arrow_drop_up arrow_drop_down

Jaarprogramma Conscious Academy

Herontdek jouw innerlijke vrijheid

Ben jij toe aan innerlijke transformatie?

Ben je er klaar mee om jezelf onnodig klein te houden? Vind je het lastig om echt je plek in te nemen in de maatschappij, omdat je je niet altijd begrepen voelt in je omgeving? 


Hoewel je misschien al allerlei boeken, podcasts, trainingen of events hebt gevolgd over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, kan je je vinger er toch nog niet helemaal op leggen? 

Staat een gebrek aan zelfvertrouwen, zelfliefde, focus, energie, geld, zin of tijd je in de weg? Om meer zingeving in je werk, relaties en gezondheid te ervaren? 


Of houden angsten, twijfels en onzekerheden je tegen, ook al weet je dat er meer in je zit? Hoe dan ook, je komt er alleen nog niet uit. Je verkrampt en stagneert. Met stress, piekergedrag, onrust in je hoofd en paniek als gevolg. Dat kan anders. 

Kom thuis bij jezelf en maak dé shift van je leven!

Wij geloven dat er zoveel meer mogelijk voor je is als je tot jouw ware kern komt. Op het moment dat je je meer verbindt met jouw essentie krijg je antwoorden op belangrijke levensvragen waar je graag antwoord op wilt krijgen: 


Wat wil ik nu écht en wie wil ik zijn? 

Wat wil ik doen en ervaren in mijn leven? 

Wat is mijn dieperliggende missie?  

Wat zijn mijn persoonlijke kernwaarden? 

Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten? 

Waar krijg ik wel en geen energie van? 

Wie of wat maakt mij gelukkig? 

Wat vind ik nu écht belangrijk? 

Wat wil ik bereiken en waarom? 

Wat zijn mijn passies en waarom? 

Wat wil ik bijdragen tijdens mijn leven? 


Stel je eens voor...

Als je je thuis gaat voelen, verbinding met jezelf en anderen ervaart op een dieper niveau en je kan en durft 100% jezelf te zijn, dan gaat er meer levensenergie en creatiekracht stromen. 


Vanuit flow en moeiteloosheid krijg je meer zin in het leven, volg je je passies, is er sprake van overvloed en maak je goede keuzes vanuit je intuïtie. Hoe zou dat voor je zijn? 


Hoe zou jij je voelen als:

 • Je innerlijke criticus overwint en je niet laat tegenhouden door oude patronen?
 • Je jezelf niet langer meer tekort doet in relaties, werk en gezondheid?
 • Je vertrouwen krijgt in jezelf, op je intuïtie en in je lichaam?
 • Je jouw vrouwelijke en mannelijke energie in evenwicht brengt om meer balans te ervaren?
 • Je creatief visualiseert en manifesteert door te dromen, durven en doen?
 • Je meer in het hier en nu leeft voor meer levensgeluk op ieder moment? 
 • Je niet te streng voor jezelf bent en kampt met een negatief zelfbeeld?
 • Je meer innerlijke rust in je hoofd ervaart en je minder gestrest voelt?
 • Je jouw oude verhaal loslaat en meer zelfvertrouwen ontwikkelt?

'Een fysieke plek om samen te leren in bewustzijnsontwikkeling. De droom is werkelijkheid geworden.'

De oplossing voor je uitdagingen en verlangens ligt in het harmonieus verbinden van toegepaste spiritualiteit en kritisch, onderzoekend denken. Deze combinatie zorgt voor een verruiming van het individuele en collectieve bewustzijn. 


Dit helpt je om te ontdekken wie je werkelijk bent doordat je verbindt met jouw volledige potentieel. Want in je hart brandt waarschijnlijk een vuur. Je wilt van betekenis zijn in de wereld en je bent op een ontdekkingsreis om te onderzoeken hoe je je ideeën van de grond af kan laten komen.  


Als je je hart wilt volgen, kom je toch ook allerlei angsten, blokkades en belemmerende overtuigingen tegen. Gelukkig kan je deze blokkades doorbreken en de belemmeringen in een ander perspectief plaatsen waardoor je er van bevrijd wordt. 


Meer levensgeluk ervaren begint bij jezelf, niemand anders gaat dit voor je doen. Om dus echt persoonlijke en spirituele diepgang te ervaren, kan je vandaag de keuze maken om mee te doen met ons Jaarprogramma. 

Wil jij jouw dromen manifesteren samen met een groep bewustzijnpioniers? 

Wat houdt het Jaarprogramma in? 

Het jaarprogramma stelt jou in staat om dé shift te maken waar en wanneer je wilt. Je kunt de workshops, trainingen en lezingen fysiek bijwonen op Landgoed Coudewater in onze magische kerk. 


De Conscious Academy is de thuisbasis voor jouw bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei. Van lichaamswerk tot persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Van yoga tot dans en van stembevrijding tot satsang.


Kom thuis bij jezelf en krijg 12 maanden lang onbeperkt toegang voor een bizar laag vast bedrag per jaar tot al onze content rondom innerlijke vrijheid. Voel je vrij om te kiezen wat er bij jou past. Ervaar de flexibiliteit van de fysieke bijeenkomsten en de online streams. Allemaal in één membership. 

Schrijf mij in


Krijg onbeperkt toegang en kies wat er bij jou past

Waardevolle kennismodules

Vanuit verschillende invalshoeken ontdek en ervaar je hoe je dieper kan verbinden tot jouw ware kern om je 100% thuis te voelen en op persoonlijk en spiritueel vlak te ontwikkelen: 


 • Module #1: Basis in eenheidsbewustzijn
  Als je niet leeft vanuit eenheidsbewustzijn is het lastig om te weten wat je écht wilt in je leven, omdat je de richting bent kwijtgeraakt. Het gevolg? Je ervaart een tekort aan erkenning, liefde, verbinding, vreugde en levensgeluk. Leer hoe je je niet langer meer laat afleiden en tegenhouden door alles wat zou moeten. 

 • Module #2: De vrijheid om alles te mogen zijn
  In potentie kan je alles zijn en worden. Maar door collectieve belemmerende conditioneringen identificeer je jezelf vaak met datgene wat anderen bij je vinden passen. Gedraag je je hier ook bewust of onbewust naar? Dat hoeft niet. Ontdek op basis van 7 levensniveaus hoe je 100% achter jouw keuzes gaat staan en ook 'nee' wilt én durft te zeggen als iets in je leven je niet meer dient. 

 • Module #3: De vrijheid om niets te hoeven zijn 
  Het is oké om angsten, twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachtes los te laten, maar vaak zit je ego in de weg. Om in totale vrijheid helemaal niets hoeft te zijn ga je leren hoe je jouw ego herkent en wat je vanuit een hoger collectief bewustzijn kan doen om tevreden te zijn met wie je diep van binnen bent. Van daaruit gaat de energie stromen en ervaar je meer voldoening en levensenergie.
Ik weet genoeg en doe mee

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Er staat een compleet team met trainers voor je klaar...

Wat maakt het JAarprogramma uniek? 

Je hebt een jaar lang de vrijheid om al onze trainingen, workshops en seminars rondom persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei te volgen waar en wanneer je wilt. Bepaal zelf de intensiteit en de vorm van jouw ideale persoonlijke ontwikkelingsreis:


 • Meer dan 80 jaar aan opgetelde ervaring van vijf bewustzijnspioniers is gebundeld tot één compleet jaarprogramma
 • Omring je samen met hechte gelijkgestemden die bewust leven en werken, met aandacht en zorg voor zichzelf, de medemens en de aarde
 • Met een dagelijks ochtendprogramma start je jouw dagen met frisse energie vanuit innerlijke rust en verbinding met jezelf 
 • Extra verdieping, verrijking en verbreding in vergelijking met de meeste zelfhulpboeken- en trainingen, zodat je stap voor stap doorbreekt naar een leven vol voldoening en creatiekracht 
 • Alle modules en themaseries staan op één platform, dus alles is binnen handbereik waar en wanneer je wilt. 
Ik wil meedoen

Ben jij klaar voor deze persoonlijke ontwikkelingsreis?

Samen met jou kijken we welke shift je wil maken om het leven te gaan leiden wat bij je past. We matchen je met een coach die je gaat ondersteunen bij het vormgeven van jouw jaarprogramma, zodat je optimaal in allignment komt met je pad. Om écht te verbinden met jouw ware kern om alle vrijheid te voelen om alles te mogen en niets te hoeven zijn!

Ja, ik ben er klaar voor

het Jaarprogramma is NIET voor iedereen 

Het Jaarprogramma is WÉL geschikt voor je als je:  

 • Nog niet durft om 100% je dromen achterna te gaan vanwege diepgewortelde mentale blokkades als ‘wie ben ik nou om dit te gaan doen?’ of ‘ik ben niet goed genoeg’
 • Belemmerende patronen, overtuigingen en angsten wilt loslaten om je vrijer te voelen en meer jezelf wilt zijn
 • Meer in verbinding met je essentie, emoties, gedachten en lichaam wilt zijn om op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau te helen 

Maar het Jaarprogramma is NIET voor je als je:

 1. Niet bereid bent om in je eigen persoonlijke en spirituele groei te investeren 
 2. Er niet klaar voor bent om je 'oude' verhaal los te laten en meer zelfvertrouwen te creëren
 3. Geen behoefte hebt of jezelf niet de tijd gunt om inzichten in diepere lagen van jezelf en je patronen te krijgen 

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

“Be the change you

wanna see in the world”

€ 2100,-

Jaarprogramma

Ben jij klaar voor een innerlijke transformatie om je dromen te manifesteren, je thuis te voelen en van 2021 jouw beste jaar ooit te maken? 


Je investering is € 2100. Of in twaalf termijnen is je investering € 210 per termijn. 


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen. Het wordt een transformerend avontuur dat je nooit meer vergeet.