Lentetraject Feminine Embodiment & Empowerment

3 maanden lang geschikt voor maximaal 20 mooie vrouwen, er zijn nog 2 plekjes vrij!

Stap meer in je vrouwelijkheid om je vrij te voelen

We bouwen aan een nieuwe wereld met de Conscious Academy. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit overgave. De nieuwe wereld is er al, alleen moeten we onszelf nog afstemmen op deze nieuwe wereld. We zijn zo gewend om zelf de controle te hebben, om alles te plannen en regelen.

De lente vraagt een vernieuwde aanpak van ons. De nieuwe wereld wil in ons ontwaken en dat vraagt om overgave, vertrouwen en een community van gelijkgestemden die je ondersteunen op dit pad. 

We zien een verschuiving van een samenleving waarin de masculine energie in de overdrive stond… terwijl de nieuwe wereld veel meer gebruik maakt van de feminiene energie in onszelf en als principe om samen te werken en met elkaar om te gaan. 

De kwaliteiten van de feminiene energie zijn lange tijd onderdrukt. Door het patriarchale systeem is deze energie verbannen en onderdrukt. Maar langzaamaan wordt deze energie wakker gemaakt in onszelf. 

Kom thuis bij jezelf

Voel je aan alles dat het tijd is om dé shift te maken van een male-dominated samenleving naar een samenleving waarin er meer ruimte ontstaat voor zachtheid en kwetsbaarheid - de vrouwelijke energie

Herken je in jezelf dat je zoekende bent naar een fijne balans tussen jezelf toestaan om in zachtheid te zijn versus in de doe-modus te zitten?  

Wil je niet langer schuldig te voelen, omdat je niet mee kan in het huidige systeem? En verlang je naar een ultieme staat van geluk en dankbaarheid, omdat je lichaam zich dan gehoord voelt?  

Zit je in een continue proces van ‘ja’ zeggen, terwijl je in jezelf een duidelijke ‘nee’ voelt en jezelf daarvoor afstraft, omdat je weet dat je eigenlijk ‘nee’ had moeten zeggen? 

Zeg je te vaak 'nee' vanuit ‘bescheidenheid’ of ‘de angst om te falen’, terwijl je diep van binnen voelt dat je eigenlijk 'ja' had moeten zeggen? 

De lente vraagt om een nieuw begin van binnen naar buiten

Als alles energie is, en we zijn in een nieuw tijdperk aangekomen, dan is het logisch dat onze eigen energie gaat kalibreren met de nieuwe tijd. Want ons systeem zoekt automatisch naar harmonie. Tenzij we dit proces in de weg staan, omdat verandering eng is, we ons niet durven overgeven aan de verandering en ons systeem op de rem zetten. 

Dat is wat er nu in veel systemen gaande is. En natuurlijk trilt het van alles en nog wat los… wat zichtbaar wordt in onze wereld. Het is niet van de een op de andere dag van de oude naar de nieuwe wereld. We krijgen te maken met transformatiepijn of groeipijn. Hoe beter je je kunt overgeven aan het proces, hoe gemakkelijker je er doorheen gaat. 

Het is hetzelfde als een glijbaan, met bochten en versnellingen. In de knik van die glijbaan vastzetten heeft niet heel veel zin. Uiteindelijk wil je toch uit die glijbaan om een zachte landing te maken zodat je weer in rustig (vaar)water komt. 

En dit is precies wat we je willen bieden: een zachte landing in de nieuwe wereld. 

Vertel me meer!

Wij ondersteunen dit proces met de leerlijn Feminine Embodiment en Empowerment 

In deze leerlijn reis je samen met een groep van maximaal 20 vrouwen door het lente-seizoen. Dit staat in het teken staat van onderzoeken, van binnen naar buiten, nieuwe plannen en een nieuwe start. Samen creëren we de veiligheid om je eigen waarheid te spreken en om je verlangens te delen.


We nodigen je uit om volledig in je vrouwelijke kracht te stappen en expressie te geven aan je binnenwereld die zich heeft verrijkt in de winterperiode. Dit is cruciaal als vrouw en pionier van deze nieuwe tijd. Een bijbehorende verschuiving is de transitie van van ‘onveiligheid naar zelfverzekerdheid’. Plus  je gaat samen met gelijkgestemde vrouwen het verschil ervaren van een planmatige en rechtlijnige manier van leven naar een cyclische aanpak in afstemming met de natuur. 
Yeah, schrijf mij in!

Kom tot bloei in de lente!

Nu de lange winternachten voorbij zijn, blijft het vanaf nu weer iedere dag langer licht. Het is tijd om de verstilling achter je te laten en je te openen. Een nieuw begin. De zaadjes van nieuwe ideeën mogen geuit worden. Uit de stilte ontstaat een automatische beweging. En deze beweging volgen we met ons lichaam en onze mind. 

De winter heeft je hopelijk nieuwe inzichten gegeven. Heb je een nieuw idee? Een nieuw verlangen? Dan is het nu tijd om dit verlangen, dit idee, deze droom uit te gaan spreken. Om je innerlijke waarheid tot leven te laten komen door er woorden aan toe te kennen. 

Het kan zijn dat je moeite hebt met deze fase. Omdat je bang bent voor de reacties van je omgeving? Of omdat je bang bent dat het niet zal slagen? Omdat je niet weet waar je moet beginnen of hoe je de juiste woorden kunt geven? 

Met een groep vrouwen gaan we deze blokkades door breken. In sisterhood ondersteunen we elkaar en creëren we veiligheid om samen tot bloei te komen!

'Behind every great women, there is a Sisterhood’.

In deze Sisterhood deel jij je dromen in een groep van mooie vrouwen. Het gaat erom dat we elkaars intenties bekrachtigen door er samen bij stil te staan. Je hoeft niets te doen, er alleen voor elkaar te zijn met je aandacht en intentie. Het is namelijk zo, dat als je samen je focus en intentie ergens op richt, dit extra krachtig is!

“The next guru is not a person but a community”

Daarnaast is geven ook echt helend en waardevol voor iedere deelnemer van de groep. Iedere volle maan ceremonie is opgebouwd uit sharing, meditatie en een schrijfritueel. Tijdens de volle maan ceremonie staan er 2 à 3 vrouwen centraal, die de ruimte krijgen om hun dromen en intenties te delen. Voor hen wordt na deze volle maan ceremonie een persoonlijke meditatie opgenomen die haar ondersteunt in haar thema/verlangen/droom. 

De andere vrouwen zijn er (holding the space) voor je. Samen brengen we focus in onze meditatie gericht op het behalen van de intentie voor deze ene vrouw. Ook komt er een online community om met elkaar te delen waar je tegenaan loopt en wat je kwetsbaarheden en onzekerheden zijn. Plus we vieren hierin ook successen en life celebration moments. 

Ik meld mij aan


Het lentetraject Feminine Embodiment en Empowerment bestaat uit onderstaande 7 thema's. Iedere week kom je op donderdagavond van 19:30 t/m 21:00 uur samen en ga je één van de thema's ontdekken en ervaren... 

 • Womb wisdom:
  Hoe kun je nog meer in afstemming leven met je womb space? Wat heeft de maan te maken met je cyclus? Hoe kun je je leven nog beter inrichten op je eigen cyclus? Wanneer kun je het best ideeën de lucht in gooien? Wat blokkeert de aanwezigheid in onze wombspace?
   
 • Sensualiteit & Seksualiteit:
  Hoe kunnen we onze sensualiteit en seksualiteit gebruiken in ons dagelijks leven? Waarom is seks nog steeds een taboe onderwerp? Welke energieën blokken het vrij uiten van onze seksualiteit en sensualiteit? Wat heeft sensualiteit en seksualiteit te maken met vrouwelijke energie? Hoe kan de vrouwelijke energie ons helpen op deze thema’s in ons leven? 

 • Self worth - Boundaries 
  Wat houdt ons tegen om voor onszelf te kiezen? Waarom zeg ik zo vaak ja? Terwijl ik nee bedoel? Waarom voel ik mijn eigen grenzen niet? Hoe kan ik mijn vuur constructief gebruiken, zonder op te branden? 

 • Selflove - Saya 
  Wat is radical self love? Hoe ga je om met zoveel verschillende meningen in de wereld? Hoe blijf je in liefde? Wat hebben oordeel en zelf liefde met elkaar te maken? Hoe kun je nog beter voor jezelf zorgen? Waarom is het soms zo moeilijk om van onszelf te houden of alles te accepteren?

 • Speak Up / Voice activation - Stembevrijding 
  Waarom slikken we vaak woorden in? Wat zou je zeggen als je geen blad voor je mond nam? Wat durf je niet te zeggen dat je eigenlijk wel graag zou willen? Hoe kun je je stem bevrijden? Waar komt een blokkade in je stem vandaan? Hoe komt het dat kinderen goud eerlijk zijn en wij volwassen er toch soms omheen draaien? 

 • Envision your Future 
  Hoe werkt visualiseren? Wat is de kracht van visualiseren? Waarom leven we ons droomleven nog niet? If you can see it, you can be it? Wat zijn de grootste misvattingen rondom visualiseren? En hoe kan je de wet van aantrekkingskracht goed vóór je laten werken? 

 • Channel your light 
  Hoe stap je in je licht? Welke stappen kun je nemen om nog meer in je licht te stappen? Hoe kun je meer in connectie leven met je hogere zelf? Hoe weet je of je leeft vanuit je alignment? Hoe ontstaat er ruis op de lijn? Kan iedereen contact maken met hierboven? Wat is het verschil tussen hogere zelf en spirit? 

Voor wie is het? 

Het lentetraject "Feminine Embodiment en Empowerment" is maximaal voor 20 mooie vrouwen en ontwikkeld voor jou om je nog meer in je vrouwelijke kracht te zetten. Om je kwaliteiten te accepteren en ownen. Daarom is het vooral geschikt voor je als je: 

 •  jezelf wil onderdompelen in zelfontwikkeling en klaar bent om op een nieuwe manier te gaan werken en leven. 
 • veel op basis van wilskracht en ‘strong & independent woman’ energie al van alles bereikt hebt in zowel je privé en zakelijk leven 
 • jezelf wil openen voor een zachtere benadering van het leven: van een sterke inner masculine naar een sterke inner feminine. 
 • vastloopt of bent vastgelopen in het huidige systeem en met burn out klachten of overprikkeling te maken hebben of hebben gehad: je wilt een nieuwe aanpak integreren omdat je weet dat de oude manier niet werkt voor je.
 • prima kan blijven door vlammen op die mannelijke overdrive, maar ervoor wilt kiezen om dat niet te doen en je te verdiepen in de vrouwelijke energie van jezelf
 • altijd al veel hebt geleefd vanuit je zachtheid en vrouwelijke kracht, maar dit altijd als een zwakte hebt gezien en jezelf minderwaardig hebt gevoeld omdat je niet zo krachtig bent in je mannelijke energie
Yes, ik doe mee!


Van male-dominated werken en leven naar female empowerment 

Oke, het heeft lang genoeg geduurd. Jij op een functie die eigenlijk niet bij je past. Dingen doen die niet kloppen. Je intuïtie wordt krachtiger, dat hoort bij deze tijd. Het is tijd om daar naar te luisteren. Geen bullshit verhalen meer die je ‘mind’ of ego je wijsmaken uit angst om controle te verliezen. Het continue opgaan in iets ‘moeten’ doen, mag verruild worden voor flow en creatie vanuit intuïtie. 

Ik wil deze transitie aangaan

Wat betekent dit concreet voor je dagelijks leven? Wat levert het op? 

Ik kan deze vraag op veel verschillende manieren beantwoorden. Als je nog heel erg in je mannelijke energie zit, dan wil je waarschijnlijk concrete resultaten horen. Ben je al meer gezakt in je vrouwelijke energie, dan vind je het veel interessanter hoe je je gaat voelen. Waar focus jij je op? Concreet resultaat & doelstellingen of focus jij je meer op hoe je je wil voelen?

Dit kan je sowieso verwachten:

Lichtheid en plezier

Wanneer je dat zachte stemmetje in jezelf continue blijft weg duwen geef je een gedeelte van je power weg. Je voelt je machtelozer en het lijkt of je geen controle hebt over je eigen leven, omdat je alleen maar aan het nastreven bent wat ervan je verwacht wordt. Op je werk, thuis en bij je vrienden. Daarom is het tijd om te connecten met je ware essentie. Waar ga jij je licht op schijnen voor meer plezier in je leven vanuit vrouwelijke energie? 

Sensualiteit en creativiteit

Wij vrouwen zijn niet gemaakt om onze eigen cyclus te negeren en te functioneren als mannen. Een heel simpel voorbeeld is al de cyclus van ons lichaam en de schommelingen van emoties. Hoe fijn is het om de vrijheid te hebben echt te kunnen luisteren naar je eigen creatie flow? Als jij hem helemaal voelt, ga je creëren en uitvoeren en soms neem je bewust tijd om naar binnen te keren. Om niets te doen, te mediteren of te schrijven zonder doel.

Effectief en meer impact

Als jij leert luisteren naar je innerlijke stem en durft te vertrouwen op jezelf en de wijsheid die in je huist dan creëer je authenticiteit en impact. Hoe echter je bent, hoe dichter je bij jezelf staat, hoe meer mensen zich tot jou en je boodschap voelen aangetrokken. De impact die je maakt verdrievoudigt als je authentiek bent aan jezelf. 

Meer prioriteiten 

Je zult nieuwe dingen gaan prioriteren in je leven. Denk hierbij aan tijd besteden in de natuur, contact maken met je omgeving, meer in stilte zijn, jezelf toestaan om minder te moeten en de vertraging in te gaan.
€ 555

Lentetraject Feminine Embodiment & Empowerment

Inschrijven kan nog tot vrijdag 26 maart 23:59 uur: 

 • Geschikt voor maximaal 20 vrouwen
 • 3-maandentraject van 21 maart t/m 21 juni
 • Inclusief sisterhood-sessies bij iedere volle maan (27 maart, 26 april en 26 mei) 
 • 7 online themasessies rondom inclusief Q&A 
 • Plus 2-daags online retreat "Unleash Your Inner Truth" 
                   

Lentetraject Feminime Embodiment & Empowerment

Is dit iets voor mij?

Is de paus, katholiek. Nee grapje, het is niet voor iedereen. Daar zal ik eerlijk in zijn. Het is echt gericht op vrouwen die willen zakken in hun lijf. Van je hoofd naar je hart. Vrouwen die veel vanuit controle en perfectionisme hebben gedaan en het nu tijd vinden om te verzachten en te vertragen. Zodat je meer kunt gaan bouwen op je gevoel. Ook al is dat super spannend en vraagt het om een beetje lef om de oude manier los te laten. Toch voel je dat je dit wilt doen. Ik nodig je uit om de beslissing om me te doen te maken met je hart en laat je hoofd ondersteunend zijn. Heb je gelijk de eerste stap gemaakt in jouw new way of living.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Dat ligt helemaal aan jou! De minimale beschikbaarheid die we van je vragen is 3 x 2,5 uur tijdens de Volle Maan Ceremonies.

