Inner Wisdom 

Een twaalfwekenprogramma waarin jij weer leert luisteren naar jouw lichaam 

Ontdek jouw inner wisdom in 12 weken

Sacha Steuns, Hilde Spitters, Maaike van Wordragen en Evi Bastiaensen starten op 2 oktober 2021 met Inner Wisdom. Een programma bomvol inspiratiemomenten om in een gezamenlijke context in de meest vitale en gezonde versie van jezelf te stappen. Inner Wisdom is is een twaalfweken programma dat je volledig kan integreren in jouw normale (werk)week.


Het programma start en eindigt met live sessies op het prachtige landgoed Coudewater. Tussendoor zijn er een aantal terugkomdagen. Tijdens deze dagen deel je samen met ons en je mede-deelnemers inzichten en ervaringen. 


De overige weken staan in het teken van verschillende thema's, die Sacha, Hilde, Maaike en Evi verzorgen, waarin onder andere de thema's ademwerk, verbinden met jouw purpose, 'pussify your energy en healing terugkomen. Tijdens deze weken krijg je inspiratie en oefeningen vanuit podcasts, live Q&A-momenten en meditaties.

Bevrijd jouw sparkle en levensenergie

Want jouw lichaam werkt anders dan dat van ieder ander en heeft daarom ook andere dingen nodig. Jouw lichaam reageert anders op wat je eet, je gedachten komen anders binnen en je verwerkt deze anders. Door Inner Wisdom weet jij wat je met de signalen die jouw lichaam afgeven mag doen, om jouw sparkle en jouw levensenergie te bevrijden. 


Binnen Inner Wisdom gaan we in op alle soorten voeding. Het gaat hier om gewoonten, gedrag en overtuigingen die jou door de jaren heen in een bepaald ritme van alledag hebben gebracht, en die ervoor zorgen dat je bent losgeraakt van jouw innerlijke weten. Wel of niet sporten, wel of geen gezonde voeding, wel of geen beweging...


 Het weten wat goed voor je is, omdat je voelt dat het goed voor je is, en niet omdat je van buitenaf is opgedragen dat het goed voor je zou zijn

Breng een ode aan jouw lichaam en luister naar je innerlijke wijsheid

Oh lichaam, wat ben je toch briljant! 

Met al jouw lagen

Nu ik bewust ben van jouw unieke zijn, 

Jouw magnifieke samenspel

Kan ik nu niet anders meer dan elke dag opnieuw jou eren en voor jou zorgen

Zoals jij voor mij zorgt


Fragment uit: Ode aan mijn lichaam, Hilde Spitters

Wat maakt dit programma uniek? 

Het programma Inner Wisdom zit vol lichtheid en humor, om vanuit daar een ode aan jouw unieke lichaam te geven door zelfzorg en zelfliefde te geven en te ontvangen en het prachtig samenspel van jouw lijf te ervaren. Het samenspel tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele. 


Wij kijken niet naar jouw afval-, gezondheids- of fitheidsdoelen, maar kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om perfect in harmonie te zijn. Want als jij luistert naar jouw innerlijk weten, zijn wij ervan overtuigd dat die doelen als vanzelf gehaald worden. 


Het gaat om weten waar jouw energie zit, en hoe je die naar boven kunt halen.  Het gaat in op innerlijk respect voor de uniekheid van jouw lichaam. Het gaat in op ontspanning, om jezelf volledig op te laden. Het gaat in op jouw relatie met jouw lichaam en de sensualiteit die daarin leeft. 

Ik wil in de vitaalste versie van mezelf stappen

"Zelfliefde en zelfwaardering is een essentieel ingrediënt voor een gebalanceerd en vitaal leven"

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

Even proeven van Inner Wisdom?
Doe mee aan de 24-uurs-retreat!

€ 1700,-

Twaalfwekenprogramma Inner Wisdom 

Ben jij klaar om naar je lichaam te gaan luisteren? Zodat jij liefde voelt voor jezelf, de magie van jouw lichaam ervaart en weer vol 'AAN' gaat. Dan voel jij weer jouw sparkle, bevrijd je je energie en ga je van binnenuit stralen. 


Je eenmalige investering is € 1700,-.


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen. Het wordt een transformerend avontuur dat je nooit meer vergeet.  

arrow_drop_up arrow_drop_down