HOLY SHIT RETREAT

31 mei t/m 4 Juni 2023

Opoeteren (BE)

100 uur voor jezelf....

Teruggetrokken in de natuur... knapperend haardvuur en even los van al het dagelijks geklooi.... en dan...

Tapijt omhoog! Alles er onder uit! Licht er op en samen naar de volgende laag van

VOL-LEDIG jezelf zijn! 

je volgende levens-laag lonkt en lurkt... 

JE VOLGENDE LEVENS-LAAG LONKT EN LURKT... 


Het leven wordt vooruit geleefd, maar achteruit begrepen. Wellicht modderen we wat aan of werken we ons juist kapot aan ons zelf, maar links of rechtsom doen we wat we doen en hebben we geen idee wat de uitdagingen op ons pad, maar ook alle magie in het leven, ons wil vertellen. 


Het leven levert maatwerk als het gaat om wat we mogen zien, mogen ontdekken en mogen ontwikkelen. Maar damned, wat zitten die lessen soms bizar goed verpakt! ...en bij voorkeur in iets pijnlijks, iets donkers, iets unheimlichs. Dat uitpakken doe je makkelijker samen en onder begeleiding van mensen die weten hoe spannend dat is, maar ook klaar staan met schaar, prullenbak en kotsbak. 


Het tapijt omhoog, het donker in en de lamp er op is onze visie op next level ontspannen leren leven en werken. 


In deze 4 dagen neem jij even de tijd. De tijd om jouw persoonlijke,  jouw wellicht pijnlijke en ondergeschoven, goed verborgen levenslessen in alle rust te bekijken, te waarderen en te integreren. Misschien zelfs te vieren...


Wij zetten onze liefde en deskundigheid in om jou je eigen magie van jouw leven te laten zien er ervaren. 


Heb jij enig idee hoeveel er nog te ont-dekken is aan liefde, inspiratie, avontuur en levenslust? Op een brul van jouw innerlijke leeuw(in)? Welkom in de opening naar een nieuwe dimensie. EIN-DE-LIJK de boost die jou in je 'true nature' laat zien. Let's get loud, let's get real.

ER IS SCHADUWWERK AAN DE WINKEL!


We're so full of shit... let's use it!
Schaduwwerk gaat over licht schijnen op wat in het donker verborgen is. Soms is dat pijn of iets waarvoor we ons schamen, maar meer dan eens is het ook juist iets heel moois of sterks waarvan ons ego heeft besloten dat we het niet verdienen of eerst dit en dat moeten bereiken of bewijzen voordat we 'voldoen'. BULLSHIT! 
We dagen je uit. We nodigen je uit. Om een significante move te maken naar een intensere, maar ook veeeeel relaxtere kijk op het leven.


Maak van je bullshit je holy shit. 

Wat gaan we doeN? 

We hebben de tijd, de rust en het weer. We hebben de magie van de lokatie en elkaar.... En met al die ingredienten gaan we:


 • De stilte opzoeken...
 • Zielsreizen (geleidde meditaties naar jouw innerlijke weisheid)
 • Het donker in je verkennen via diepgaande oefeningen
 • Slapen, eten, dansen
 • In het vuur staren en verbranden wat klaar is
 • Verbinden met onszelf en elkaar
 • Op adem komen en adem halen voor de volgende duik in ons leven

Waar? 

Ah oui! Belgique!


Vlakbij Maaseik, zo'n 30 km onder Weert, ligt op Belgisch-Limburgs grondgebied een magisch domein met historische watermolen.


De Houbenmolen is onze 'eigen' best bewaarde geheim. Klein, sprookjesachtig en midden in de natuur. Intiem en lieflijk, maar precies groot genoeg om met maximaal 12 personen te 'leven'.  Zie smorgens door het keukenraam de reeën het terrein doorkruisen, laat je vervoeren door alle uitzichten, zowel binnen als buiten en hoor 's nachts de uil het bos domineren.  En als je durft kun je een 'Wim Hofje' in de beek doen...


Wie gaat er mee?

Jij wellicht? Zo ja, dan ben je met maximaal 7 andere deelnemers... En ja, je deelt dan een kamer EN er is plek om met je matras elders te gaan liggen. Of je tent op te zetten. Of je camper of caravan.


Jouw support: 

Sacha Steuns. Open, warm en medogenloos als het gaat om de transformatie van bullshit naar holy shit. Altijd klaar om samen een volgend perspectief te verkennen op wat óók waar is. 

Sacha is Mentor/coach, trainer en cheerleader in intense veranderprocessen. Naast bakken ervaring in resultaat gericht corporate management, heeft ze haar daadwerkelijke deskundigheid ontwikkeld op het gebied van het doorbreken van de diepste (beperkende) patronen met een specialisatie in schaduwwerk.


“Ik ervaar Sacha als iemand die leeft wat ze brengt. Ze is scherp, steunend, liefdevol en onverschrokken bereid om op zoek te gaan met je naar waar de ruimte zit voor groei of de blokkade waar je jezelf neer-sabelt.  En dan samen kijken… Niet door in schuld of slachtoffer (en het verhaal) te verdrinken, maar Sacha geeft je een liefdevolle en scherpe uitnodiging om in beweging te komen.”


Ingrid Candel. Oneindig gepassioneerd & nieuwsgierig. Intellectueel breekijzer en een diep diep diepst gevoel voor puurheid en echtheid en een herder in het verkennen van onbekende paden zowel buiten in de natuur als binnen in ons zelf. 

Ingrid is psycholoog, mentor en deskundige op het gebied van grensoverschrijdend gedrag in de zorg. Een voorvechter voor iedereen die om welke reden dan ook met geheimen of schaamte rondloopt en DE spaceholder voor alles wat onder het tapijt uit mag. Stil waar het kan, doorvragend en prangend waar nodig en altijd oordeelvrij kijkend naar wat waar is voor jou. 


 En hoe eng is het? Voor je ego? DOOD-eng! We (h)erkennen dat echt meteen en we zullen niet doen alsof het wel meevalt. En: het valt ook echt wel mee... Je bent er helemaal zelf bij en echt NIKS moet en we gaan je ook niet pushen als jij dat niet wil. Je bent veilig.

Voor je ziel? FEEST! Je gaat ook echt heel veel lachen om je eigen bullshit. Welcome to the other side of the dark!
 Én ik weet ook als geen ander hoe zacht, liefdevol en licht het leven meteen erna is. 

Want na deze retreat: 

 • Heb je meer inzicht in jezelf
 • Waardeer je het leven en haar lessen beter, makkelijker EN leuker.
 • Heb je bullshit onder het tapijt uit gehaald
 • Heb je de mest voor de zaadjes van het komende jaar.
 • Ben je de confrontatie aangegaan met wat zo ver weg leek
 • Heb je spierpijn in je kaken van het lachen
 • Heb je vriendschap gesloten met de polariteiten in jezelf
 • Heb je een significante stap gezet in een volgend domein van leven en zijn
 • HOLY SHIT. punt.
€1495
€ 995,-


Inclusief magische accomodatie en heerlijke voeding voor lichaam en geest!

HOLY SHIT! Retreat 31Mei - 4 Juni 2023

START: Woensdagavond starten we met landen, kennismaken, settelen en het aanzetten van de energie.

EINDE: Zondag ronden we na de lunch af en vliegen we ieder weer onze eigen route.


WIL JE MEE OP DIT AVONTUUR? Stuur dan een mailtje naar sacha@consciousacademy zodat we samen kunnen afstemmen.