arrow_drop_up arrow_drop_down
Conscious Academy

Next Level Leadership programma 

Exclusief voor ambitieuze en missiegedreven managers, ondernemers en leidinggevenden die impact willen maken en moeiteloos willen ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust

Wil je niet meer genoegen nemen met middelmatigheid? 

Sta je op een kruispunt in je leven? Je weet niet alleen dat er meer in je zit. Je voelt het ook diep van binnen. Iets in je zegt dat je nog zoveel meer in petto hebt. 


Houdt iets je toch tegen om écht die lang gekoesterde droom waar te maken door de sprong te wagen? Om onvoorwaardelijk te geven, knopen door te hakken en te focussen op datgene wat er écht voor je toe doet? 


Ontbreekt het aan een glasheldere strategie om je potentie te benutten? Heb jij vaak excuses waarom je je doelen steeds net niet bereikt? Werk jij je week in week uit je drie slagen in de rondte? En vraag je je af of het anders kan? Dan is het tijd voor een vernieuwde aanpak om zakelijk te winnen zonder dat het ten koste gaat van je privé leven!

Klaar om uit te blinken? Maak dé shift van je leven

Heb je te maken als manager, ondernemer of leidinggevende met blinde vlekken die je belemmeren in je bedrijfsgroei?


Onbewuste belemmerende overtuigingen en patronen zijn vaak een blok aan je been. Dit is vervelend om mee te leven en ondernemen. Vooral ook, omdat je spanning, twijfels, angsten en onzekerheden wél kan oplossen.


Om écht vanuit je diepere missie, flow en innerlijke rust het verschil te maken helpt een uitdagende mix van praktische en spirituele leiderschapsprincipes je. Juist nú is moedig en inspirerend leiderschap nodig om op te staan en je kop boven het maaiveld uit te steken.

Stel je eens voor...

Als je je verborgen talenten nog meer inzet om meer sprongen vooruit te maken, zodat je nog een grotere bijdrage kan leveren in de wereld. 


Door je volledig te focussen op waar je energie van krijgt en waar je écht goed in bent, kom je helemaal in je element. Het gevolg? Je bedrijfsgroei komt in de zesde versnelling te staan.  Hoe zou dat voor je zijn? 


Vergroot je impact vanuit flow & intuïtie

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, dan heb je eerst zelf te veranderen. Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Je kan niet zonder persoonlijke en spirituele groei als je zakelijk wilt groeien.


Op het moment dat je een mentale, emotionele, fysieke en spirituele shift maakt, gaat de levensenergie en creatiekracht stromen. Zodat je bewust meer tijd en aandacht kan besteden om plannen te maken, nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, processen te verbeteren en uitdagingen op te lossen om écht meer het verschil te gaan maken waar je zo naar verlangt! 

Zet Samen consistent stappen voorwaarts

Als je duurzame verandering wilt creëren wordt de kracht van consistentie, je energiemanagement en een positieve groep met bewustzijnspioniers vaak onderschat. En dat terwijl het samen één van de grootste voorspellers vormt om zakelijk te winnen zonder dat het ten koste gaat van je privéleven. 


Bij de Conscious Academy sta je er niet alleen voor. Omring je met een groep zelfbewuste A-spelers die je uitdagen om grootser te dromen, durven en doen. Alleen actie leidt tot resultaat. En een slimme strategie mag niet ontbreken, zodat je vanuit een helikopter-view telkens de stappen vooruit blijft zetten die goed voor je voelen.

"De vrijheid om alles te mogen zijn,

en de vrijheid om niets te hoeven zijn" 

Eén keertje iets uitzonderlijks presteren met je betekenisvolle onderneming lukt nog wel. De kunst is om het vol te houden voor langere tijd. 
Meerdere topprestaties leveren en die zakelijke doelen manifesteren vanuit innerlijke rust en ruimte in je hoofd, is een heel ander verhaal.

Tóch is voor iedere manager, ondernemer of leidinggevende dit weggelegd. Wil je weten en ervaren hoe? Ontwikkel jezelf op zowel persoonlijk als spiritueel vlak om meer in verbinding met je authentieke zelf te zijn en leven.

