De Business Circle 

Samen, stap voor stap naar impact en overvloed op basis van liefde en harmonie.

Wij willen naar het volgende level. Jij ook?

Ready voor de next level? Voel je ook dat je klaar bent om jouw potentieel te gaan onderzoeken? Stappen maken waarvan jij én de wereld blij wordt! Je vuur mag aan. Je impact mag omhoog. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En omdat jij dat nog leuker vind.

 

Welke keuzes wil je NU eigenlijk maken? Om onvoorwaardelijk te geven, knopen door te hakken en te focussen op datgene wat er écht voor je toe doet, is het nu tijd om de verbinding met jouw meest zuivere zelf aan te gaan en je plannen in lijn te brengen met de universele principes.  Dán kan je business pas écht flowen!

 

Je hebt een business. Er is een plan. Een visie. Een missie. Maar wat is jouw brandstof? Tijd en geld zijn potentieel beperkt, terwijl jouw energie en ambitie sky high kan zijn!  Het is tijd om jouw ambitie en potentieel te verrijken vanuit bewustzijn. Het vergroten van je zelf-ontwikkeling, het verhogen van je frequentie en het je openen voor de kracht van spiritualiteit, is de sleutel tot succes en impact in een wereld die meer dan klaar is voor jouw bijdrage. Stel je voor dat je verbindingen kunt leggen tussen al die facetten die voor jouw unieke pad cruciaal zijn. Een spiritueel business -en manifestatieplan. Hoe klinkt dat?

Vergroot je impact vanuit flow & intuïtie

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, moet je eerst aan jezelf werken. Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Je kan niet zonder persoonlijke en spirituele groei als je zakelijk wilt groeien.


Op het moment dat je een mentale, emotionele, fysieke en spirituele shift maakt, gaat de levensenergie en creatiekracht stromen. Zodat je bewust meer tijd en aandacht kan besteden om plannen te maken, nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, processen te verbeteren en uitdagingen op te lossen om écht meer het verschil te gaan maken waar je zo naar verlangt! 

Waarom in de vorm van een business circle?

Als je duurzame verandering wilt creëren wordt de kracht van consistentie, je energiemanagement en een positieve groep met bewustzijnspioniers vaak onderschat. En dat terwijl het samen één van de grootste voorspellers vormt om zakelijk te winnen zonder dat het ten koste gaat van je privéleven. 


Bij de Conscious Academy sta je er niet alleen voor. Omring je met een groep zelfbewuste A-spelers die je uitdagen om grootser te dromen, durven en doen. De veranderingen in de wereld komen voort uit 8% van de mensheid die voorop loopt en voelt dat het anders kan. Bij die groep daar hoor jij bij.  

Door elkaar te supporten met inzichten, business en energie, samen te komen om te brainstormen en de diepte in te duiken op themadagen, maken wij pas écht impact. 

Wat doen we in onze business circle?

Het programma van onze Business Circle staat niet vast. De ondernemers maken het programma zélf en geven het vorm zoals zij voelen dat juist is. Er worden verhalen verteld, kennis gedeeld, maar ook concrete bedrijfsplannen gemaakt. 


We hebben onze Business Circle zo vormgegeven, zoals wij geloven dat de toekomst eruit gaat zien. Meer leven en werken van binnen naar buiten, omgekeerd leiderschap (het collectief bepaalt, in plaats van één iemand bovenaan) en verbinding en liefde als prioriteit. 

En natuurlijk heeft al deze creërende energie ook wat kaders nodig.

- We staan voor elkaars grootsheid: we supporten elkaar op het gebied van business, creativiteit en oplossingen.  
- We komen twee dagen per maand samen voor een Deep Dive: oefeningen, theorie en sessies om onze impact en spirituele verbinding te vergroten.
- We komen twee dagen per maand samen voor 'Thuiswerkdagen'. Deze zijn optioneel: iedereen werkt op de Academy aan zijn eigen business

- Één keer per jaar is er een Businessretreat in Gressoux, Frankrijk.

-Je kunt onbeperkt gebruikmaken van de gebouwen en catering van Conscious Academy 


Net zoals de toekomst van ondernemen zijn deze afspraken flexibel en wordt er telkens gekeken vanuit de flow van het moment wat goed voelt en wat iedereen nodig heeft.

De Business Circle is NIET voor iedereen 

De Business Circle is WÉL geschikt voor je als je:  

  • Geïnspireerd wil worden door een groep prachtige, impactvolle en ondernemende mensen en de sessies die zij geven. 
  • Belemmerende patronen, overtuigingen en angsten wilt loslaten om je vrijer te voelen en meer jezelf wilt zijn
  • Meer in verbinding met je essentie, emoties, gedachten en lichaam wilt zijn om op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau te helen 

De Business Circle is NIET voor je als je:

  1. Meer geld verdienen je allerbelangrijkste drijfveer is om je bedrijfsgroei te versnellen
  2. Geen zin hebt om een spiritueel businessplan te maken en er niet klaar voor bent om je 'oude' verhaal los te laten en meer zelfvertrouwen te creëren
  3. Geen behoefte hebt of jezelf niet de tijd gunt om inzichten in diepere lagen van jezelf en je patronen te krijgen 

De Business Circle 

Ben jij met je bedrijf er klaar voor om je dromen te manifesteren en verantwoordelijkheid te nemen vanuit universele en spirituele businessprincipes?


Sluit je aan bij onze Business Circle voor ambitieuze en missiegedreven ondernemers en ondernemende managers en leidinggevenden die impact willen maken en moeiteloos willen ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust.