arrow_drop_up arrow_drop_down

RESET YOUR BODY

Met jouw 3-daagse Detox Retreat van 28 tot en met 30 april 2021 


Helemaal jouw moment
om lichaam & geest op te schonen en je klaar te maken voor een frisse lichte zomer!

Meedoen kan online vanuit huis of boek een van relaxte studios op de Conscious Academy  

Zuiver je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam

Door volledig vanuit jouw bewustzijn naar je fysieke, spirituele, mentale en emotionele lichaam te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft, kom je weer vol energie. Het gaat hier om vol overgave naar je lichaam luisteren en op basis hiervan je dagelijkse patronen aanpassen. Je gaat je weer puur voelen door holistisch naar jouw patronen te kijken. Op deze manier voed je je van binnenuit, op een manier die volledig bij jou past.


We organiseren speciaal voor jou deze holistische detoxretreat van drie dagen. Leef tijdens deze dagen volledig vanuit jouw bewustzijn en zuiver je lichaam en geest met een combinatie van een fysieke, emotionele, mentale en spirituele boost. 


Deze retreat brengt je meer energie, een stralendere huid en een volledige liefdevolle overgave aan jezelf. 


Mag deze lente in het teken staan van liefde voor je lichaam?


Met onze support vanuit de Academy én de groepssupport creëren we een gezamenlijke context vol liefde, verbinding en eenheid voor jouw persoonlijke groeiproces. 

Lekker sappen en soepen met sap.je

'Sapje' perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Hun sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen ze extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers.


Drie dagen volg je een heerlijke sapkuur die jouw fysieke lichaam zuivert. De sapjes worden vers bij je thuis afgeleverd door www.Sap.je of ze staan hier in een van de studios voor je klaar. Dagelijks drink je zeven sapjes en één lekker krachtig soepje.


Na aanmelding ontvang je meer informatie over de sapkuur en hoe je je kunt voorbereiden en je kuur eventueel kunt uitbreiden met meer dagen.


Naast dit alles delen we ook graag onze kennis en visie op Conscious Food. Onze Queen of Food Fia en onze Conscious Health Coaches Evi en Hilde begeleiden je deze week in bewustwording over je lichaam en hoe het gevoed wil worden.


De sessies volg je online waar jij maar wilt (thuis of een lekker hotel aan zee?), of (misschien wel nóg leuker en lekkerder) live bij ons op de Conscious Academy waar ons team ook fysiek aanwezig zal zijn en je naast de relaxte studios, ook gebruik kunt maken van de zachtheid en rust in de kapel en de prachtige natuur buiten. 


Breng een ode aan jouw lichaam

een ode aan jouw lichaam

Naast de sappen en de voedings-support, begeleiden we je met onder andere meditatie, reflectie- en relaxmomenten. Detoxen maakt veel los in zowel lichaam als geest en ook daarin bieden we waar nodig persoonijke support aan en kun je sessies volgen om deze zuiverende porcessen te activeren en te verwerken met onder andere trauma release yoga, ademcoaching en energywork. Als dit nieuw voor je is, is dit meteen een mooie manier om kennis te maken met dit soort lichaamswerk waar je enorm van opknapt! 


Hoe dan ook; in deze drie dagen kun jij weer volledig terugkeren bij jezelf. 


Tijdens deze dagen kun je een nieuwe belofte aan jezelf en je lijf maken en door dit proces met elkaar samen te doorlopen, worden die intenties versterkt en gesteund. We sluiten we af met een mooie ceremonie waarin we stilstaan bij het integreren van deze zuiverheid in jouw leven. Een ode aan jouw lichaam.


Zacht, liefdevol en vanuit eenheid. 

 

Jouw detoxreis van 28 tot 30 april 2021


  • Woensdag starten we om 7.00 u met een openings-sessie
  • Donderdag en vrijdag starten we om 7.00u met een meditatie. 
  • Na de meditatie creëren we samen een context voor de dag  
  • Van de sap -en soepmomenten maken we  gezamenlijk moment.
  • (en je mag het ook lekker helemaal zelf weten wanneer je ze neemt)
  • 's Ochtend is er een combi van interactieve, praktische en reflectie-  sessies. 
  • Iedere middag een relaxte, optionele middagactiviteit. Denk aan bosbaden, stiltewandeling, moodboard maken, yoga; we kijken wat de dag, het weer en de mogelijkheden ons allemaal bieden!
  • Jouw investering: 3 dagen van je tijd, een open liefdevolle houding en € 247 voor alle sappen, soepen, sessies, support en liefde! 
  • Je eventuele accomodatie boek je apart

Een detoxreis met begeleiding, support en liefde

3 dagen

interne schoonmaak

360 min
meditatie en yoga

24

sapjes en soepjes
72 uur
tijd voor jezelf

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Er staat een compleet team met trainers voor je klaar...

Extra mogelijkheden en ondersteuning is mogelijk tijdens deze week. Vraag naar de mogelijkheden

Coaching sessie met Evi of Hilde

Vraag naar de mogelijkheden zodra je hebt geboekt.

Verblijf in een van de heerlijke studio's op het Landgoed Coudewater

Als je wilt verblijven in een van onze heerlijke studio's dan boek je eerst je deelname aan de detox week en daarna boek je je kamer in ons boekingssysteem. https://booking.roomraccoon.com/conscious-academy/nl/

Next Step: 7 weeks vervolg programma Conscious Health

Samen 7 weken verder op reis om daadwerkelijk in je lijf en leven de shifts te maken waar je nu zo klaar voor bent. Bewust worden van je patronen en leren luisteren naar de signalen en behoeftes van je lichaam, vraagt tijd, liefde, geduld en compassie voor jezelf. In deze zeven weken trekken we samen met je op en integreer jij een nieuwe relatie met je lichaam. 

 

Ben jij klaar om jezelf te zuiveren, te resetten en een holististische detoxweek in alle volledigheid te ervaren?

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

“De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Maar zij maken van alles het beste.

€ 247,-

3-daagse Detox reis

Ben jij klaar voor helder lichaam en geest? Doe met ons mee.


Inclusief 3 dagen begeleiding en ondersteuning, groepslessen en online bijeenkomsten.

En alle sapjes en soepjes (meer dan 36 in 3 dagen)! Je doet mee vanuit huis en krijgt de box met sapjes thuisgestuurd of je boekt een van de prachtige studio's bij Conscious Academy.


Als je bij de Academy wilt verblijven, heb je toegang tot de woonkeuken, kerk en veel natuur rondom het Landgoed. Boek dan eerst je deelname aan het retreat en later je verblijf. Deze kosten zijn aantrekkelijk geprijsd.


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen.

€ 6300,-
vanaf € 25,- per nacht

Inclusief overnachting 

Wil je er even lekker tussenuit? Even helemaal met niemand rekening houden en volledig in het proces van detoxen stappen zonder partner en/of kinderen om je heen? Boek dan een overnachting op de Conscious Academy. En kom tot rust in de prachtige natuur!