Webinar Conscious Food & Health

Zaterdag 10 april om 10.30 uur

Ik ben erbij!

Connect to you, nourish your body

Een gezond lichaam is onlosmakelijk verbonden met een gezonde geest. Een inkopper, dat is duidelijk, maar wel iets waar we als Conscious Academy voor staan. Alles wat we doen gaat over gezondheid op alle lichaam, dus ook het fysieke. We hechten belang aan een bewuste kijk op vitaliteit, een bewuste leefstijl en het bewustzijn over wat iets met je lichaam doet. Dat brengen we al naar buiten met onze fantastische kok en queen of food Fia, maar we gaan een stapje verder.

Door volledig vanuit jouw bewustzijn naar je fysieke, spirituele, mentale en emotionele lichaam te kijken wat jouw lichaam nodig heeft, kom je weer vol energie. Het gaat hier om vol overgave naar je lichaam luisteren en op basis hiervan je dagelijkse patronen aanpassen. Je gaat je weer puur voelen door holistisch naar jouw patronen te kijken. Op deze manier voed je je van binnenuit, op een manier die volledig bij jou past.

Webinar op 10 april om 10.30 uur 

Daarom geven Evi Bastiaensen en Hilde Spitters een webinar over bewust eten en vitaliteit als voorbereiding op de detoxdriedaagse op 28, 29 en 30 april. Zij geven je tijdens dit webinar eerste tips en tricks over bewust eten, jouw leefstijl en het integreren van voedende gewoonten.


Want:

  • Wanneer is het wel het goede moment om naar je lichaam te luisteren?
  • Wat is er voor nodig om je vitaliteit serieus te nemen?
  • Wat nou als gezond leven eigenlijk heel leuk is? 

Wat heb jij nodig om je vitaliteit op nummer één te zetten? 

Ik wil meer leren over bewust eten, leven en een gezonde leefstijl

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us