arrow_drop_up arrow_drop_down
Conscious Academy

Spiritueel Ondernemerschap

Exclusief programma voor ambitieuze en missiegedreven ondernemers en ondernemende managers en leidinggevenden die impact willen maken en moeiteloos willen ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust

neem jij geen genoegen meer met middelmatigheid? 

Ready voor de next level? Je wéét dat er meer in jou en in je business zit. Dat er meer in het vat zit. Dat jouw potentieel en jouw plannen veel meer impact mogen en kunnen maken. Je voelt het ook diep van binnen. Maar je zoekt je eigen next level….

 

Welke keuzes wil je NU eigenlijk maken? Om onvoorwaardelijk te geven, knopen door te hakken en te focussen op datgene wat er écht voor je toe doet, is het nu tijd om de verbinding met jouw meest zuivere zelf aan te gaan en je plannen in lijn te brengen met de universele principes.  Dán kan je business pas écht flowen!

 

Je hebt een business. Er is een plan. Een visie. Een missie. Maar wat is jouw brandstof? Tijd en geld zijn potentieel beperkt, terwijl jouw energie en ambitie skyhigh kan zijn!  Het is tijd om jouw ambitie en potentieel te verrijken vanuit bewustzijn. Het vergroten van je zelf-ontwikkeling, het verhogen van je frequentie en het je openen voor de kracht van spiritualiteit, is de sleutel tot succes en impact in een wereld die meer dan klaar is voor jouw bijdrage. Stel je voor dat je verbindingen kunt leggen tussen al die facetten die voor jouw unieke pad cruciaal zijn. Een spiritueel business -en manifestatieplan. Hoe klinkt dat?

Klaar om uit te blinken? Maak dé shift van je leven

Blinde vlekken zijn je laaghangend fruit! 

Onbewuste belemmerende overtuigingen en patronen zijn vaak een blok aan je been. Dit is vervelend om mee te leven en kan echt killing zijn voor je ondernemerschap. Het levert spanningen, twijfels en onterechte angsten op. Hoe lekker zou het voor jou en je business zijn om los te komen van deze interne onruststokers? 

Om écht vanuit je diepere missie, flow en innerlijke rust het verschil te maken, helpt een uitdagende mix van praktische en spirituele leiderschapsprincipes je. Juist nú is het moedig en inspirerend om je stijl en strategie te verrijken met universele en spirituele businessprincipes.

Stel je eens voor...

Als je je verborgen talenten nog meer inzet om meer sprongen vooruit te maken, zodat je nog een grotere bijdrage kan leveren in de wereld. 


Door je volledig te focussen op waar je energie van krijgt en waar je écht goed in bent, kom je helemaal in je element. Het gevolg? Je bedrijfsgroei komt in de zesde versnelling te staan.  Hoe zou dat voor je zijn? 


Vergroot je impact vanuit flow & intuïtie

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, dan heb je eerst zelf te veranderen. Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Je kan niet zonder persoonlijke en spirituele groei als je zakelijk wilt groeien.


Op het moment dat je een mentale, emotionele, fysieke en spirituele shift maakt, gaat de levensenergie en creatiekracht stromen. Zodat je bewust meer tijd en aandacht kan besteden om plannen te maken, nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, processen te verbeteren en uitdagingen op te lossen om écht meer het verschil te gaan maken waar je zo naar verlangt! 

Zet Samen consistent stappen voorwaarts

Als je duurzame verandering wilt creëren wordt de kracht van consistentie, je energiemanagement en een positieve groep met bewustzijnspioniers vaak onderschat. En dat terwijl het samen één van de grootste voorspellers vormt om zakelijk te winnen zonder dat het ten koste gaat van je privéleven. 


Bij de Conscious Academy sta je er niet alleen voor. Omring je met een groep zelfbewuste A-spelers die je uitdagen om grootser te dromen, durven en doen. Alleen actie leidt tot resultaat. En een slimme strategie mag niet ontbreken, zodat je vanuit een helikopter-view telkens de stappen vooruit blijft zetten die goed voor je voelen.

"De vrijheid om alles te mogen zijn,

en de vrijheid om niets te hoeven zijn" 

Eén keertje iets uitzonderlijks presteren met je betekenisvolle onderneming lukt nog wel. De kunst is om het vol te houden voor langere tijd. 
Meerdere topprestaties leveren en die zakelijke doelen manifesteren vanuit innerlijke rust en ruimte in je hoofd, is een heel ander verhaal.

Tóch is voor iedere manager, ondernemer of leidinggevende dit weggelegd. Wil je weten en ervaren hoe? Ontwikkel jezelf op zowel persoonlijk als spiritueel vlak om meer in verbinding met je authentieke zelf te zijn en leven.

