arrow_drop_up arrow_drop_down

Aanbod jaarprogramma lente 2021

Onze trainingen organiseren we gelukkig nu weer grotendeels in onze magische kapel op Landgoed Coudewater, dus we staan weer te popelen om je weer te ontvangen!

Het hele lente seizoen staat in bloei.

Bekijk hier het aanbod voor het jaarprogramma:

April 2021

12

APR
16:00

24 uurs retreat over spiritueel leiderschap - 12 & 13 april

Een echte shift in je leven in 24 uur? Het kan!  Tijdens dit inspirerende event, nemen we je mee op reis naar de basis van spiritueel leiderschap. Hoe kun jij leiden vanuit feminiene energie, zodat jij de pionier en leider van morgen wordt? In deze 24 uur geen tijd voor ellenlange voorstelrondjes of saaie theorie. Samen de diepte in van begin tot eind met heel veel ruimte voor reflectie, ontspanning en zelfs een paar uur slaap ;-). 

16

APR

10:00

Unleash Your Inner Spring - 16 & 17 april

TIJD VOOR: LEVENDIGHEID. VRIJHEID. PLEZIER. 


Deze woorden komen bij ons op als we nadenken over de lente en we delen graag een aantal mystieke tools met je om jezelf te openen voor de onuitputtelijke bron van energie die je bent. 


En naast wat mystieks bieden we je ook wat praktisch, omdat we geloven in de balans tussen de masculine & feminine energy. 


Sta jij jezelf toe om volledig te leven? Om voorbij te gaan aan schaamte, schuld of hoe het hoort? En durf jij volledig te gaan voor je eigen plezier?

April doet wat ie wilt. Jij ook?

April 2021

21

APR

10:00

ConAca #1 - 21 t/m 23 april

Eenheidsbewustzijn als uitgangspunt voor een gelukkig leven? We leren je er graag meer over. Zonder die levende verbinding met eenheid, is het lastig om te weten wat je écht wilt in je leven. Zo raken we de richting snel kwijt en lijken we overgenomen te worden door de waan van alledag. Het gevolg? Je ervaart een tekort aan erkenning, liefde, verbinding, vreugde en levensgeluk. Leer hoe je je niet langer meer laat afleiden en tegenhouden door de omstandigheden en hoe je de verbinding met eenheid levend en open houdt.

26

APR
10:00

24-uurs retreat - 26 & 27 april 

Een echte shift in je leven in 24 uur? Het kan! Tijdens dit inspirerende event op Koningsnacht en Koningsdag, nemen we je mee op reis naar het Kings & Queens bewustzijn. Op die plek kun je helemaal jezelf zijn, zonder angst en beperkingen. In deze 24 uur geen tijd voor ellelange voorstelrondjes of saaie theorie. Samen de diepte in van begin tot eind met heel veel ruimte voor reflectie, ontspanning en zelfs een paar uur slaap!

28

APR
10:00

Detox 3-daagse - 28-30 april

Drie dagen volg je een sapkuur die jouw fysieke lichaam zuivert. De sapjes worden bij je thuis afgeleverd door Sapje. Conscious Academy is namelijk een samenwerking aangegaan met Sapspecialist Sapje. 

 

Per dag zijn er acht eet/drinkmomenten, waarvan één keer soep, en zeven sapjes. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de sappenkuur en hoe je je kunt voorbereiden. 

 

Daarnaast begeleiden we je met onder andere meditatie, reflectie- en relaxmomenten, een trauma release sessie en volledig in stilte zijn. In deze drie dagen kun jij weer volledig terugkeren bij jezelf. 

En in mei leggen alle vogels een ei. Wat ga jij deze lente te wereld brengen?

Juni 2021

31

MEI

10:00

ConAca #2 - 31 mei t/m 1 juni

In potentie kan je alles zijn en worden. Maar door collectieve belemmerende conditioneringen identificeer je jezelf vaak met datgene wat anderen bij je vinden passen. Gedraag je je hier ook bewust of onbewust naar? Dat hoeft niet. Ontdek op basis van 7 levensniveaus hoe je 100% achter jouw keuzes gaat staan en ook 'nee' wilt én durft te zeggen als iets in je leven je niet meer dient.

7

JUN
10:00

ConAca #3 - 7 t/m 8 juni 

Het is oké om angsten, twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachtes los te laten, maar vaak zit je ego in de weg. Om in totale vrijheid helemaal niets hoeft te zijn ga je leren hoe je jouw ego herkent en wat je vanuit een hoger collectief bewustzijn kan doen om tevreden te zijn met wie je diep van binnen bent. Van daaruit gaat de energie stromen en ervaar je meer voldoening en levensenergie.
€ 2100,-

Jaarprogramma

Ben jij klaar voor een innerlijke transformatie om je dromen te manifesteren, je thuis te voelen en van 2021 jouw beste jaar ooit te maken?


Je investering is nu slechts € 2100 incl. BTW. Of in 12 termijnen is je investering slechts
€ 210 per termijn. 


Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Onderneem actie als je gevoel zegt dat je mee wilt doen. Het wordt een transformerend avontuur dat je nooit meer vergeet.