HOLY SHIT! Retreat

17 - 23 oktober

Holy Shit! Omdat dat is wat je zegt als je een hele week jouw schaduwkanten in de ogen kijkt


er is schaduwwerk aan de winkel

Zit jij ergens in vast? Voelt het alsof je klaar bent voor de next move, maar lijkt het alsof het weer, de timing, je gezin, de regels, de financien, je gezondheid, je (schoon)ouders, kortom, alle omstandigheden je tegenwerken?
Ben jij na al die do-it-yourself-introspectie en thuis-studie en online ontwikkeling een soort van lamgeslagen in je eigen proces van actie en avontuur?
 

En om je heen? Krijg jij ook net als ik zo de kriebels van iedereen die maar in zijn eigen drama-pannetje lijkt te roeren? Heb je soms ook zo de neiging om een aantal mensen om je heen letterlijk een schop onder hun kont te willen geven omdat ze niet in beweging komen? 


En die f*cking wereld... Word jij ook soms zo moedeloos van alle berichten, alle pijn en leed en het gevoel van onmacht? Zou je zo graag iets willen doen waarmee het licht (verder) aan kan gaan voor iedereen?

En tot slot; heb jij enig idee hoeveel potentieel aan liefde, inspiratie, avontuur en levenslust er in jou ligt te wachten op ontwaking? Op een brul van jouw innerlijke leeuw(in)? Op een opening naar een nieuwe dimensie? Op EIN-DE-LIJK de boost krijgen die jou in je 'true nature' laat zien? Om te beginnen aan jezelf?

Ben jij klaar voor de volgende stap wat betreft schaduwwerk? Een duik in het diepe? Als je voelt dat er toch echt ergens iets magisch te halen valt uit dat licht schijnen op het donkere stuk van jezelf?

We dagen je uit. We nodigen je uit.
Om jezelf en/of iemand in je omgeving een significante move te laten maken naar het licht. Een move naar de lichtere, authentiekere en energiekere versie van de prachtige jij die je al bent.


Maak van je bullshit je holy shit. 

Wat gaan we doeN? 

Licht schijnen op schaduw. Licht schijnen op je verborgen donker EN op je verborgen licht. Je AAN zetten op wie je werkelijk bent..


 • Mediteren
 • Wandelen
 • Dansen
 • Ademwerk
 • Schaduwtheater
 • Dynamisch energiewerk
 • Connecten
 • Goed slapen
 • Samen koken en eten
 • Genieten

Waar gaan we naartoe? 

Chateau de Gressoux is een thuisbasis van de Conscious Academy. Het prachtige 200 jaar oude Chateau is sinds 2008 het tweede huis/artist residence van kunstenaar en teacher van de Conscious Academy, Bert Barten. De Franse omgeving en de sfeer die er hangt wordt door retreat gasten beschreven als het pure gevoel van vrijheid, een plek waar alles mag. Een plek waar inspirerende ontmoetingen en gesprekken plaatsvinden en waar ruimte is voor creatie en ontspanning. 

We hebben lekker de hele accomodatie voor ons alleen. Op een berg, midden in een boomgaard, met uitzicht over de Franse landerijen... Twee- tot vierpersoons kamers, een Zendo (meditatieruimte), een danszaal, een woonkamer met haard, een binnenplaats met vuurcircel, een heerlijk natuurzwembad EN een houtgestookte hottub.

Gressoux


Met wie dan?

Met maximaal 14 deelnemers... En ja, je deelt dan een kamer EN er is plek om met je matras elders te gaan liggen. Of je tent op te zetten. Of je camper of caravan.

Verder gaat Sacha Steuns mee en zij neemt naast haar coach -en trainersskills, haar jarenlange expertise, passie en ervaring mee op het gebied van schaduwwerk en schaduwtheater. Zij trekt je wel over de streep!

Shura Glasmacher gaat mee als dans-, ziel- en energie-reader. Met haar achtergrond als danseres en choreograaf en haar praktijk in het 'readen' van danstekeningen zal ze jou en mij verrijken met licht op creativiteit en uiting in dans en meer. High energy, liefdevolle spaceholder.

Maaike van Wordragen, zacht, warm en veilig, zal mee gaan als ademcoach en energetisch masseuse. Maaike laat jou in haar sessies het onderbewuste aanraken, waar 95% van je gedachten, gedrag en daarmee je geluk en kracht vandaan komt. Dit is precies waar schaduwwerk zich ook op richt: die delen van onszelf die we niet zien, erkennen of diep weggestopt hebben. De ademsessies en de energetische massages zullen jouw weg naar wat je nog niet wist, openen!  


 En hoe eng is dat? Voor je ego? DOOD-eng! We (h)erkennen dat echt meteen en we zullen niet doen alsof het wel meevalt. En: het valt ook echt wel mee... Je bent er helemaal zelf bij en echt NIKS moet en we gaan je ook niet pushen als jij dat niet wil. Je bent veilig.

Voor je ziel? FEEST! Je gaat ook echt heel veel lachen om je eigen bullshit. Welcome to the other side of the dark!
 Én ik weet ook als geen ander hoe zacht, liefdevol en licht het leven meteen erna is. 

Want na deze retreat: 

 • Heb je meer inzicht in jezelf
 • Heb je al je bullshit onder het tapijt uit gehaald
 • Ben je de confrontatie aangegaan met wat zo ver weg leek
 • Heb je spierpijn in je kaken van het lachen
 • Heb je vriendschap gesloten met de polariteiten in jezelf
 • Heb je een significante stap gezet in het worden van wie je werkelijk bent
€ 1700
€ 1000,- excl. BTW

HOLY SHIT! Retreat - 17 t/m 23 oktober

Een magische retreatweek waarin jij jouw schaduwen in de ogen gaat kijken, omarmen en er vriendschap mee kunt sluiten


Voor de last-minute beslissers, waar jij er één van bent, bieden we een speciale prijs. Je krijgt maar liefst 700 euro korting! Deze korting krijg je met de code FAMILIEGRESSOUX! Dit is exclusief reiskosten, maar inclusief alle retreatinhoud, maaltijden, de prachtige faciliteiten van Chateau Gressoux en de overnachtingen. De reis naar het chateau is op eigen gelegenheid. 

De retreat is van maandag 17 tot en met zaterdag 23 oktober. Zondag 16 is aankomstdag (en dus inbegrepen qua overnachting). Zondag 24 oktober rijden we terug. 

Hoe kan er nu nog iets zijn dat je tegenhoudt?!