Over ons

Conscious Academy is het levende bewijs van individuele kracht in een gezamelijke context. We stellen je graag voor aan onze pioneers, visionairs en ontdekkers, die de Conscious Academy bezielen.

null


Joris Swinkels

Visionair, wereldverbeteraar, conscious entrepreneur. Holistisch visionair, gevat en intelligent. Dit alles, maar bovenal: een brok liefde. Joris bouwde al zijn bedrijven rondom persoonlijke ontwikkeling en is met recht ambassadeur van een nieuwe samenleving te noemen.


Joris is actief als ondernemer en business mentor en geeft bewustzijnstrainingen. Energieke en transformatieve sessies, trainingen en keynotes, waarin de deelnemers geknipt, gewassen en geschoren uitkomen als het gaat over bewustwording en het belang van zelfexpressie.


Conscious Academy is alles waar Joris al jaren van droomt. Met het verwezenlijken van zijn geesteskindje, neemt hij je mee, zodat jij jouw eigen authentieke pad kunt ontdekken.Sacha Steuns

Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen situaties, emoties, ambities en doelen. Scherp, mist geen details en je voelt een oprechte interesse wanneer je met haar praat. Een levensgenieter pur sang, maar ook een levens-uitdager. Het liefst voor de groep, het publiek inpakkend met charme en humor om vervolgens genadeloos de diepte in te gaan.


Na jaren internationale trainingen en retreats op het gebied van schaduwwerk te geven, brengt ze deze kracht nu naar de Conscious Academy. Werk met bewustwording voor de integratie van al je polariteiten. Omarm zowel de meest kwetsbare als meest krachtige kant in je en pijn en frustratie transformeren zich in ambitie en potentieel. Sacha begeleidt deze processen met expertise, humor, lichtheid en diepgang.


Het neerzetten van de Conscious Academy is voor Sacha een hele logische volgende stap. Als onderdeel van een grotere visie, draagt de manifestatie van dit project bij aan het groter en groter maken van de olievlek die mag leiden tot een bewustere, gelukkigere en, last but not least, meer gebalanceerde samenleving.
Lisette Van Knippenberg


Vrouw, de moeder van allen. Op een liefdevolle manier mensen verbinden, supporten en in aanraking brengen met de hogere magie van het leven. Dat is wat Lisette doet, leeft, is. Alles wat ze aanraakt wordt liefdevoller. Ze is een netwerker, een organisator met een hart vol betekenis. 

Naast haar eigen LIZZ community is Lisette een een bouwer van het Conscious Academy Netwerk en organisator van de events.

Eline van Nes

De spin in het web. Verbinder van licht en donker. Eline ziet, voelt, draagt en bouwt aan alle verbindingen van mooie mensen en initiatieven die op Landgoed Coudewater mogen landen. De Mariakapel is haar thuis. En als een heldere liefdevolle doch leeuwin draagt ze zorg voor alle events en mensen die onderdeel zijn van het Conscious Academy Netwerk. 


Anthe Tervoort 

Anthe ziet jou als iedereen je even vergeten is. Ze is de aanwezige liefdevolle support die ruimte heeft, een arm, een oor. Maar ook de schop onder je kont, de hoe en de structuur waarin je verder kunt. Tari Lambregts


Professionele multi waarmaker. Tari is de onzichtbare structuur waar alles op draait. Ze is de ultieme organisator voor impactgerichte ondernemers en doet niets liever dan bijdragen aan een harmonieuze, impactvolle wereld. 


Rob Doornebal

Co-founder, investor en businessnestor

Rob heeft met een lange lijst aan businesses een rijke kijk op ondernemen groot en klein. Al jaren voert Rob bedrijfsvoeringen waarin persoonlijke ontwikkeling en groei hoog op de prioriteitenlijst staat. Rob investeerd graag in initiatieven die de wereld een beetje mooier maken.OVER DE CONSCIOUS ACADEMY

Welkom wereld, welkom jij, welkom thuis, welkom bij de Conscious Academy.

Bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei in een bijzonder jasje. 


De trainers en coaches van de Conscious Academy hebben naast heel, heel, HEEL veel ervaring en kennis, ook een vernieuwende kijk en aanpak op het gebied van persoonlijke en collectieve ontwikkeling.


We bieden je een gepassioneerd nieuw perspectief op je leven, je relaties, je werk en je bedrijf. Voor iedereen die nét even anders, nét even verder wil kijken en voor zélf wil voelen en bepalen wat klopt. Veel opties voor jou en eventueel je bedrijf. 


Landgoed Coudewater, met de Maria Kapel en Eeterij Leefgoed, dienen als de ‘thuisbasis’ voor onze trainingen, seminars en bijeenkomsten.  Daarnaast verzorgen we retreats op andere mooie buitenplekken in de natuur. Laat je voeden, laat je inspireren, laat je thuiskomen. 


De wereld verbeteren begint bij onszelf! 

Individueel & persoonlijk leiderschap

Een 6 maanden persoonlijk ontwikkeltraject, inclusief 4-daagse deep dive in het bewustzijn

Voor bewuste ondernemers en leiders

De Conscious Business Circle. Een persoonlijk ontwikkeltraject, business-coaching en  een ijzersterk netwerk in een! 

Voor losse inspiratie en voeding

Verschillende seminars, workshops en lezingen. 

Voor next level iedereen

Diepgaande retreats voor een boost in het leven. 

Graag een keer kennismaken?