DE  TRAINING

In drie dagen naar een nieuw fundament
voor werk, relatie en vitaliteit.
 

5 - 7 oktober 2023

WAT IS JOUW BEDOELING?

Jij hebt de touwtjes in handen in je leven. Je voelt en denkt dat je elke dag de best mogelijke keuzes maakt. En toch... Als je heel eerlijk bent, voel je dat je meer potentieel in je hebt, dat je niet volledig bent wie je écht wilt zijn, dat er nog ruimte zit tussen je huidige leven en je ideale leven.


Of misschien heb je wel het gevoel alle controle over je leven kwijt te zijn. Je wordt geleefd, krijgt maar geen grip op alle rollen die je moet vervullen en alle verwachtingen waar je aan moet voldoen. Je wordt alleen maar meegesleept in de waan van de dag en krijgt het roer maar niet om. Als je zo doorgaat, dan steven je regelrecht af op een burnout. 


Is nu dan hét moment?


Tijdens DE TRAINING van Conscious Academy leer je in vier dagen een nieuw fundament leggen vanuit waar je het leven dat je écht wilt kunt leven. Krachtig het volgende niveau van leiding te nemen over je leven, je relaties, je gezondheid en je werk. Volledig uit elke vorm van slachtofferschap te stappen en voluit te leven.

Want als je nú niet volledig leert leven, wanneer dan? 

 

Ja, ik wil !


Zou het goed voor je zijn nu?

WAAR WIJ VOOR STAAN... 

En waar DE TRAINING je in mag inspireren:


 • Jij bent goed zoals je bent. - Een unieke essentie met een unieke missie.
 • Jouw geluk vind je alleen in jezelf. - En dat gaat voorbij aan je verleden,  je omstandigheden en de mening van een ander.
 • Jouw talenten hebben het potentieel je leven te vervullen. - De wereld wordt echt mooier als jij doet wat je leuk vindt.
 • Persoonlijk leiderschap is het fundament van een krachtig en zelfverzekerd bestaan. - Hoe groter de verantwoordelijkheid voor je eigen leven, hoe groter je creatie- en manifestatiekracht zijn. Het einde van slachtofferschap.
 • Je perspectief bepaalt je realiteit - Je potentieel is vele malen groter dan je beperkende overtuigingen - herken het verschil tussen wat je denkt en wat is.
 • Zoek je grenzen op, zodat je enerzijds beter je grenzen aan kan geven en je anderzijds meer uit je leven kan halen omdat je minder bang bent om ze op te zoeken.
 • Jouw weerstand is je vuur, je brandstof voor actie en verandering. - Dat wat tot nu toe energie kostte kun je omzetten in voorwaartse creatie.
 • Liefde en verbinding zijn het fundament van jouw bestaan - maak het weer veilig en open.
Dit is wat ik wil! What day is it today? 

It's today - said Piglet

My favorite day - said Pooh

WANT HET IS TIJD!


De wereld om ons heen verandert in recordtempo. Systemen, instanties en patronen die niet meer werken, beginnen steeds verder vast te lopen. Steeds meer mensen zien dat het anders mag, dat het anders moet. 

Deze verandering start bij onze eigen fundamenten. Hoe wil jij je leven en jouw samenleving inrichten? Levend vanuit wat er écht toe doet! 

De wereld vraagt om wakker te worden.


Minder op de automatische piloot, minder de makkelijkste weg, maar gaan staan voor wie je bent en wat je echt belangrijk vind. Samen, verbonden, omdat het kan en moet!Doe je mee? 


Hoe gaat je leven er uit zien als je gaat voor passie, impact en creativiteit?

Wat levert de training jou op? 

 In de vier dagen van DE TRAINING van Conscious Academy met teachings, meditatie, opstellingen, oefeningen, coaching, reflectie, ademwerk, beweging, healthy habits, creatieve uitingen, ontwikkel je verdiepende fundamenten voor een bewust, liefdevol en krachtig leven.

De 7 fundamenten van vrijheid en groei:


 • Authenticiteit ontdekt de essentie van wie je bent, als basis voor je relatie(s) en je ultieme carrière.
 • Visie en inspiratie - ontwikkel een sterke mindset; leer je inspiraties te volgen en maak kraakhelder wat je écht wilt.
 • Pure zelfexpressie - heb impact vanuit een krachtige, zelfzekere verbale en non-verbale communicatie.
 • Échte verbinding - leef vanuit een fundament van compassie, liefde en verbinding.
 • Commitment - maak contact met jouw oerkracht en voel hoe 100% JA en 100% NEE je leven kunnen veranderen.
 • Go play! - spelend door het leven, word (weer) verliefd op jezelf, je partner en je werk. Het leven is magie!
 • Vitaliteit - je lijf weet de weg naar een vitaal leven. Leer luisteren totdat je vitaliteit er van af spat!
Ik ben overtuigd!


De Teachers

Joris Swinkels 

Visionair, wereldverbeteraar, conscious entrepreneur. Holistisch visionair, gevat en intelligent. Dit alles, maar bovenal: een brok liefde. Joris bouwde al zijn bedrijven rondom persoonlijke ontwikkeling en is met recht ambassadeur van een nieuwe samenleving te noemen.

Sacha Steuns 

Sacha creëert diepe verbinding met mensen, maar ook tussen situaties, emoties, ambities en doelen. Scherp, mist geen details en een oprechte interesse. Het liefst voor de groep, het publiek inpakkend met charme en humor om vervolgens genadeloos de diepte in te gaan.

IS DEZE training VOOR JOU? 

DE TRAINING is een proces dat je net als een meditatie meermaals kan doorlopen.

DE TRAINING is specifiek voor jou als:


 • Je wilt groeien en ontwikkelen naar een voller gebruik van je potentieel.
 • Je vast zit in jezelf, je relatie of je werk en een shift wil maken naar een ontspannen flow in je leven.
 • Je beroepsmatig gebruik wilt maken van de 108 fundamenten voor menselijk gedrag in je leiderschap, management of begeleiden van anderen.
 • Je als trainer of coach verdere verdieping wilt in de kern elementen van persoonlijk leiderschap, relatiedynamiek, masculine en feminine manifestatie principes.
 • Je in je creatieve expressies als schrijver, podcaster, kunstenaar of artiest bewustzijn wilt verwerken in je creaties.
 • Je samen met Joris, Sacha en het Conscious Academy netwerk bewustzijn en fundamenten voor harmonische relaties en een gelukkig leven de wereld in wilt brengen.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

DE TRAINING voor €995,-

We willen persoonlijk leiderschapprogramma's mogelijk te maken voor iedereen, loop je daarom vast op het bedrag. Stuur ons dan een mailtje en dan komen we er vast samen uit.


Maximaal 7 deelnemers.


Doe je mee via je werkgever of eigen bedrijf dan betaalt je werkgever of bedrijf het zakelijk tarief excl. BTW


INCLUSIEF

- Onbeperkt thee, koffie en snacks

- Overheerlijke lunch en diner

- Gratis parkeren

- Prachtige natuur

- Fijne community


INCLUSIEF

- Overnachting

- Ontbijt 


Vragen?