Over Lonneke

Dans je eigen levensdans 

Lonneke, bekend als 'dancing queen', is de fladderaar van het team. Ze vindt het heerlijk om in de natuur te zijn en een plek te creëren waar je helemaal jezelf kunt zijn. Ze liet haar succesvolle bureau achter zich om te ontdekken wat haar hart sneller deed laten kloppen. Tijdens deze reis ontdekte ze een disbalans in zichzelf en de wereld. 


Er is zoveel controle, zoveel machtsstructuur, zoveel onderdrukking. Het is tijd om dit los te laten en te stappen in een leven dat meer stroomt, vanuit zachtheid en liefde voor jezelf en elkaar. Het is tijd om de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie te herstellen. Doormiddel van SuryaSoul dansworkshops, sister circles, maan ceremonies, meditaties en energiewerk begeleidt Lonneke je naar een plek van lichtheid, speelsheid en verbondenheid met jezelf en elkaar. 


Tijdens het gesprek met Sacha, voelde Lonneke kippenvel over heel haar lichaam. Ze kreeg tranen in haar ogen toen ze de kerk voor de eerste keer zag en wist ik ben thuis! Dit is de plek waar ik moet zijn op dit moment. Het is tijd voor een plek als deze, een plek waar je kippenvel van krijgt, die je 'aan' zet en je hart sneller laat kloppen omdat je weet.... ik kom thuis!

Welkom, bij Conscious Academy. Welkom thuis!