Over Tanja

Ik ga voor de liefde 

Tanja is 'de stroomversneller' van het team. Want Tanja weet als geen ander dat het leven niet te sturen valt vanuit je eigen 'ik'. Ze laat zich meebewegen met de stroom van het leven, stelt zich open en laat zich leiden door de liefde. 

Met deze visie ontwikkelde ze in 2009 een Zorggroep waar 'zijn' en 'ruimte' het zwaarst wegen, hoewel we zwaarte beter kunnen omwisselen voor lichtheid. Er zijn vele illusies die wegvallen als je op deze manier werkt en leeft. En daar deelt ze graag meer over. Zo zal Tanja je sneller een dekentje aanbieden als je op de bank hangt, dan je een schop onder je hol geven. 

Daarnaast deelt ze onder andere de practice, Falun Gong, die volgens haar de beste 'truc' is om jezelf helemaal vrij te maken en ruimte te geven aan je authentieke pad. De lessen van Tanja kun je gerust een bewustzijnsreis noemen, ondanks dat de houdingen en bewegingen gelijk blijven, kan de ervaring reiken van de sterren tot de mossige aarde en alles daar tussen in.

Tanja belandde bij Conscious Academy door de stroom van haar hart te volgen.

"Er is onbenoembaar veel liefde in deze wereld. Ik ervaar deze oneindige liefde in mezelf en voel dat deze plek mij de ruimte geeft om dit te delen met iedereen die door de stroom van het leven naar de Academy wordt geleid."

Welkom bij de Conscious Academy, Welkom Thuis.