Inner freedom jaarprogramma

Herontdek jouw innerlijke vrijheid

Waarom innerlijke vrijheid? 

Innerlijke vrijheid is volgens Sacha, Joris en onze andere teachers het antwoord op de twee paden waar spirituele en persoonlijke ontwikkeling zich over bewegen. Aan de ene kant het pad van de maakbaarheid dat bijvoorbeeld manifestatiegurus vaak bewandelen : jij kan alles worden en creëren wat jij wil. Aan de andere kant het pad van eenheid: je ontkoppelen van alles wat jou een individu maakt (verleden, wensen, dromen, pijn, verlangens, trauma's, etc.) en je verbinden met het gegeven 'ik ben liefde en een met alles'.


Tijdens het jaarprogramma stap je een jaar lang in een context van diepgaande ontwikkeling en ontdekking. Dit doe je aan de hand van zeven thema's die volgens Sacha en Joris cruciaal zijn om deze ontdekkingsreis naar innerlijke vrijheid aan te gaan.


Zodat jij innerlijke vrijheid gaat ervaren als een staat van zijn, onafhankelijk van welke omstandigheid dan ook.

Ik verlang naar meer innerlijke vrijheid 


De zeven thema's die we gaan belichten 

Beide paden - zowel dat van eenheid als maakbaarheid - zijn oké, waar en belangrijk. En ze kunnen je beide supporten om te worden wie je in potentie kan zijn en het leven te leven wat je wil leven. Door beide perspectieven te belichten aan de hand van zeven thema's, geloven dat Joris en Sacha jou een stap kunnen laten zetten richting een rijker, meer verbonden en lichter leven. 


De basis van eenheidsbewustzijn
 De vrijheid om alles te mogen zijn
 De vrijheid om niks te hoeven zijn
 Effortless leven en werken
 De ondraaglijke lichtheid van het bestaan
 Systemisch lichtwerk
 Stilte en rust

 

In welke mate ervaar jij op dit moment innerlijke vrijheid in jouw leven? 

De oplossing voor je uitdagingen en verlangens ligt in het harmonieus verbinden van toegepaste spiritualiteit en kritisch, onderzoekend denken. Deze combinatie zorgt voor een verruiming van het individuele en collectieve bewustzijn. 


Dit helpt je om te ontdekken wie je werkelijk bent doordat je verbindt met jouw volledige potentieel. Want in je hart brandt waarschijnlijk een vuur. Je wilt van betekenis zijn in de wereld en je bent op een ontdekkingsreis om te onderzoeken hoe je je ideeën van de grond af kan laten komen.  


Als je je hart wilt volgen, kom je toch ook allerlei angsten, blokkades en belemmerende overtuigingen tegen. Gelukkig kan je deze blokkades doorbreken en de belemmeringen in een ander perspectief plaatsen waardoor je er van bevrijd wordt. 


Meer levensgeluk ervaren begint bij jezelf, niemand anders gaat dit voor je doen. Om dus echt persoonlijke en spirituele diepgang te ervaren, kan je vandaag de keuze maken om mee te doen met ons jaarprogramma. 

'Een fysieke plek om samen te leren in bewustzijnsontwikkeling. De droom is werkelijkheid geworden.'

Voor wie is dit jaarprogramma? 

Voor iedereen die meer innerlijke vrijheid wil ervaren. We hebben niet de ambitie of de arrogantie om te beweren dat 'je er bent' nadat je dit jaarprogramma hebt gevolgd. Het kan wél een prachtig starttraject zijn wanneer je pas net komt kijken in de spirituele wereld. Maar ook wanneer je al wat langer op pad bent en meer licht wil schijnen op de diepere lagen van jouw innerlijke vrijheid, kan dit traject bij je passen. 


Het allerbelangrijkst is: je moet open staan voor het onderzoek en met ons op ontdekkingsreis willen. 

Merel van der Wouden 

"Wat bijzonder is het om bij de Conscious Academy te zijn"

"Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig 'ja' tegen zeggen. Ik zeg 'ja' tegen 100% mijzelf zijn." 

Wat maakt dit programma uniek? 

Bij de Conscious Academy zijn wij overtuigd en staan wij voor de kracht van context boven inhoud. Uiteindelijk maakt het namelijk niet zo veel uit wat wij je willen geven: we geven gewoon, en van daaruit neem jij vanzelf mee wat nodig is. 


