijn en liefde, om de rekeningen te betalen is er ook een salaris;) Het bruto salaris van iedereen is gebaseerd op €2.833,- voor een voltijd functie. 

Bewustzijn en liefde, niet meer en niet minder...

Foto, Video, DTP talent?

Ben jij een kunstenaar die het bijzondere verhaal van de Conscious Academy en het team in beeld gaat brengen voor de wereld? (10- 20 uur p/w)

Schrijf talent?

Elke dag gebeuren er 100 dingen die de moeite waard zijn om met de wereld te delen. Ben jij de persoon die daar de juiste dingen uitpikt en met woorden mensen inspireert voor de revolutie in bewustzijn?

(10 - 20 uur p/w)

Finance talent?

Hou jij van het sturen van facturen naar bedrijven? Van het maken van die afspraak met die crediteur die het lastig heeft en het opstellen van de wekelijkse P&L? 

(10-20 uur p/w)

Contact ons, stuur een leuke film of email

Of kom binnenkort even langs voor een kennismaking.