arrow_drop_up arrow_drop_down
Conscious Academy

Detox je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam

Detox 3-daagse van 28 tot en met 30 april 2021 


Meedoen kan vanuit huis of vanuit Conscious Academy  
Even weg van huis? Boek dan je eigen studio op ons landgoed! 

Reset your body 

Meebewegen met de flow is wat we doen bij de Academy. In plaats van helemaal los te gaan met carnaval dit jaar, organiseren we speciaal voor jou deze holistische detoxweek van drie dagen. 

Leef deze week volledig vanuit jouw bewustzijn en zuiver je lichaam en geest met een combinatie van een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox. 


Deze drie dagen brengen je meer energie, een stralendere huid en een volledige liefdevolle overgave aan jezelf. 


En heb jij begin dit jaar nieuwe intenties gezet? Ga ermee door, zet ze extra kracht bij of pak ze weer op. 


Met onze support vanuit de Academy én de groepssupport creëren we een gezamenlijke context vol liefde, verbinding en eenheid voor jouw persoonlijke groeiproces. 

zuiver en voed jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam

Drie dagen volg je een sapkuur die jouw fysieke lichaam zuivert. De sapjes worden bij je thuis afgeleverd door Sapje. Conscious Academy is namelijk een samenwerking aangegaan met Sapspecialist Sapje. 


Per dag zijn er acht eet/drinkmomenten, waarvan één keer soep, en zeven sapjes. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de sappenkuur en hoe je je kunt voorbereiden. 


Daarnaast begeleiden we je met onder andere meditatie, reflectie- en relaxmomenten, een trauma release sessie en volledig in stilte zijn. In deze drie dagen kun jij weer volledig terugkeren bij jezelf. 


Wanneer je de behoefte voelt, behoort ook een moment van persoonlijke begeleiding tot de mogelijkheden. Op dag vijf sluiten we af met een mooie ceremonie waarin we stilstaan bij het integreren van de detoxkuur in jouw leven. 


Naast dit alles delen we ook graag onze kennis en visie op Conscious Food. Onze Queen of Food Fia en onze Conscious Food Coaches Evi en Hilde geven je tijdens deze week tips en tricks over bewust eten, jouw leefstijl en het integreren van voedende gewoonten.


Deze detoxreis volg je vanuit thuis achter je scherm, of vanuit je kamer op Coudewater.


Hmm als je buik weer licht voelt...

Puur van binnenuit

Deze detoxreis is speciaal voor jou, zodat jij: 


  • weer even helemaal tot jezelf kunt komen 
  • je fysieke lichaam reinigt en je puur voelt
  • je holistische zijn reset en je jezelf voedt van binnenuit     
  • deze week teamsupport en eenheid ervaart
  • een persoonlijke groei doormaakt

Zacht, liefdevol en vanuit eenheid. 

Jouw detoxreis loopt van 15 tot 20 februari 2021


We starten maandag 15 februari om 8.00u met een meditatiesessie. 


Iedere dag is hetzelfde opgebouwd. 


  •  We starten om 8.00u met een ochtendprogramma. 
  • Op gezette tijden gezamenlijk genieten van jouw sapmomenten. 
  • In de ochtend  houden we een combinatie van interactieve praktische en reflectiesessies. 
  • In de namiddag  hebben we elke dag een fijne, volledig optionele, middagactiviteit voor je klaar staan.Een detoxreis met begeleiding, support en liefde

3 dagen

interne schoonmaak

200 min
meditatie en yoga
36
sapjes en soepjes
72 uur
tijd voor jezelf

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Er staat een compleet team met trainers voor je klaar...

Extra mogelijkheden en ondersteuning is mogelijk tijdens deze week. Vraag naar de mogelijkheden

Coaching sessie met Evi

Vraag naar de mogelijkheden zodra je hebt geboekt.

Verblijf in een van de heerlijke studio's op het Landgoed Coudewater

Als je wilt verblijven in een van onze heerlijke studio's dan boek je eerst je deelname aan de detox week en daarna boek je je kamer in ons boekingssysteem. https://booking.roomraccoon.com/conscious-academy/nl/

Aansluitend deelname aan Unleash your inner truth weekend

2 dagen vol Female Embodiment & Empowerment op 20 & 21 februari. 

Nodig 2021 uit op een cyclische wijze. Het rechtlijnige wat we gewend zijn in onze planning, werkt voor veel vrouwen eigenlijk helemaal niet. Je zult meer flow en moeiteloosheid ervaren wanneer je luistert naar je eigen natuurlijke cyclus en je eigen ritme. 

Marjolein Bos

Vervolg op detox week - 7 weeks online vervolg programma: Conscious Food

Wil jij extra support of wil je meer leren over Conscious food en dit integreren in jouw leven, volg dan na afloop het zeven wekenprogramma in groepsverband. Hierin gaan we dieper in op een gezonde leefstijl, voor jouw passende gewoonten, weekrecepten, tips en nog veel meer. 

 

Ben jij klaar om jezelf te zuiveren, te resetten en een holististische detoxweek in alle volledigheid te ervaren?

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

“De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Maar zij maken van alles het beste.

€ 247,-

3-daagse Detox reis

Ben jij klaar voor helder lichaam en geest? Doe met ons mee.


Inclusief 3 dagen begeleiding en ondersteuning, groepslessen en online bijeenkomsten.

En alle sapjes en soepjes (meer dan 36 in 3 dagen)! Je doet mee vanuit huis en krijgt de box met sapjes thuisgestuurd of je boekt een van de prachtige studio's bij Conscious Academy.


Als je bij de Academy wilt verblijven, heb je toegang tot de woonkeuken, kerk en veel natuur rondom het Landgoed. Boek dan eerst je deelname aan het retreat en later je verblijf. Deze kosten zijn aantrekkelijk geprijsd.


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen.

vanaf € 100,-

Inclusief overnachting 

Wil je er even lekker tussenuit? Even helemaal met niemand rekening houden en volledig in het proces van detoxen stappen zonder partner en/of kinderen om je heen? Boek dan een eigen studio op de Conscious Academy. En kom tot rust in de prachtige natuur!