Gratis webinar

Life-changing fundamenten
voor het leven post covid

Dinsdag 22  2  2022  ( start 20 22 )


50%
Ja ik meld mij aan !
Your information is safe with us
Webinar

Wat ga je ontdekken? 

Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Corona heeft voor velen de ogen verder geopend. We zijn massaal wakker geworden. Wat een goud in deze ook zeer gecompliceerde en pijnlijke tijd voor velen.


Wat kunnen we leren van afgelopen twee jaar:

- polarisatie, hoe voorkom ik dat?

- overlijden in quarantaine, hoe dan?

- je waarheid in perspectief

- de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid

- veranderen vanuit visie of angst?


De wereld is veranderd en dat was nodig! Het vraagt een nieuw kijken, nieuwe keuzes. De afgelopen twee jaar hebben ons veel inzicht gegeven in hoe de wereld in elkaar zit en hoe we in deze wereld willen leven. Joris en Sacha blikken terug naar twee bijzondere jaren met pieken, dalen en bergen inzicht. In het gratis webinar gaan ze in op 5 fundamenten voor een gelukkig en krachtig leven post covid.


- wie ben ik nu?

- hoe leef ik krachtig, gepassioneerd en vanuit liefde?

- hoe maak ik de impact waarvoor ik hier ben?

- hoe bouw ik een harmonisch leven met de mensen waarom ik geef?

- wat wil ik bijdragen aan mijn leven en deze wereld?


De tijd is nu ! 

Ik meld me aan !