FLOR DA VIDA 

Friends & Family dagen

maandelijkse dag vol in inspiratie voor jong en oud

Samen leven, samen zijn

#1. Heerlijk samenzijn onder het genot van vegetarische lekkernijen.

Onze drie gepassioneerde koks maken er elke keer een feestje van.  Restaurant Leefgoed is op deze dagen het centrum van samenzijn en ontmoeten.

#2. Inspirerende lezingen en workshops in onze magische Kapel.

Elke Friends & Family dag zijn er verschillende workshops, lezingen en meditaties. Mocht je zelf ook een leuke sessie willen geven aan de community dan voel je vrij om ons te mailen.

#3. Programma voor jong en oud.

Ook voor de jeugdigen en kids onder ons is er op de familie en vrienden dag een programma, kom, doe mee en laat je verrassen. 

#4. Deze dagen zijn bij uitstek geschikt om andere mee te nemen.

Vele studenten, bezoekers, deelnemers, community members willen regelmatig iemand meenemen naar de Academy. De Friends & Family dagen zijn daar bij uitstek geschikt voor. Ook als je zelf nog niemand kent maar wel interesse hebt, kom dan gerust langs.

#5. Overnachten is óók mogelijk!

Maak er een heel weekend of zelfs een lang weekend van op de Conscious Academy en reserveer je 2,3 of 4 persoons studio in onze Hoeve (hier boeken)

#6. Wandel de wandel de wandel..

En neem je wandelschoenen mee om te genieten van de mooie routes vanaf landgoed Coudewater.  Wandelen en tegelijk een goed gesprek of coaching kan ook met Hilmar de Wandelman.

Zullen we je op de hoogte houden?

Over de Conscious Academy 

Een  team van vrije geesten, pioniers en ontdekkers  die allemaal het avontuur aan willen gaan op revolutionaire wijze een bewustere samenleving te creëren. Allemaal kozen zij voor een big shift en komen ze thuis bij de Conscious Academy. We willen jou als één van de eerste kennis laten maken met onze plek en ons aanbod in persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling