Welkom bij 

de Conscious Business Circle

Samen, stap voor stap naar impact en overvloed op basis van liefde en harmonie.

EMPOWERING THE WHO BEHIND THE WHY

Voor ondernemers, leiders en andere pioniers die van impact in een nieuwe wereld hun werk maken

Als ondernemer/ leider/pionier met impact, dragen we een grote verantwoordelijkheid. Groter dan alleen maar die ons als individu. Wie jij bent en hoe je je business runt heeft effect op de wereld en zowel jij als de rest van de wereld verdient het om daarin je potentieel maximaal naar boven te laten komen. 


Wat wordt er mogelijk als wie je bent en wat je doet in lijn komt met de heilige harmonie van het leven zelf? 

Dáár zit de magie van effortless manifesteren in een magische harmonie met wat de bedoeling is… Dán opent zich je daadwerkelijk WHY als vanzelf en worden je acties en creaties een uiting van wie je bent. Werken aan je business met de support van anderen als een hand in je rug.

INDIVIDUELE ONTWIKKELING IN EEN GEZAMENLIJKE CONTEXT CREËERT COLLECTIEVE KRACHT! 

Wij staan voor de versie van jou die net alleen ‘jouw’ purpose laat floreren, maar die ook een bijdrage mag leveren aan de koers van anderen.

Maak gebruik van de energie en dynamiek van de ‘zwerm’. Samen vliegen we naar het zuiden. Door je mee af te stemmen op de rest van de circle zul je merken dat je niet alleen gesterkt wordt in je stappen maar dat we ook nog een gezamenlijk pad verkennen waarvan je nu nog niet kunt vermoeden wat de resultaten kunnen zijn. Er zijn al veel onverwachte samenwerkingen en opdrachten uit de circle tot stand gekomen en we verwachten dan de komende periode zich daarin een nog diepere en sterkere laag gaat laten zien. De kracht van verbinding en samen groeien is nog nooit zo voelbaar geweest… we gaan komende periode voor next level daarin. Vlieg je mee?

Webinar

WAT KAN DIT VOOR MIJ BETEKENEN?

Is dit precies wat je al die tijd al zocht? Of ben je mega benieuwd? Let’s talk! Plan hier je vrijblijvende intake met Joris of Sacha in. Zij ont-dekken graag samen met jou of en hoe deze sprong jou een nieuwe laag van vrijheid en manifestatie kan brengen.

Plan mijn gesprek

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De Conscious Business Circle biedt jou:

 • Een sterk netwerk dat er is om jou verder te helpen
 • Verdieping in jouw spirituele groei
 • Maandelijks een twee daagse Deep Dive
 • Maandelijks een Context Creatie dag
 • Ieder kwartaal een Plantmedicijn Ceremonie
 • Gratis toegang tot het business seminar Reversed Leadership
 • Vrijkaarten voor je netwerk, klanten en stakeholders
 • Vrij gebruik van onze faciliteiten zoals de Kapel

De Business Circle is NIET voor iedereen 

De Business Circle is WÉL geschikt voor je als je:  

 • Geïnspireerd wil worden door een groep prachtige, impactvolle mensen en de sessies die zij geven. 
 • Belemmerende patronen, overtuigingen en angsten wilt loslaten om meer jezelf wilt zijn
 • Meer in verbinding met je essentie, emoties, gedachten en lichaam wilt zijn om op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau te helen 

De Business Circle is NIET voor je als je:

 1. Meer geld verdienen je allerbelangrijkste drijfveer is om je bedrijfsgroei te versnellen
 2. Geen zin hebt om een spiritueel businessplan te maken en er niet klaar voor bent om je 'oude' verhaal los te laten en meer zelfvertrouwen te creëren
 3. Geen behoefte hebt of jezelf niet de tijd gunt om tot de diepere lagen van jou en je patronen te komen 

Conscious Business Circle

WAT DOEN WE IN ONZE BUSINESS CIRCLE?

We hebben onze Business Circle vormgegeven, zoals wij geloven dat de toekomst eruit gaat zien. Meer leven en werken van binnen naar buiten, omgekeerd leiderschap (het collectief bepaalt, in plaats van één iemand bovenaan) met verbinding en liefde als prioriteit.

