Conscious Business Circle PROGRAM

Emerging the Who

behind the Why

Jij hebt een plek, een bedrijf, een rol van waar uit je impact hebt. Op mensen. Op de omgeving. Op meer dan alleen maar jezelf en je portemonnee. Je voelt dat je naast het leveren van geweldig werk ook een verantwoordelijkheid draagt om je authentieke essentie is alles mee te nemen. Je bent onderdeel van een beweging naar een nieuwe wereld en vraagt je soms af HOE DAN? 


Wij bieden je met de Conscious Business Circle een omgeving waarin je dat kunt onderzoeken. Samen met gelijkgestemden. Een omgeving waar je enerzijds eindelijk wat mag achteroverleunen en anderen jou supporten in plaats van andersom EN een plek waar tegelijkertijd enorm wordt gemotiveerd en uitgedaagd om diep te duiken in je ziel, je next level en je puurste zijn.


Wordt onderdeel van de meest inspirerende context voor ondernemers, leiders en andere pioneers. 


VOOR WIE

Voor ondernemers die een verlangen hebben om hun vrijheid te vergroten wie zij zijn in hun onderneming en hoe zij hun onderneming de wereld in brengen. Alignment van wie je bent, wat je doet en welke impact je daarmee maakt. Voor ondernemers die de harmonie willen herstellen. 

Tijdens de Conscious Business Circle ga je in op JIJ in je bedrijf en op de uitvoering van jouw bedrijf. Hoe ga jij jezelf en jouw bedrijf in de wereld zetten? En hoe ga je de wereld inzetten in jou en je bedrijf? 


Je bent altijd welkom bij de Conscious Academy, voel je thuis. 

Daarnaast kun je ook nog je investering terugverdienen doordat je als onderdeel van de Conscious Business Circle, 1 dag gratis gebruik mag maken van de Kapel als eventlocatie, hierbij ontvang je alle support die je nodig hebt.

IN HET KORT

* 6 maanden lang

* Business Deep Dive dagen

* Business Context Creatie dagen

* Elke kwartaal een plantmedicijn ceremonie (optioneel)

* Reversed Leadership Seminars

* Intervisie Business Support

* 1:1 Business Mentoring 

* 4 daagse Transformatie training

* Een geheime extra bonus USP waardoor je absoluut mee wilt doen.. 


Prijs: € 875 ,- exc. BTW p/m

FAQ

WAT DOEN WE IN ONZE BUSINESS CIRCLE?

We hebben onze Business Circle vormgegeven, zoals wij geloven dat de toekomst eruit gaat zien. Meer leven en werken van binnen naar buiten, omgekeerd leiderschap (het collectief bepaalt, in plaats van één iemand bovenaan) met verbinding en liefde als prioriteit.

- We staan voor elkaars grootsheid: we supporten elkaar op het gebied van business, creativiteit en oplossingen.
-Je kunt eenmalig gratis gebruikmaken van de Kapel als event locatie en alle support die daarbij hoort
- We komen twee dagen per maand samen voor een Deep Dive: oefeningen, theorie en sessies om onze impact en spirituele verbinding te vergroten.
- We komen een dag per maand samen voor een 'Context Creatie Dag'.
- Eenmaal per kwartaal start de Deep Dive met een Plantmedicijn Ceremonie
Deze dagen kun je vrijblijvend bijwonen.

Net zoals de toekomst van ondernemen zijn deze afspraken flexibel en wordt er telkens gekeken vanuit de flow van het moment wat iedereen nodig heeft.

WAAROM IN DE VORM VAN EEN BUSINESS CIRCLE?

Als je duurzame verandering wilt creëren wordt de kracht van consistentie, je energiemanagement en een positieve groep met bewustzijnspioniers vaak onderschat. En dat terwijl het samen één van de grootste voorspellers vormt om zakelijk te winnen zonder dat het ten koste gaat van je privéleven.

Bij de Conscious Academy sta je er niet alleen voor. Omring je met een groep zelfbewuste A-spelers die je uitdagen om grootser te dromen, durven en doen. De veranderingen in de wereld komen voort uit 8% van de mensheid die voorop loopt en voelt dat het anders kan. Bij die groep daar hoor jij bij.