De kracht van ons programma is dus niet de bijeenkomsten die we houden, maar de context waarin we die geven. Jij creëert alleen al een magische context, door jezelf te commiteren om binnen een jaar de beste versie van jezelf te worden. Daarnaast hebben wij inspirerende locaties, voedend vegetarisch eten, een heel team aan ervaren teachers en vooral: jouw prachtige mede-studenten die jou écht verder zullen brengen. 


Én binnen die context bieden wij dan tweedaagse Deep Dives, One Day Retreats, 24-uurs retreats, retreats in Frankrijk én één op één coachingssessies. Dat is toch een no-brainer? 

Ik wil bijdragen aan een bewustere samenleving

Floortje Ingenhousz

"De Conscious Academy heeft alles wat je nodig hebt"

"Ik heb nog nooit zo'n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan, schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de anderen, de ogen maakten verbinding. Maar ook lieten we elkaar de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte, we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn, om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze Academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten."

Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen. Het wordt een transformerend avontuur dat je nooit meer vergeet.  

Wat we aanbieden binnen ons jaarprogramma: 

One Day Retreats

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie

24-uurs retreats 

Een 24-uur durende reis waar wij jou meenemen in het seizoen dat eraan zit te komen: wat verlang je van deze komende drie maanden? Waar mag jij je op gaan focussen? We doen niet aan ellelange theoretische verhalen, formele voorstelrondjes, maar wel aan heel veel verbinding, oefeningen en mogelijkheid tot reflectie. En misschien zelfs een paar uurtjes slaap... Durf jij het aan?

Deep Dives 

Een tweedaagse Deep Dive voor deelnemers aan het jaarprogramma. Aan de hand van een wisselend thema onderzoeken we samen de paden naar innerlijke vrijheid. Systemisch werk, schaduw- en licht, niks nodig hebben, alles mogen worden, stilte en moeiteloos leven. Afhankelijk van wat er leeft in de wereld, de groep en onszelf duiken we een van deze of een ander thema in en  kijken we naar hoe innerlijke vrijheid er voor jou uitziet.

Één-op-één coachingsessies

Duik samen met een van onze teachers nóg meer de diepte in in een één-op-één coachingsessies. Kies een onderwerp waar jij het meeste groei in kunt maken en ga samen met jouw coach de diepte in. 

Eerst even proeven? 

One Day Retreat
99 euro 

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Gebruik hem waar jij hem voor nodig hebt: als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 
Conscious Academy

24-uurs retreat

340 euro 

Een 24-uur durende reis waar wij jou meenemen in het seizoen dat eraan zit te komen: wat verlang je van deze komende drie maanden? Waar mag jij je op gaan focussen? We doen niet aan ellelange theoretische verhalen, formele voorstelrondjes, maar wel aan heel veel verbinding, oefeningen en mogelijkheid tot reflectie. En misschien zelfs een paar uurtjes slaap... Durf jij het aan?

Basistraining in eenheidsbewustzijn
495 euro 

De basistraining in eenheidsbewustzijn. Eenheidsbewustzijn als uitgangspunt voor een gelukkig leven? We leren je er graag meer over. Zonder die levende verbinding met eenheid, is het lastig om te weten wat je écht wilt in je leven. Zo raak je de richting snel kwijt en lijk je overgenomen te worden door de waan van alledag. Het gevolg? Je ervaart een tekort aan erkenning, liefde, verbinding, vreugde en levensgeluk. Leer hoe je je niet langer meer laat afleiden en tegenhouden door de omstandigheden en hoe je de verbinding met eenheid levend en open houdt.
€ 1700,-

Jaarprogramma Inner Freedom

Buiten een magische context, krijg je hiervoor: 


- 12 x per jaar een One Day Retreat 

- 9 x per jaar een tweedaagse Deep Dive
- 4 x per jaar (rond de seiszoenswissel) een 24-uurs retreat
- 1 x driedaagse Basistraining in Eenheidsbewustzijn 

- Korting op verblijf en catering tijdens trainingen én op elk ander moment
- Shortcuts en korting voor onze andere programma's, zoals de retreats in Frankrijk.  

arrow_drop_up arrow_drop_down