Vacature: Videograaf

Conscious Academy is op zoek naar iemand die beeld en geluid kan vertalen naar een verhaal wat onze missie en thuisbasis spreekt. 

Onze huisfotograaf Rhoda heeft een video gemaakt die het gevoel van de Academy verbeeld. We zijn op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in het maken van films. Deze video geeft een richtlijn qua kwaliteit en we weten dat er iemand is die dit nog beter kan doen. Die precies op het juiste moment het juiste beeld inzet en uitkiest bij de uitgesproken woorden en de kijker meeneemt in een verhaal. 


In de afgelopen weken zijn we al bezig geweest met creëren. We gingen een weekje naar Chateaux Gressoux in Frankrijk, bouwden samen aan het ontwikkelen van de programma's, genoten van het prachtige landgoed Coudewater en maakten de kapel en het appartementen complex klaar voor de trainingen... We dansten, hadden diepgaande gesprekken over het leven en leerden elkaar beter kennen. 

We hebben een hechte band gekregen en willen jou er graag bij hebben!


Wat vragen we van jou?

- Jouw beschikbaarheid als er belangrijke activiteiten plaatsvinden op de Academy, we video's nodig hebben van een nieuwe locatie (binnen & buitenland) en de teachers of wanneer we content nodig hebben voor social media. 

- Ervaring als videograaf (dit wordt beoordeeld op basis van je portfolio/showreel)


Wat krijg jij van ons?
- Tot eind 2021 onbeperkt toegang tot het volledige aanbod van het jaarprogramma

- Een thuisbasis waar jij je kan ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied.


Voel jij je aangesproken of heb je nog meer vragen?
Stuur Rhoda dan een mail met je portfolio/showreel. 

Enthousiast?