DE MINI-TRAINING

De drie belangrijkste inzichten voor een bewust leven. Bewustzijn als de sleutel naar een succesvol leven, een liefdevolle relatie en voldoening.


10 februari

22 maartDE MINI-TRAINING

De drie belangrijkste inzichten voor een bewust leven. Bewustzijn als de sleutel naar een succesvol leven, een liefdevolle relatie en voldoening.


10 februari

22 maartZou het goed voor je zijn nu?

Een korte introductie van De Training

Op 10 februari en op 22 maart van 19.30-21.00 uur geven we online een mini-training om jou kennis te laten maken met jouw bewustzijn en de mogelijkheden tot transformatie.


Hoe gaat je leven er uit zien als je gaat voor passie, impact en creativiteit?

WANT HET IS TIJD!


De wereld om ons heen verandert in recordtempo. Systemen, instanties en patronen die niet meer werken, beginnen steeds verder vast te lopen. Steeds meer mensen zien dat het anders mag, dat het anders moet. 

Deze verandering start bij onze eigen fundamenten. Hoe wil jij je leven en jouw samenleving inrichten? Levend vanuit wat er écht toe doet! 

De wereld vraagt om wakker te worden.


Minder op de automatische piloot, minder de makkelijkste weg, maar gaan staan voor wie je bent en wat je echt belangrijk vind. Samen, verbonden, omdat het kan en moet!Doe je mee? 

WAKKER WORDEN

De wereld vraagt om jouw bijdrage!

Je bent hier niet voor niets...

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. En we sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn."