Thuis komen

 Conscious Academy biedt flexibele werk- en leefplekken.

Het nieuwe leven

Het nieuwe leven, waar ruimtes, spullen en ervaringen gedeeld worden. Voldoende ruimte voor jezelf, je eigen proces en elkaar. Want waarom zou iedereen alles moeten hebben? Delen is toch veel efficiënter, beter voor het milieu en ook nog eens veel socialer, dus leuker. 


Conscious Academy biedt flexibele werk- en leefplekken. Voor een nacht, een week of zolang als jij hier graag wil zijn. 


Verlang jij naar een plek in een inspirerende groene omgeving, tussen eeuwenoude bomen, met in het midden een magische kerk? 


Een plek om te zijn, om te werken of een plek voor complete stilte en rust? Door hier te zijn kun je maximaal gebruik maken van de omgeving die je hoofd kan leegmaken en je creativiteit kan aanwakkeren. Heb jij even behoefte aan een oplaadstation? Wil je even weg uit je dagelijkse sleur? Schrijf hier je boek af of je scriptie. Maak dat ene plan waarmee jij de wereld gaat veroveren en gebruik ons en de omgeving als support. Deel je ideeën, je proces of je wijsheid en groei met en door elkaar. Loop de open keuken binnen voor een goed gesprek, een lach en een traan.


Eet mee. Deel je proces. Trek je terug. 

Jouw thuisplek van huis

Jouw proces in jouw tempo laten landen, uren lezen, wandelen, verwonderen, het laten gebeuren...Voor één dag, één week of totdat jij voelt dat het tijd is om weer weg te gaan. 


Laat alles op zijn plek vallen. Voel je vrij om alles te mogen zijn en niets te hoeven zijn.


Kies uit één van de studio’s of appartementen, boek een bed of een hele studio. Meer luxe? Kies dan voor de suite of het 6 persoons Koetshuis. 


Welkom bij de Conscious Academy. Welkom thuis.