Over Evi 

Voeding op je bord en voeding uit je leven...

Het thuisgevoel geeft Evi met haar liefde en warmte. Ze faciliteert liefdevolle verbindingen vanuit een diepliggende vrouwelijke kracht. Je ervaart een oprechte interesse als je met haar praat en voelt de ruimte om te zijn wie je bent, met alles wat is.  

 

Vanwege forse gezondheidsproblemen werd Evi enkele jaren geleden volledig lam gelegd. Ze kon nagenoeg niets meer. Met vallen en opstaan leerde ze vanuit een holistische aanpak te luisteren naar wat haar lichaam wil vertellen, waardoor ze nu energieker in het leven staat dan ooit tevoren. 

 

Evi inspireert en ondersteunt anderen om in de beste versie van zichzelf te stappen. Leven vanuit een lichaam en geest die gezond en gelukkig zijn. Leven in lijn met je zijn. Ze kijkt hierbij niet alleen naar de voeding die op je bord ligt, maar ook naar de voeding die je haalt uit je carrière, relaties, fysieke beweging en spiritualiteit. Evi deelt vanuit haar eigen ervaringen en vanuit de kennis die ze opdoet binnen haar opleiding tot Holistisch Gezondheidscoach.