TEAM ONTWIKKELING

Persoonlijke ontwikkeling in een gezamenlijke context geeft collectieve superkracht.

ALGEMENE CONTEXT

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, moet je eerst aan jezelf werken. Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Je kan niet zonder persoonlijke en spirituele groei als je zakelijk wilt groeien.


Op het moment dat je een mentale, emotionele, fysieke en spirituele shift maakt, gaat de levensenergie en creatiekracht stromen. Zodat je bewust meer tijd en aandacht kan besteden om plannen te maken, nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, processen te verbeteren en uitdagingen op te lossen om écht meer het verschil te gaan maken waar je zo naar verlangt! 

Omdat het kleine groepje dat geloofd dat je de wereld kunt veranderen dat ook zal doen... 

REVERSED LEADERSHIP

One day seminar met de fundamenten van het leiderschap van de toekomst.


  • voorbij aan Ego leiderschap
  • van persoonlijk naar collectief
  • van denken naar voelen
  • van angst naar vrijheid

€ 495,- exc b.t.w. p/p

POTENTIEEL FEEDBACK

De belangrijkste competentie voor teamgroei is feedback. 


  • shift van frustratie naar potentieel feedback
  • maak elkaar sterker, groter, krachtiger
  • sta op voor elkaars potentieel
  • stop met trucs en tools


Boek een heerlijk verzorgde dag op onze uniek Coudewater domein met praktische en fun interactieve sessies en support je team naar eenheid, harmonie en teamkracht. Teamdag tot 12 personen €5.000 exc b.t.w.

Door dit programma ben ik gaan zien hoe waardevol het is om een ander aan te spreken op zijn of haar potentieel en ook om daar zelf op aangesproken te worden. Dat is niet alleen van waarde voor de ander, maar ook voor het grote geheel. Zo veel krachtiger dan het geven van feedback zoals we dat gewend zijn te doen. Ik raad deze dag aan aan iedereen die, samen met anderen, een bijdrage wil leveren aan de samenleving en aan leidinggevenden in het bijzonder. 
Dr. Ingrid Candel - Psycholoog

MENTORING

Omring je met een groep zelfbewuste A-spelers die je uitdagen om grootser te dromen, durven en doen. De veranderingen in de wereld komen voort uit 8% van de mensheid die voorop loopt en voelt dat het anders kan. Bij die groep daar hoor jij bij.  


Jij in jouw essentie, jij in jouw sterkste schoenen, jij in je krachtige kwetsbaarheid, helder, staan voor wat juist is in jouw team, in jouw organisatie. Dat is de basis van team succes.


Deze 8% heeft vaak 1 tot 3 mentoren die op verschillende gebieden groei, netwerk en ontwikkeling supporten. Wie kies jij?

 

Verandering kan alleen nu?