arrow_drop_up arrow_drop_down

Conscious Academy is de plek voor iedereen die dé shift wil maken. 

Voor iedereen die het leven wil verdiepen, een nieuwe versie van zichzelf wil ontdekken. 


Voor de misfits en de pioniers in het bedrijfsleven die weten dat het anders kan en de tools zoeken om de rest mee te krijgen. 


Voor de ouders en opvoeders die een nieuw voorbeeld voor de volgende generatie willen zijn. 


Voor iedereen die wil bijdragen aan een nieuwe wereld.

missie

Conscious Academy staat voor het ontketenen van een revolutie op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Dit doen we door met een ijzersterk team van ervaren trainers en teachers een aanbod te creëren waar wij het warm van krijgen. We bieden je aan wat we hebben, wat we weten, wat we zien, wat we voelen. Alles om jou maximaal te faciliteren in je ontwikkeling en groei. 


Een spannend nieuw concept waarin JIJ bepaalt op wat voor moment je hoeveel wilt leren. Waar je wilt zijn en met wie. Onze unieke locaties bieden je een plek waar je thuis mag komen bij je zelf, bij jouw leven, bij anderen, bij ons. Een platform van (t)huizen, waar maximale kennis, ervaring en educatie op het gebied van bewustzijnsontwikkeling bij elkaar komen.

Visie

We leven in een tijd waarin de contrasten groot zijn. De mensheid gaat er qua economie en welvaart op vooruit, terwijl het levensgeluk van velen in rap tempo lijkt weg te sijpelen.


Wij geloven dat de mensheid als collectief gelukkiger wordt, als mensen op individueel niveau hun optimale leven gaan leiden. Een leven waarbij iedereen zelf in staat is om allerlei krachtige beslissingen te maken. 


Een leven waarbij je in connectie staat met je diepste verlangens, dromen en doelen. 


Een leven waar je vanuit die innerlijke connectie verbinding maakt met alle aspecten om je heen: de mensen in je omgeving, je werk, je locatie, je levensstijl. Luisterend naar jezelf en jouw behoeftes, en van daaruit bijdraagt aan het groter geheel. 

Nieuwsgierig?

Bekijk ons aanbod of maak kennismakingsgesprek