Bij de Conscious Academy begint jouw avontuur van 2021 met het Next Level Leadership programma. Laat je inspireren door een ervaren team met leiderschap experts om met spirituele businessprincipes écht een bedrijf te bouwen waar je later met trots op terugkijkt! 

Wil jij jouw ondernemersdromen manifesteren samen met een groep bewustzijnpioniers? 

Wat houdt het NExt Level Leadership programma in? 

Je energie is allesbepalend voor je zakelijke succes en dus niet andersom, waarbij je zakelijke succes bepalend is voor je energie. Naast alle ups zijn er ook ongetwijfeld ook persoonlijke en zakelijke downs waar je mee te dealen hebt. Obstakels, tegenslagen en uitdagingen die je alleen met de juiste vibratie en positieve mindset sterker maken. 


Het Next Level Leadership programma bestaat uit een uitdagende mix van praktische en spirituele leiderschapsprincipes. Samen vormt dit een complete persoonlijke ontwikkelingsreis om thuis te komen bij jezelf, zodat jij onvoorwaardelijk kan geven en impact maken!


Hierdoor kan jij dé shift maken waar je zo naar verlangt zonder dat je: 

 1. Over je eigen grenzen heengaat en jezelf wegcijfert 
 2. Pleasegedrag blijft vertonen en niet opkomt voor jezelf
 3. Op de automatische piloot leeft en het ervaart als een sleur
 4. Eenzaamheid ervaart en het gevoel hebt dat je er alleen voor staat
 5. Je het gevoel hebt dat je door de mand valt en je afvraagt of je wel goed genoeg bent

Bij de Conscious Academy ondersteunen we je om: 

 • de neiging om jezelf met anderen te vergelijken, los te laten 
 • te kiezen voor authenticiteit en trouw te leven aan jezelf
 • te laten gaan wie je denkt te moeten zijn
 • creativiteit de ruimte te geven 
 • je perfectionisme los te laten
 • je zelfliefde en zelfvertrouwen te vergroten
 • te durven vertrouwen op je intuïtie
 • te geloven in je eigen innerlijke kracht
 • angsten achter je te laten wat anderen van je vinden 

Schrijf mij in


Krijg onbeperkt toegang en kies wat er bij jou past

180 dagen

diepe processen

300 uur
live workshops 
600 uur
Geleide meditaties
800 uur
online materiaal
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Waardevolle kennismodules

Vanuit verschillende invalshoeken ontdek en ervaar je hoe je dieper kan verbinden tot jouw ware kern om je 100% thuis te voelen en op persoonlijk en spiritueel vlak te ontwikkelen: 


 • Module #1: Basis in eenheidsbewustzijn
  Als je niet leeft vanuit eenheidsbewustzijn is het lastig om te weten wat je écht wilt in je leven, omdat je de richting bent kwijtgeraakt. Het gevolg? Je ervaart een tekort aan erkenning, liefde, verbinding, vreugde en levensgeluk. Leer hoe je je niet langer meer laat afleiden en tegenhouden door alles wat zou moeten. 

 • Module #2: De vrijheid om alles te mogen zijn
  In potentie kan je alles zijn en worden. Maar door collectieve belemmerende conditioneringen identificeer je jezelf vaak met datgene wat anderen bij je vinden passen. Gedraag je je hier ook bewust of onbewust naar? Dat hoeft niet. Ontdek op basis van 7 levensniveaus hoe je 100% achter jouw keuzes gaat staan en ook 'nee' wilt én durft te zeggen als iets in je leven je niet meer dient. 

