Over Maaike

"Het mooiste cadeau is dat ik mezelf heb gevonden"

Een stukje mee op de reis van Maaike... Van jongs af aan zorgde zij al graag voor anderen. Toen ze zestien was, begon ze als nagelstyliste waar ze al jong leerden één-op-één met mensen te verbinden. Daarom deed ze dit zo graag: ieder anderhalf uur een vrouw met een ander verhaal. 

Hier leerde ze ontzettend veel, vooral over het leven. Ook leerde ze dealen met de tegenslagen van het leven. Met als dieptepunt de scheiding van de vader van haar twee kinderen in 2014. Dat was voor haar het punt dat ze dieper isgaan graven in haarzelf, op zoek naar antwoorden. 

Ze werd gecoacht door verschillende coaches met elk een eigen expertise, ze las veel boeken en volgde verschillende trainingen. Ook ging ze vrijwillgerswerk doen in een hospice. Daar leerde ze het meeste over het leven. 

Toch bleef ze vastlopen: er bleef innerlijke onrust en ze belandde steeds in dezelfde cirkel. Daar lag de sleutel. Het lichaam en hart werkte niet mee, alles ging vanuit het hoofd. Zo leerde ze werken van binnen naar buiten. Ze volgde veel lichaamsgerichte therapie, zoals massage en ademwerk. Ze leerde de verschillende soorten massagetechnieken toe te passen en volgde een opleiding tot ademcoach. Ze groeide als mens en leerde veel over zichzelf.

Wat Maaike uniek maakt, is dat alles wat ze doet, vanuit haarzelf komt. Ze heeft een pure, zachte en liefdevolle benadering. Ze werkt van binnen naar buiten. Met haar intuïtie als kompas, begeleidt ze jou van het hoofd, naar je hart, weer terug in je lichaam.