Bij de Conscious Academy begint jouw avontuur van 2021 met het Next Level Leadership programma. Laat je inspireren door een ervaren team met leiderschap experts om met spirituele businessprincipes écht een bedrijf te bouwen waar je later met trots op terugkijkt! 

Wil jij jouw ondernemersdromen manifesteren samen met een groep bewustzijnpioniers? 

Wat houdt het NExt Level Leadership programma in? 

Je energie is allesbepalend voor je zakelijke succes en dus niet andersom, waarbij je zakelijke succes bepalend is voor je energie. Naast alle ups zijn er ook ongetwijfeld ook persoonlijke en zakelijke downs waar je mee te dealen hebt. Obstakels, tegenslagen en uitdagingen die je alleen met de juiste vibratie en positieve mindset sterker maken. 


Het Next Level Leadership programma bestaat uit een uitdagende mix van praktische en spirituele leiderschapsprincipes. Samen vormt dit een complete persoonlijke ontwikkelingsreis om thuis te komen bij jezelf, zodat jij onvoorwaardelijk kan geven en impact maken!


Hierdoor kan jij dé shift maken waar je zo naar verlangt zonder dat je: 

 1. Over je eigen grenzen heengaat en jezelf wegcijfert 
 2. Pleasegedrag blijft vertonen en niet opkomt voor jezelf
 3. Op de automatische piloot leeft en het ervaart als een sleur
 4. Eenzaamheid ervaart en het gevoel hebt dat je er alleen voor staat
 5. Je het gevoel hebt dat je door de mand valt en je afvraagt of je wel goed genoeg bent

Bij de Conscious Academy ondersteunen we je om: 

 • de neiging om jezelf met anderen te vergelijken, los te laten 
 • te kiezen voor authenticiteit en trouw te leven aan jezelf
 • te laten gaan wie je denkt te moeten zijn
 • creativiteit de ruimte te geven 
 • je perfectionisme los te laten
 • je zelfliefde en zelfvertrouwen te vergroten
 • te durven vertrouwen op je intuïtie
 • te geloven in je eigen innerlijke kracht
 • angsten achter je te laten wat anderen van je vinden 

Schrijf mij in


The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Er staat een compleet team met trainers voor je klaar...

Ben jij klaar om het verschil te maken vanuit flow en jouw authentieke zelf?

Voel je dat het tijd is om meer te verbinden met jezelf en te creëren wat je wél wilt in je leven? Het is tijd voor diepgaande transformaties en manifestaties alle vrijheid te voelen om alles te mogen en niets te hoeven zijn!

Voluit leven en hét verschil maken is geen eenmalige keuze. Het is een proces. Het is een lange avontuurlijke innerlijke reis vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Dat je vanuit moed, compassie en verbondenheid een bezield leven creëert waar je maximaal van geniet.

Deze speciale reis van je leven gaan we graag samen met jou beleven in het Next Level Leadership programma, zodat jij dé shift maakt op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau om een grotere bijdrage te leveren in deze mooie wereld. Doe je mee met om moeiteloos te ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust? 

Ja, ik ben er klaar voor

Next Level Leadership is NIET voor iedereen 

Het Next Level Leadership programma is WÉL geschikt voor je als je:  

 • Nog niet durft om 100% je dromen achterna te gaan vanwege diepgewortelde mentale blokkades als ‘wie ben ik nou om dit te gaan doen?’ of ‘ik ben niet goed genoeg’
 • Belemmerende patronen, overtuigingen en angsten wilt loslaten om je vrijer te voelen en meer jezelf wilt zijn
 • Meer in verbinding met je essentie, emoties, gedachten en lichaam wilt zijn om op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau te helen 

Maar het Next Level Leadership programma is NIET voor je als je:

 1. Meer geld verdienen je allerbelangrijkste drijfveer is om je bedrijfsgroei te versnellen
 2. Geen zin hebt om een spiritueel businessplan te maken en er niet klaar voor bent om je 'oude' verhaal los te laten en meer zelfvertrouwen te creëren
 3. Geen behoefte hebt of jezelf niet de tijd gunt om inzichten in diepere lagen van jezelf en je patronen te krijgen 

Floortje Ingenhousz

"Dit heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Conscious Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

“De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Maar zij maken van alles het beste.

€ 5100,-

Spiritueel Ondernemerschap

Ben jij met je bedrijf er klaar voor om je dromen te manifesteren en verantwoordelijkheid te nemen vanuit universele en spirituele businessprincipes? 


Volg ons exclusieve programma voor ambitieuze en missiegedreven ondernemers en ondernemende managers en leidinggevenden die impact willen maken en moeiteloos willen ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust. 

Je investering is nu in één keer € 5100 excl. BTW. Ook kun je in termijnen betalen als dat handiger voor je is. In 6 termijnen betaal slechts € 900,- per termijn en in 12 termijnen betaal je € 475,- per termijn.


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen. Het wordt een transformerend avontuur dat je nooit meer vergeet.