Sacha Steuns

Over Sacha

Sacha Steuns

Ziet de glans van rauwheid

Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen situaties, emoties, ambities en doelen. Scherp, mist geen details en je voelt een oprechte interesse wanneer je met haar praat. Een levensgenieter pur sang, maar ook een levens-uitdager. Het liefst voor de groep, het publiek inpakkend met charme en humor om vervolgens genadeloos de diepte in te gaan.


Na jaren internationale trainingen en retreats op het gebied van schaduwwerk te geven, brengt ze deze kracht nu naar de Conscious Academy. Werk met bewustwording voor de integratie van al je polariteiten. Omarm zowel de meest kwetsbare als meest krachtige kant in je en pijn en frustratie transformeren zich in ambitie en potentieel. Sacha begeleidt deze processen met expertise, humor, lichtheid en diepgang.


Het neerzetten van de Conscious Academy is voor Sacha een hele logische volgende stap. Als onderdeel van een grotere visie, draagt de manifestatie van dit project bij aan het groter en groter maken van de olievlek die mag leiden tot een bewustere, gelukkigere en, last but not least, meer gebalanceerde samenleving.