Door elkaar te supporten met inzichten, business en energie, samen te komen om te brainstormen en de diepte in te duiken op themadagen, maken wij pas écht impact.

HET VOLGENDE LEVEL

Voel je ook dat je klaar bent om jouw potentieel te gaan onderzoeken? Stappen maken waarvan jij én de wereld blij worden! Je vuur mag aan. Je impact mag omhoog. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En omdat jij dat nog leuker vindt.

Je hebt een business. Er is een plan. Een visie. Een missie. Maar wat is jouw brandstof? Tijd en geld zijn potentieel beperkt, terwijl jouw energie en ambitie sky high kan zijn! Het is tijd om jouw ambitie en potentieel te verrijken vanuit bewustzijn. Het vergroten van je zelf-ontwikkeling, het verhogen van je frequentie en het je openen voor de kracht van spiritualiteit, is de sleutel tot succes en impact in een wereld die meer dan klaar is voor jouw bijdrage. Stel je voor dat je verbindingen kunt leggen tussen al die facetten die voor jouw unieke pad cruciaal zijn. Een spiritueel business -en manifestatieplan. Hoe klinkt dat?

VERGROOT JE IMPACT VANUIT FLOW & INTUÏTIE

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, moet je eerst aan jezelf werken. Je kan niet zonder persoonlijke en spirituele groei als je zakelijk wilt groeien.

"Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg".

Op het moment dat je een mentale, emotionele, fysieke en spirituele shift maakt, gaat de levensenergie en creatiekracht stromen. Zodat je bewust meer tijd en aandacht kan besteden om plannen te maken, nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, processen te verbeteren en uitdagingen op te lossen om écht meer het verschil te gaan maken waar je zo naar verlangt!

DATA CONSCIOUS BUSINESS CIRCLE

- Context Creatie Dag 10.00 - 17.00 uur: 8 sept, 4 okt, 1 nov, 1 dec
- Tweedaagse Deep Dive 10.00 - 17.00 uur: 19 - 20 sept, 19 - 20 okt, 15 - 16 nov, 12- 13 dec
- Eenmaal per kwartaal start de Deep Dive optioneel met een plantmedicijn ceremonie: 19 - 20 okt

Aanwezigheid bij ALLE events is vrijblijvend.

OVER DE CONSCIOUS ACADEMY

Welkom wereld, welkom jij, welkom thuis, welkom bij de Conscious Academy.

Bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei in een bijzonder jasje. 


De trainers en coaches van de Conscious Academy hebben naast heel, heel, HEEL veel ervaring en kennis, ook een vernieuwende kijk en aanpak op het gebied van persoonlijke en collectieve ontwikkeling.


We bieden je een gepassioneerd nieuw perspectief op je leven, je relaties, je werk en je bedrijf. Voor iedereen die nét even anders, nét even verder wil kijken en voor zélf wil voelen en bepalen wat klopt. Veel opties voor jou en eventueel je bedrijf. 


Landgoed Coudewater, met de Maria Kapel en Eeterij Leefgoed, dienen als de ‘thuisbasis’ voor onze trainingen, seminars en bijeenkomsten.  Daarnaast verzorgen we retreats op andere mooie buitenplekken in de natuur. Laat je voeden, laat je inspireren, laat je thuiskomen. 


De wereld verbeteren begint bij onszelf! 

Individueel & persoonlijk leiderschap

Een 6 maanden persoonlijk ontwikkeltraject, inclusief 4-daagse deep dive in het bewustzijn

Voor bewuste ondernemers en leiders

De Conscious Business Circle. Een persoonlijk ontwikkeltraject, business-coaching en  een ijzersterk netwerk in een! 

Voor losse inspiratie en voeding

Verschillende seminars, workshops en lezingen. 

Voor next level iedereen

Diepgaande retreats voor een boost in het leven. 

De Conscious Business Circle is een initiatief van en wordt gefaciliteerd door de Conscious Academy en Conscious Cowboys. Samen bouwen we mee aan een bewuste wereld met liefde en energie als fundament en effortless groeien en manifesteren als doel. 

Twijfel je nog, vragen of eerst even kennismaken?