 • Module #3: De vrijheid om niets te hoeven zijn 
  Het is oké om angsten, twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachtes los te laten, maar vaak zit je ego in de weg. Om in totale vrijheid helemaal niets hoeft te zijn ga je leren hoe je jouw ego herkent en wat je vanuit een hoger collectief bewustzijn kan doen om tevreden te zijn met wie je diep van binnen bent. Van daaruit gaat de energie stromen en ervaar je meer voldoening en levensenergie.
Ik weet genoeg en doe mee

Je krijgt ook toegang tot deze themaseries:

Female embodiment

Voel je ook dat het tijd is om je vrouwelijke energie volledig te omarmen? Verbind je met je speelsheid, flow en sensualiteit. Leef vanuit een overvloed aan zelfliefde, zelfvertrouwen en op basis van je intuïtie, de standen van de maan en in afstemming met de natuur.

Conscious Food

Bij een bewust leven mag gezonde voeding niet ontbreken om lekker in je vel te zitten. Maar welke voeding past goed bij jou en hoe kan je een gezonde leefstijl integreren in je dagelijkse leven? Ontdek wat voor jou werkt om je energiek te voelen! 

Leadership

Ga in je kracht te staan, neem verantwoordelijkheid, maak bewuste keuzes die bij je passen en geef expressie aan wie je bent om je liefdesrelatie, levensgeluk, financiële situatie en bedrijfsgroei tot bloei te brengen dankzij persoonlijk leiderschap.

En niet te vergeten...

Legacy

Hoe kan je bijdragen aan een betere wereld, maar vanuit je persoonlijke, intrinsiek gedreven visie? Ontdek hoe je meer impact kan maken met jouw bijzondere talenten! 

Silence

De kracht van stilte wordt vaak onderschat. Toch vind je in de stilte antwoorden op je levensvragen, vergroot je je zelfkennis en ervaar je meer verbinding met jezelf! 

Effortless living & working

Ontdek hoe je een comfortabele werk-privé balans in je leven creëert zonder dat je geleefd wordt, maar dat je ook tijd voor jezelf neemt om vanuit moeiteloosheid te leven en werken!

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Er staat een compleet team met trainers voor je klaar...

Wat maakt Next Level Leadership uniek? 

Je hebt een jaar lang de vrijheid om al onze trainingen, workshops en seminars rondom persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei te volgen waar en wanneer je wilt. Bepaal zelf de intensiteit en de vorm van jouw ideale persoonlijke ontwikkelingsreis:


 • Meer dan 80 jaar aan opgetelde ervaring van vijf bewustzijnspioniers is gebundeld tot één compleet Jaarprogramma
 • Je wordt begeleid door een liefdevolle en empatische coach die er altijd voor je is in goede en mindere tijden
 • Omring je samen met hechte gelijkgestemden die bewust leven en werken, met aandacht en zorg voor zichzelf, de medemens en de aarde
 • Met een dagelijks ochtendprogramma start je jouw dagen met frisse energie vanuit innerlijke rust en verbinding met jezelf 
 • Extra verdieping, verrijking en verbreding in vergelijking met de meeste zelfhulpboeken- en trainingen, zodat je stap voor stap doorbreekt naar een leven vol voldoening, creatiekracht 
 • Krijg toegang tot het gehele Soulcamp platform om je mindset te veranderen en meer zelfvertrouwen, rust en levensgeluk te creëren. 
 • Alle modules en themaseries staan in één speciale app, dus alles is binnen handbereik waar en wanneer je wilt. 
Ik wil meedoen

Ontvang extra's bij het Next Level Leadership programma voor nog méér transformaties

Word onderdeel van een inspirerende Mastermind groep

Om een bezield leven te leven en meer betekenis te geven aan je leven, geeft een mastermind de ruimte om creatief te sparren met gelijkgestemden. Zelfbewuste missiegedreven ondernemen die out-of-the-box dromen, durven en doen. Leer met én van elkaar om samen te groeien naar het zakelijke succes en de totale vrijheid om authentieke zelf te zijn om dankzij een stok achter de deur de sprong te maken van weten naar doen.

Krijg meer toegang tot transformerende businessmodules- en principes

Bij de Conscious Academy vertalen we spirituele inzichten en levenslessen naar de dagelijkse praktisch, zodat jij alle kennis eenvoudig kan toepassen om je hart te volgen, je bedrijfsgroei te versnellen met een fijne energie en als manager, ondernemer of leidinggevende te zijn wie je werkelijk bent om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. 

