Gratis Ochtendlessen

4 dagen per week gratis ochtendlessen toegankelijk voor iedereen

ben jij een ochtendmens of juist niet?

We kennen het maar al te goed dat de vroege ochtenden soms een beetje traag kunnen voelen, maar de ervaring luid nu een heel positief geluid. Want sinds de vaste ochtendlessen van de Conscious Academy worden de ochtenden energierijk en vol plezier.


Omdat wij wensen dat iedereen de dag vol energie, inspiratie en vreugde mag beginnen, zijn alle ochtendlessen vrij toegankelijk en GRATIS voor iedereen.


Alle lessen starten om 8:00 uur en duren tussen de 45-60 minuten.


De ochtendlessen zijn online te volgen via Zoom.

Alle ochtendlessen zijn vrij toegankelijk voor iedereen

Maandag: Meditatie

Op maandag starten we de week vanuit rust en zachtheid met een meditatiesessie. Je wordt uitgenodigd om mee op onderzoek te gaan in jezelf, om nieuwsgierig te zijn, om jezelf te verwonderen. Het is een moment waarbij je je intentie kan plaatsen voor de rest van de week vanuit een plek vol liefde en kalmte. De bijzondere sfeer van de kapel faciliteert een staat van bewustzijn van waaruit alles mag zijn wat is.


Dinsdag: Falun Gong

Falun Gong is een oude Chinese bewegingsdiscipline.


5 zachte en zeer effectieve oefeningen die je energieniveau

verhogen en je gezondheid en vitaliteit doen toenemen.


Ik ken eigenlijk niemand die ze niet zou kunnen.


De oefeningen worden in stilte gedaan.


Je start je dag met een heldere geest en een open blik waardoor beter in je energie blijft.


Het leven is wat je vandaag viert

Woensdag: Ecstatic dance

Een gezonde ochtendroutine brengt de rest van de dag plezier. En hoe kun je je dag nu beter starten dan met dansen? Tijdens de Ecstatic Morning Dance connect je met je eigen lichaam. Je hoofd staat al genoeg aan gedurende de dag. Tijd om even lekker alles los te bewegen. De opbouw van de Ecstatic Morning Dance is altijd hetzelfde. Je brengt je aandacht naar dit moment en focust eerst op je voeten en je adem….  


Je schud of klopt je lichaam wakker. Je beweegt je heupen, gebruikt je vuur, shaked alles van je af om vervolgens te verbinden met je hart. Nadat je naar binnen bent gekeerd is het tijd voor wat speelse inspanning. Vrij om te bewegen hoe jij dat wilt. Zonder regels of restricties. Wel wordt je geïnspireerd en uitgenodigd in bepaalde bewegingen omdat deze effect hebben op je gemoedstoestand. Aan het einde van de morning dance wordt je door een zachte meditatie geleid. Zodat je volledig kunt ontspannen en vanuit een opgeladen gevoel de dag kunt starten.

Donderdag: yoga

Yoga is een uitstekend manier om verschillende aspecten in je leven terug in balans te brengen. Zo leert Yoga jou om meer in contact met je zelf, je lichaam en je ademhaling te komen.


Al snel zul je voelen dat meer ruimte krijgt om goed te kunnen ademen, flexibeler wordt in je lichaam en meer rust en balans ervaart.


We bieden verschillende vormen van Yoga aan, dus laat je verrassen op de donderdagochtend.


52 weken

per jaar

208 uur
ochtendlessen

800 songs

energieboosters
1000+
mensen zijn welkom
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Sandra Verspeek

"de intentie is gezet en mijn spiertjes zijn lekker los!"

"Bijzonder hoe ik me nu voel: vol van energie, maar tegelijkertijd vanuit diepe rust. Dat wil ik vasthouden in deze dag vol online afspraken! Mijn lichaam is in ieder geval lekker los nu en dat heb ik in deze tijd echt nodig. Dank je!"

Er staat een compleet team met trainers voor je klaar...

Ben jij klaar voor een nieuwe dosis energie in de ochtend?

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

“Be the change you

wanna see in the world”