DEEPDIVE

de weg naar innerlijke vrijheid

Jij bent uniek? 

De Deep dives zijn een twee daagse context met ruimte voor zelf-onderzoek, zelf-inzicht en zelf-realisatie.


Jouw pad is uniek, jouw proces is uniek. Een pad met liefde en separatie, vreugde en verdriet, creatie en vernieuwing, voorspoed en tegenslag. Donkere en lichte dagen. Het verhaal van het leven is voor iedereen uniek en ergens ook precies het zelfde.


We zijn allemaal onderweg naar iets of bewegen weg van iets, terwijl we onze rol in dit leven en ons potentieel onderzoeken en tot bloei brengen.


Deepdives zijn een plek voor jou en het proces. Aan de hand van eeuwenoude wijsheid, reflectie, meditatie, journaling, lichaamswerk, ademwerk en oefeningen geven teachers samen met de groep ruimte aan dat wat zich aan wilt dienen. Aan dat wat nu belangrijk is voor jou.


Jij zelf bepaalt wat je daar vervolgens mee doet.

Het nemen van kwaliteit tijd met jezelf maakt al het verschil en de Deepdive context is een uitnodigende manier om deze tijd met jezelf serieus te nemen.

Ik verlang naar meer innerlijke vrijheid 


De Twee paden van vrijheid  

Beide paden - zowel dat van eenheid als maakbaarheid - zijn oké, waar en belangrijk. En ze kunnen je beide supporten om te worden wie je in potentie kan zijn en het leven te leven wat je wil leven. Door beide perspectieven te belichten aan de hand van zeven thema's, geloven dat Joris en Sacha jou een stap kunnen laten zetten richting een rijker, meer verbonden en lichter leven. 


De basis van eenheidsbewustzijn
 De vrijheid om alles te mogen zijn
 De vrijheid om niks te hoeven zijn
 Effortless leven en werken
 De ondraaglijke lichtheid van het bestaan
 Systemisch lichtwerk
 Stilte en rust

 

Is het tijd voor een Deepdive in jouw leven? 

Voor wie is dit programma? 

Voor iedereen die meer innerlijke vrijheid wil ervaren. En het eigen proces, eigen inzicht als uitgangspunt van persoonlijke en spirituele groei wil laten zijn.


Geen bestaande vorm of structuur waar je aan hoeft te voldoen. Geen stappenplannen, geen one size fits all. Nee alles op maat, aangepast aan het moment, de groep en dat wat er op dat moment mag zijn.


We hebben niet de ambitie of de arrogantie om te beweren dat 'je er bent' nadat je dit jaarprogramma hebt gevolgd. Wél is het een prachtig traject om je volgende stappen te zetten in bewustwording en je spiritueel proces. Ook wanneer je al langer op pad bent en meer licht wil schijnen op de diepere lagen van jouw innerlijke vrijheid of schaduwwereld kan dit traject bij je passen. 


Het allerbelangrijkst is: je moet open staan voor het onderzoek en met ons op ontdekkingsreis willen. 

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Wat maakt dit programma uniek? 

Bij de Conscious Academy zijn wij overtuigd en staan wij voor de kracht van context boven inhoud. Uiteindelijk maakt het namelijk niet zo veel uit wat wij je willen geven: we geven gewoon, en van daaruit neem jij vanzelf mee wat nodig is. 


De kracht van ons programma is dus niet de bijeenkomsten die we houden, maar de context waarin jij stapt. Daarnaast hebben wij inspirerende locaties, voedend vegetarisch eten, een heel team aan ervaren teachers en vooral: prachtige mede-studenten.


Én binnen die context bieden wij dan één of tweedaagse Deep Dives, One Day Retreats, 24-uurs retreats, retreats in Frankrijk én één op één coachingssessies. Dat is toch een no-brainer? 

Ik wil bijdragen aan een bewustere samenleving

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

Natuur, stilte, reflectie, voelen, eeuwenoude wijsheid, ademhaling, beweging, inzicht... het is tijd...

Eerst een keer proberen?

Deepdive ( 1 dag)
150 euro 

De Deepdive is twee dagen en het is ook mogelijk om alleen de éérste dag deel te nemen. 
Conscious Academy

Deepdive (2 dagen)

250 euro 

Twee dagen voor jezelf inclusief lunch op de magische Coudewater locatie. 

€ 1700,-

Deepdive Jaarprogramma

Het jaar voor jezelf. Omdat het nu het beste moment is.