Plus je kan 2 volle dagen meedoen tijdens het retreat op 16/17 april 2021. En je kan 7x op een donderdagavond 1,5 uur een themasessie volgen, die je ook nog later kan terugkijken. Dit verloopt van 22-04 tot 3-06

Tussendoor is er ruimte om als Soul groep bij elkaar te komen en samen te delen. Dit hoeft niet en zal per persoon en groep verschillen. het is wel fijn om elkaar sowieso te supporten tussen de volle maan ceremonies door. Dus 15 min. per week te besteden aan elkaars dromen in je meditatie.

Wanneer zijn de wekelijkse live-sessies? Op welke dag en welk tijdstip?

De Volle Maan Ceremonies zijn op 28 maart, 25 april en 26 mei van 19:30 tot 22:00 uur.

Daarnaast vindt op 16 en 17 april van 10:00 uur tot de volgende dag 16:30 uur het retreat plaats.

En vanaf 22 april vindt er wekelijks op donderdagavond een live-sessie plaats tot 3 juni. Telkens is dit van 19:30 - 21:00 uur.

Hoelang heb ik toegang tot de opnames van de live-sessies?

Deze blijven toegankelijk tot het einde van het seizoen. Dus tot 21-06-2021!

Hoe zijn de live-sessies eruit met de sisterhood?

Tijdens een volle maan ceremonie heb je de mogelijkheid om samen te komen in de kerk van Conscious Academy. Lonneke neemt deel vanuit Ibiza, maar zal vanuit de kerk gestreamd worden, zodat jullie als sisters bij elkaar kunnen zijn. Dit is optioneel. Je kunt ook vanuit je eigen fijne plekje inchecken via Zoom.

De live sessies staan in het teken van zakken in je lijf, voelen, openen, kwetsbaar delen en verbinden met elkaar. We zullen starten met een movement/shaken/dansen, vervolgens een korte meditatie om te gronden en vervolgens start de sharing circle. Aan het einde doen we een schrijf ceremonie om los te laten wat je niet mee wil nemen de nieuwe cyclus in.

Waarom zou ik dit lente traject volgen?

Omdat je gewend bent aan je oude partronen. Van doen, doorgaan en alles onder controle willen hebben. Je voelt dat het ook fijn is om meer te openen en verzachten. Meer te luisteren naar je gevoel. Dit is alleen al zo lang niet je ‘go-to’ dat het fijn is om dit samen te doen. Alleen ga je toch sneller door en maak je minder ruimte om te verstillen en verzachten. En dit is de ultieme manier om ruimte te maken voor wie ik echt ben en wat ik echt wil. Zonder angst mijn gevoel en hart te volgen.

Kan ik samen met een vriendin meedoen?

Ja zeker! Dit kan je vriendschap juist verdiepen omdat je elkaar ook op een andere manier leert kennen. In vriendschappen heb je toch vaak gewoontes die niet zomaar doorbroken worden. Ook onuitgesproken afspraken enz. Hier ga je op een andere manier met elkaar in verbinding. Het is wel belangrijk dat je je zelf veilig voelt en open om alles te delen wat er naar boven komt. Bijvoorbeeld als 1 van je vriendinnen niet zo spiritueel is als jij en je wilt haar graag meenemen in je proces. Dan kan je je verantwoordelijk voelen voor haar proces. Dat ze het net zo leuk moet vinden als jij, alleen ben je dan niet meer bezig met je eigen proces maar dat van je vriendin. Dat is niet de bedoeling en kan ook weer gebruikt worden als mooie leerschool. Dus up to you!

Is het zakelijk aftrekbaar?

Ja, mocht je een eigen bedrijf hebben kun je dit schalen onder persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is goed voor iedere ondernemer en wordt gesupport door belastingdienst. Zijn ze toch nog ergens goed voor ;).

                 
arrow_drop_up arrow_drop_down