UNLEASH YOUR INNER TRUTH

2 dagen vol Female Embodiment & Empowerment

5 & 6 maart

Vanuit het donker naar het licht bewegen

De lange nachten zijn voorbij. Het blijft vanaf nu weer iedere dag langer licht. Het is tijd om de verstilling achter je te laten en je te openen. Een nieuw begin. De zaadjes van nieuwe ideeën mogen geuit worden. Uit de stilte ontstaat een automatische beweging. En deze beweging volgen we met ons lichaam en onze mind. 


In Unleash Your Inner Truth duiken we samen in op hoe je energetisch manifesteert. 


Ontdek je blokkades, breng je keel-en hart energie in balans, pak een concreet hartgedreven manifestatieproject aan tijdens deze tweedaagse, leer de do’s en don’ts,  en herschrijf je story.


Schrijf je snel in voor Unleash your Inner Truth en blok twee dagen me-time in je agenda. 


Ready to rise!2 dagen boordevol, dans, yoga, reflectie, sharing en celebration

Blijf jij soms hangen in je ideeën?

Een van de major uitdagingen van ondernemende vrouwen is het blijven hangen in dromen en verlangens. Je ideeën zijn meer dan briljant, maar dan.. Ken je je missie en heb je een best wel concreet beeld van wat je wilt neerzetten, this lifetime of over een maand, dan is the next step je innerlijke idee naar buiten te brengen, te sparren,  je uit te spreken. 


UNLEASH YOUR INNER TRUTH IS...

...ALLEEN VOOR VROUWEN

UnlEash your inner truth

Je krijgt vragen waar je geen antwoord op hebt, feedback die niet persé opbouwend is en de support die je nodig hebt om door te gaan, blijft behoorlijk achterwege. Je hebt de neiging om je óf terug te trekken óf er als een stoomwals overheen. Beide niet constructief.


Je keel-en hart energie blokkeren. 


Het is lastig om de woorden te vinden, je enthousiasme over te brengen en uiteindelijk na de zoveelste feedback, probeer je het niet meer en leg je je verlangen weer even op de plank. Tot het volgende moment. Of erger tot nooit weer.


Mega zonde en niet nodig.

SPECIAAL VOOR VROUWEN

Deze 2 daagse is speciaal voor vrouwen die:


  • De samen met andere vrouwen de transitie willen maken van de stille winter naar een uitgesproken lente.
  • Hun hartsverlangen willen verwezenlijken door vrijuit te spreken
  • Een diepere connectie willen maken met hun verlangens en dromen
  • De lente willen gebruiken om de zaadjes van hun ideeën uit te werken

IN TIJDEN VAN VERANDERING IS JE EIGEN WAARHEID LEVEN DE SLEUTEL

2 dagen in het teken van female embodiment en empowerment 

Je wordt samen met de andere vrouwen op 5 maart om 09:00 online  verwelkomt. Je bent bij je eigen thuis of hebt een studio geboekt bij de Conscious Academy in Rosmalen.


Om 10 uur s'ochtends start het programma in de kerk met een open einde. We werken in afstemming op de energie van de groep en laten de processen ontstaan.


Op 6 maart starten we de dag weer vroeg in de ochtend zodat we de dag rond 17:00 uur kunnen afsluiten na een heerlijke dans celebration.


Deze 2 dagen staan volledig in het teken van leven via de seizoenen. Het natuurlijke proces van het loslaten en openen voor je innerlijke waarheid wordt begeleid door Anne, Lonneke en Sacha. 


Ze zullen je begeleiden in deze transitie. Geen strakke planning, rechtlijnige structuren, maar 'the feminine way'. Zacht, liefdevol, diepgaand en vooral volledig afgestemd op de wijsheid van je intuïtie.


Ben jij klaar om je innerlijke wijsheid te ontdekken?


DOE JIJ MEE OP 5-6 MAART? 

WAT HEBBEN ANDEREN ERVAREN?

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 
Merel van der Wouden 
"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."
Floortje - Spirit Junkies 
Er is zoveel gebeurd en in gang gezet in deze 24-uur. De impact is enorm. Ik merk dat ik bijvoorbeeld mezelf de toestemming heb gegeven om meer te zijn, in plaats van te moeten zijn. 
Inger Vierhout
€ 197,-

2 daagse UNLEASH YOUR INNER TRUTH 

EDITIE: 5 & 6 maart 2021 


UNLEASH YOUR INNER TRUTH 2 daagse is in online variant. Waarbij je wel de mogelijkheid hebt om corona proof te verblijven in een van onze studio's.


Tijdens deze 2 daagse kun je je volledig laten meenemen in de ervaring.

  • Een team van ervaren trainers die je begeleiden bij dit proces