Kom consistent 2x dagen per maand langs om aan je bedrijf je te werken

Wanneer was de laatste keer dat je écht gefocust zonder afleiding aan je bedrijfsgroei werkte om zakelijk succes te behalen? Om ongestoord je nieuwe ideeën uit te werken? Of helemaal je werk even aan de kant kon leggen? Schiet het er weleens bij in om voldoende tijd hiervoor vrij te maken? Kom langs in Rosmalen bij de Conscious Academy, trek jezelf terug in één van onze luxe studio's en ga gefocust aan de slag onder begeleiding om je bedrijf te laten draaien als een geoliede machine, met meer efficiëntie, betere resultaten, minder kosten en meer impact! 

Ga 2x op een businessretreat naar het buitenland 

Als je buitengewone eindresultaten wil behalen en jezelf als manager, ondernemer of leidinggevende opnieuw wilt uitvinden om écht tot je ware kern te komen, helpt het om écht even uit de dagelijkse realiteit te stappen. Even vertragen en van een afstandje naar je leven en onderneming te kijken om daarna je bedrijfsgroei te versnellen.
Een nieuwe omgeving inspireert en zet je aan het denken. Daarom gaan we in het voor- en najaar samen met de Mastermind-groep in bijzondere plekken in Europa, zoals Chateau Gressoux. Dit is hét moment om in alle rust jouw revolutionaire shift te maken door thuis te komen bij jezelf!

Ben jij klaar om het verschil te maken vanuit flow en jouw authentieke zelf?

Voel je dat het tijd is om meer te verbinden met jezelf en te creëren wat je wél wilt in je leven? Het is tijd voor diepgaande transformaties en manifestaties alle vrijheid te voelen om alles te mogen en niets te hoeven zijn!

Voluit leven en hét verschil maken is geen eenmalige keuze. Het is een proces. Het is een lange avontuurlijke innerlijke reis vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Dat je vanuit moed, compassie en verbondenheid een bezield leven creëert waar je maximaal van geniet.

Deze speciale reis van je leven gaan we graag samen met jou beleven in het Next Level Leadership programma, zodat jij dé shift maakt op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau om een grotere bijdrage te leveren in deze mooie wereld. Doe je mee met om moeiteloos te ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust? 

Ja, ik ben er klaar voor

Next Level Leadership is NIET voor iedereen 

Het Next Level Leadership programma is WÉL geschikt voor je als je:  

 • Nog niet durft om 100% je dromen achterna te gaan vanwege diepgewortelde mentale blokkades als ‘wie ben ik nou om dit te gaan doen?’ of ‘ik ben niet goed genoeg’
 • Belemmerende patronen, overtuigingen en angsten wilt loslaten om je vrijer te voelen en meer jezelf wilt zijn
 • Meer in verbinding met je essentie, emoties, gedachten en lichaam wilt zijn om op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau te helen 

Maar het Next Level Leadership programma is NIET voor je als je:

 1. Meer geld verdienen je allerbelangrijkste drijfveer is om je bedrijfsgroei te versnellen
 2. Geen zin hebt om een spiritueel businessplan te maken en er niet klaar voor bent om je 'oude' verhaal los te laten en meer zelfvertrouwen te creëren
 3. Geen behoefte hebt of jezelf niet de tijd gunt om inzichten in diepere lagen van jezelf en je patronen te krijgen 

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

“De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Maar zij maken van alles het beste.

€ 6300,-

Next Level Leadership programma

Ben jij klaar voor een innerlijke transformatie om je dromen te manifesteren, je thuis te voelen en van 2021 jouw beste jaar ooit te maken? 


Je investering is nu in één keer € 6300 incl. BTW. Ook kun je in termijnen betalen als dat handiger voor je is. In 6 termijnen betaal slechts € 945,- per termijn en in 12 termijnen betaal je € 630,- per termijn.


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen. Het wordt een transformerend avontuur dat je nooit meer vergeet.