- We staan voor elkaars grootsheid: we supporten elkaar op het gebied van business, creativiteit en oplossingen.
- Één keer per jaar is er een Businessretreat in Gressoux, Frankrijk.
-Je kunt onbeperkt gebruikmaken van de gebouwen en catering van Conscious Academy
- We komen twee dagen per maand samen voor een Deep Dive: oefeningen, theorie en sessies om onze impact en spirituele verbinding te vergroten.
- We komen een dag per maand samen voor een 'Context Creatie Dag'.
Deze dagen kun je vrijblijvend bijwonen.

Net zoals de toekomst van ondernemen zijn deze afspraken flexibel en wordt er telkens gekeken vanuit de flow van het moment wat iedereen nodig heeft.

WAAROM IN DE VORM VAN EEN BUSINESS CIRCLE?

Als je duurzame verandering wilt creëren wordt de kracht van consistentie, je energiemanagement en een positieve groep met bewustzijnspioniers vaak onderschat. En dat terwijl het samen één van de grootste voorspellers vormt om zakelijk te winnen zonder dat het ten koste gaat van je privéleven.

Bij de Conscious Academy sta je er niet alleen voor. Omring je met een groep zelfbewuste A-spelers die je uitdagen om grootser te dromen, durven en doen. De veranderingen in de wereld komen voort uit 8% van de mensheid die voorop loopt en voelt dat het anders kan. Bij die groep daar hoor jij bij.

Door elkaar te supporten met inzichten, business en energie, samen te komen om te brainstormen en de diepte in te duiken op themadagen, maken wij pas écht impact.

HET VOLGENDE LEVEL

Voel je ook dat je klaar bent om jouw potentieel te gaan onderzoeken? Stappen maken waarvan jij én de wereld blij worden! Je vuur mag aan. Je impact mag omhoog. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En omdat jij dat nog leuker vindt.

Je hebt een business. Er is een plan. Een visie. Een missie. Maar wat is jouw brandstof? Tijd en geld zijn potentieel beperkt, terwijl jouw energie en ambitie sky high kan zijn! Het is tijd om jouw ambitie en potentieel te verrijken vanuit bewustzijn. Het vergroten van je zelf-ontwikkeling, het verhogen van je frequentie en het je openen voor de kracht van spiritualiteit, is de sleutel tot succes en impact in een wereld die meer dan klaar is voor jouw bijdrage. Stel je voor dat je verbindingen kunt leggen tussen al die facetten die voor jouw unieke pad cruciaal zijn. Een spiritueel business -en manifestatieplan. Hoe klinkt dat?

VERGROOT JE IMPACT VANUIT FLOW & INTUÏTIE

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, moet je eerst aan jezelf werken. Je kan niet zonder persoonlijke en spirituele groei als je zakelijk wilt groeien.

"Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg".

Op het moment dat je een mentale, emotionele, fysieke en spirituele shift maakt, gaat de levensenergie en creatiekracht stromen. Zodat je bewust meer tijd en aandacht kan besteden om plannen te maken, nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, processen te verbeteren en uitdagingen op te lossen om écht meer het verschil te gaan maken waar je zo naar verlangt!

DATA CONSCIOUS BUSINESS CIRCLE

- Context Creatie Dag 10.00 - 17.00 uur: 8 sept, 4 okt, 2 nov, 1 dec
- Tweedaagse Deep Dive 10.00 - 17.00 uur: 19 - 20 sept, 19 - 20 okt, 15 - 16 nov, 12- 13 dec
- Eenmaal per kwartaal start de Deep Dive optioneel met een plantmedicijn ceremonie: 19 - 20 okt

Aanwezigheid bij ALLE events is vrijblijvend.

DE CONSCIOUS BUSINESS CIRCLE

Ben jij met je bedrijf er klaar voor om je dromen te manifesteren en verantwoordelijkheid te nemen vanuit universele en spirituele business principes?


Sluit je aan bij onze Business Circle voor ambitieuze en missie gedreven ondernemers en ondernemende managers en leidinggevenden die impact willen maken en moeiteloos willen ondernemen vanuit flow, verbinding met jezelf en innerlijke rust. 

De Conscious Business Circle is een initiatief van en wordt gefaciliteerd door de Conscious Academy en Conscious Cowboys. Samen bouwen we mee aan een bewuste wereld met liefde en energie als fundament en effortless groeien en manifesteren als doel.