Helweek from Home
LIVE bij Conscious Academy (do.-zo.)

Leer anders werken, verhoog je productiviteit en ervaar meer werkgeluk tijdens de Online Helweek van Meetings in the Sun, terwijl je samen met een kleine groep mooie mensen verblijft bij Conscious Academy

Ik ben erbij! 


35 exclusieve plekken bij Conscious Academy 

Helweek from Home van Meetings in the Sun: een transformatieve week die je leven kan veranderen. Zeven dagen lang om 5 uur opstaan, je dag starten met sporten, een nacht doorhalen en dagelijks meerdere inspirerende kennis- en inspiratiesessies. Én dat ook nog terwijl je met 800 anderen in een online ruimte dit proces aangaat. 


Wat nou als je niet alleen online kunt verbinden, maar óók nog offline deze uitdaging aan kan gaan, omringd door gelijkgestemden. Het kan! In samenwerking met Meetings in the Sun biedt Conscious Academy de mogelijkheid om dit proces ook op locatie te ervaren samen met een kleine groep Helweek from Home-deelnemers. 

Magische locatie in de natuur

Conscious Academy heeft midden in de natuur op landgoed Coudewater in Rosmalen bij Den Bosch drie prachtige panden die we tijdens de Helweek beschikbaar stellen aan jou: een authentieke boerderij, een appartementencomplex en uiteraard onze magische kerk.


’s Ochtends sporten op het gras bij lekker weer of in de kerk als het regent, ’s middags bijpraten tijdens een overheerlijk bord vegetarisch eten van queen of food Fia en ’s avonds nog even afschakelen rond een kampvuur. Mediteer in de kerk, spring jezelf aan op de trampoline, neem een duik in de zwemvijver in de buurt of eet je lunch op een picknickkleed. Hier kan het allemaal. 

Helweek from Home nog niet geboekt? 

Ga naar de website van Meetings in the Sun!

Samenzijn tijdens de helweek = ongekende creatiekracht

Én, zoals we met eerdere Helweken al hebben ervaren: er zitten altijd verrassingen in het vat. Zoals wij als team van Conscious Academy al hebben gemerkt toen we met z'n allen meededen aan de Helweek, ontstaat er zoveel creatie als we met een groep samenkomen op deze plek. Wat er precies gaat gebeuren, weten we nog niet, maar je kunt er gif op innemen dat de energie en vibe die dan op het landgoed hangt, gaat zorgen voor een oneindige creatieboost. Nieuwe bedrijven, muziek, businessmogelijkheden, samenwerkingen: geen idee wat er precies gaat ontstaan, maar dat het gaat gebeuren, is zeker! 

Wat je krijgt als jij een bed reserveert...

Voor de prijs krijg je een bed op een gedeelde kamer in ons appartementencomplex De Hoeve of in de boerderij, waarbij je toegang hebt tot een gedeelde badkamer. Ook is er de mogelijkheid om zowel de sport- als kennissessies samen op een groot scherm te volgen. Verder mag je gebruik maken van alle andere magische plekken op het landgoed: je kunt werken in ons pop-up restaurant ViaFia, in de kerk, in het gras, op je kamer, aan een picknicktafel buiten, waar je maar wil. Je krijgt vegetarisch ontbijt, lunch en avondeten, ook in ons heerlijke pop-up restaurant. Nog belangrijker: een fantastische locatie in de natuur die jij een week lang deelt met een kleine groep online Helweekers. 

€ 350,- excl. BTW

Claim jouw bed bij Conscious Academy in Helweek from Home

Reserveer een van de plekken in onze Homestay van donderdag 8 tot en met zondag 11 juli tijdens de Helweek from Home van Meetings in the Sun. Inbegrepen is: 

  • Een bed in een gedeelde studio (maximaal vier mensen)
  • Toegang tot een gedeelde badkamer (maximaal vier mensen)
  • De mogelijkheid om alle sport- en kennissessies te volgen op groot scherm
  • Drie heerlijke vegetarische maaltijden per dag in ons pop-uprestaurant ViaFia
  • Onbeperkt koffie, thee en fruitwater
  • Toegang tot alle gebouwen van Conscious Academy, inclusief onze fantastische                   kerk om te werken of te ontspannen
  • Een natuuromgeving om heerlijk te wandelen, bewegen en ontspannen

Helweek from Home van Meetings in the Sun nog niet geboekt? 

arrow_drop_up arrow_drop_down