Over Hilde 

Haar ontdekkingstocht... 

Op onderzoek. Dat is Hilde op dit moment. Sinds kort is ze actief op ontdekkingstocht om te floreren en in actie te komen om te doen wat ze moet doen. Daarbij expressie te geven aan haar woord en in het licht durven te gaan staan.

Ze heeft de academische onderzoekswereld achter zich gelaten. Nu volgt ze op intuïtie en door bewust stil te staan bij wat ze ervaart haar nieuwe stappen. Haar ontdekkingstocht brengt haar terug naar haar altijd bestaande interesse voor gezond eten, bewegen en een gezond lichaam. Ze richt zich nu op hoe ze die kennis en interesse kan combineren met bewust leven en eenheidsbewustzijn. Daarnaast gaat haar reis over hoe ze haar eigen kwetsbaarheid kan laten zien en durft in te zetten om anderen te laten groeien.

Passend in de ontdekkingstocht is stil te staan bij wat voor Hilde vrijheid is. Met een gezin, twee kinderen en een derde op komst, vrienden, sporten en deze zoektocht, lijkt vrijheid ver weg. Hoe wordt dat als je vrijheid anders definieert, zoals bij jou past?

Ze heeft twee grote dromen die ze tot uiting wil laten komen bij de Conscious Academy. Allereerst mensen meenemen in hoe zij thuis kunnen komen bij zichzelf en hun vitale gezonde lichaam. Ervaren wat ze nodig hebben op een gewone dag, waardoor de energie stroomt en waardoor ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Haar andere droom is een health barn opzetten, waar andere kunnen proeven, proberen, experimenteren en leren over lekker voedend eten.

En bij de Conscious Academy komen dromen uit…