Welkom thuis bij de Conscious Academy!

Conscious Academy is dé thuisbasis voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Wij geloven dat individuele ontwikkeling in een gezamenlijke omgeving zorgt voor een collectieve boventoon. Die collectieve groei maken wij mogelijk in de vorm van onderstaande bewustzijnsprogramma's om terug te keren naar je essentie. Samen met gelijkgestemden maken we een collectieve shift in eenheidsbewustzijn om innerlijke vrede en vrijheid te ervaren. Hierbij staat onze lijfspreuk centraal: "Voel de vrijheid om alles te mogen en niets te hoeven zijn." 

ConAca Jaarprogramma

Als je niet leeft vanuit eenheidsbewustzijn is het lastig om je écht vrij en gelukkig te voelen. In potentie kan je alles zijn en worden. Maar door collectieve belemmerende conditioneringen identificeer je jezelf vaak met datgene wat anderen bij je vinden passen.

Het is oké om angsten, twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachtes los te laten, maar vaak zit je ego in de weg. Leer hoe je jouw ego herkent en wat je vanuit een hoger collectief bewustzijn kan doen om tevreden te zijn met wie je diep van binnen bent. Van daaruit gaat de energie stromen en ervaar je meer voldoening en levensenergie.

Ervaar hoe je dieper kan verbinden tot jouw ware kern om je 100% thuis te voelen bij jezelf. Krijg één jaar lang onbeperkt toegang tot (online) trainingen, workshops en seminars rondom persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei!

Feminime Embodiment & Empowerment

We bouwen aan een nieuwe wereld met de Conscious Academy. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit overgave. De nieuwe wereld is er al, alleen moeten we onszelf nog afstemmen op deze nieuwe wereld. We zijn zo gewend om zelf de controle te hebben, om alles te plannen en regelen.


Door meer balans aan te brengen in je mannelijke en vrouwelijke energie kan je comfortabeler van binnen naar buiten leven om meer in je vrouwelijke kracht te stappen zetten. Om je kwaliteiten te accepteren en ownen. Om je volledig vrij te voelen als vrouw in wereld waar de mannelijke energie overheerst.

Spiritueel Leiderschap Jaarprogramma

Er is iets aan het veranderen in de wereld en financiële targets, bedrijfsdoelen rechtlijnige missies zijn hierin niet meer afdoende. Mensen raken op een steeds jongere leeftijd in een burn-out. Ze lopen steeds sneller stuk op het eeuwige streven op basis van masculine actie-energie. Efficiëntie en productiviteit is niet meer afdoende; veel ondernemers en medewerkers voelen het verlangen naar impact.

Deze nieuwe wereld vraagt ook om een nieuw soort leiderschap. In dit businessprogramma ontdek je hoe je de volgende grote stap zet die in lijn ligt met je ware essentie, zodat je meer impact kan maken. Zowel naar de buitenwereld toe, maar ook intern in je organisatie  en op je medewerkers. In beide gevallen maak je namelijk het verschil door ze te inspireren en raken met spiritueel leiderschap!

WIl je even Kennismaken? 

Graag gaan we dan met je in gesprek om af te stemmen of één van onze programma's bij jou past. Want wat zijn jouw dromen, verlangens en intenties om van 2021 het beste jaar ooit te maken? 


Je bent welkom op Landgoed Coudewater in Rosmalen of voor een online kennismaking via Zoom. Als je langskomt bij de Conscious Academy kan je ook gelijk de sfeer van de kapel en onze community ervaren!