Over ons

Conscious Academy is het levende bewijs van individuele kracht in een gezamenlijke context. We stellen je graag voor aan onze pioniers, visionairs en ontdekkers, die de Conscious Academy bezielen.

Team

Joris Swinkels

Visionair, wereldverbeteraar, conscious entrepreneur. Holistisch visionair, gevat en intelligent. Dit alles, maar bovenal: een brok liefde. Joris bouwde al zijn bedrijven rondom persoonlijke ontwikkeling en is met recht...
Sacha Steuns

Sacha Steuns

Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen situaties, emoties, ambities en doelen. Scherp, mist geen details en je voelt een oprechte interesse wanneer je met haar praat. Een levens-uitdager maar ook...

Rob Doornenbal

Het onmogelijke, mogelijk maken. Hoe dan? Door er in te geloven. Door te zien waar de kansen liggen en de juiste mensen bij elkaar te verzamelen. Dat is waar Rob voor gaat en staat. 

Bert Barten

Bert Barten

Bert maakt muziek van bomen. Van bomen?! Ja, echt! Daarnaast geeft hij leiderschapstrainingen met een verrassende twist uit zijn carrière als theatermaker, zenboeddhist en laat hij je je eigen script ....

Tanja Verstappen

Tanja is 'de stroomversneller' van het team. Want Tanja weet als geen ander dat het leven niet te sturen valt vanuit je eigen 'ik'. Ze laat zich meebewegen met de stroom van het leven, stelt zich open en laat zich leiden door de liefde. 

Arthur Beuger

Arthur is de Business buddha. Begripvol en no nonsense. Opereert op high level en weet altijd tot de kern te komen. Gepassioneerd strijder voor duurzame impact. En naast de  financiële man van de academy is hij de man van Sacha,

Jules Hameleers 

Journalist, communicatiemedewerker, influencer, planner, office manager, regelmiep, zakelijke wederhelft van Sacha, zo nu en dan kok… Is dat te vatten in een functieomschrijving? Ja, is het antwoord: Jules. 

Hilde Spitters

Op onderzoek. Dat is Hilde op dit moment. Sinds kort is ze actief op ontdekkingstocht om te floreren en in actie te komen om te doen wat ze moet doen. Daarbij expressie te geven aan haar woord en in het licht durven te gaan staan.

Fia de Pree

Verhuisd van Zeeland naar Brabant en nu is het al een begrip. FIA. Niet Fia, maar FIA! En wow, wat zijn wij en iedereen die thuis komt bij de Conscious Academy blij met deze aanwinst. FIA. Food Inspiration Attraction. 

Evi Bastiaensen

Het thuisgevoel geeft Evi met haar liefde en warmte. Ze faciliteert liefdevolle verbindingen vanuit een diepliggende vrouwelijke kracht. Evi geeft meditaties en adviseert over voeding op je bord en in je leven. 

Maaike
van Wordragen

Maaike's grootste passie is het leven. Dit is dan ook meteen wat haar zo krachtig maakt in haar werk. Ze is altijd op onderzoek in haarzelf en naar anderen. Wat maakt het dat we de dingen doen zoals we doen? Constant op zoek naar iets nieuws, om zo het beste uit haarzelf en anderen te halen.

Wil je graag kennismaken?

Laten we dan samen iets plannen. Dat kan online of je kunt gewoon even langskomen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down