arrow_drop_up arrow_drop_down

Retreats

Verdiepende retreats op bijzondere plekken 

Retreats

Op bijzondere plekken in Europa zoals Chateau Gressoux, de Belgische bossen en het idyllische Ibiza bieden we retreats aan om jouw shift te ondersteunen. Het retreat pakket is een mooie aanvulling op het basisprogramma. 


Je kunt kiezen voor retreats rondom uiteenlopende thema's die allemaal worden verzorgd door het vaste team teachers van de Conscious Academy. Denk aan een conscious flow retreat, een retreat met schaduw en lichtwerk of een retreat speciaal voor mannen/vrouwen. 


Het retreat seizoen van de Conscious Academy start in april 2021. Houd deze pagina in de gaten, want binnenkort delen we het retreat schema voor 2021. 

 

De Conscious Academy houdt van een revolutionaire aanpak. Zo ontstond het idee om ieder jaar een openings retreat te organiseren als een soort proeverij waar je het aanbod van de verschillende teachers kan ervaren. Allemaal op één plek! Een goed begin van jouw revolutionaire shift om thuis te komen bij jezelf op jouw eigen manier. 

Chateau Gressoux 

Chateau Gressoux is een thuisbasis van de Conscious Academy. Het prachtige 200 jaar oude Chateau is sinds 2008 het tweede huis/ artist residence van kunstenaar en hoofd teacher van de Conscious Academy, Bert Barten. De franse omgeving en de sfeer die er hangt wordt door retreat gasten beschreven als het pure gevoel van vrijheid, een plek waar alles mag. Een plek waar inspirerende ontmoetingen en gesprekken plaatsvinden en waar ruimte is voor creatie en ontspanning. Benieuwd naar de eerste volgende retreat? Neem contact met ons op of houd de website in de gaten. 
Gressoux