Wanneer kom jij thuis bij
Conscious Academy? 

Inspirerende events, retreats en workshops in onze magische kapel op landgoed Coudewater of op ons goddelijke Chateau Gressoux in Vesoul (Fr)

De herfst is begonnen: kijk hier om te kijken hoe wij jou supporten om los te laten...

Oktober

10

OKT

10:00

Niet Doen Week door Ineke Hurkmans - Chateau de Gressoux, Vesoul, Frankrijk - 10 - 16 oktober 

Meer bereiken door minder te doen, hoe dan?
 Leer jezelf hoe dit kan, ontdek je eigen mogelijkheden om de beschikbare ruimte te benutten om jouw volgende antwoord te vinden.
 Dompel dan je jezelf in Frankrijk onder in de wereld van Niet Doen. Je onderzoekt, je deelt, je reflecteert, je lacht, je huilt, je raakt en wordt geraakt. Alle aspecten van je leven kun je onder de loep leggen. Zodat je verrijkt, verruimd, opgefrist en leeg gelachen terugkomt.
Jump Movement zorgt voor een veilige ruimte, voor een helder kader en structuur waarbinnen je je antwoorden vindt en in beweging komt.


 Founder Ineke Hurkmans begeleid deze week samen met haar collega Suzanne Weterings.

10

OKT

xx:xx

Ecstatic Dance - Landgoed Coudewater, Rosmalen - Zondagochtend 10 oktober 

Silent Ectatic Dance door Babs-Louise van Indigo Dance. Meer informatie volgt!

16

OKT

10.00

One Day Retreat - Landgoed Coudewater- Zaterdag 16 oktober (van 10:00 tot 17:00) 

Retreat in één dag? het kan! Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin de mix van locatie, inspirerende teachers, heerlijk eten en de verbinding met anderen, je stappen laat zetten in de richting die jij kiest. Gebruik deze mini sabattical als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Dit is tevens een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 

Er is meer in oktober...

17

OKT

10.00

HOLY SHIT! Retreat - Chateau Gressoux, Vesoul (Frankrijk) - 17 - 24 oktober 

It's our light that most frightens us…


Deze retreat geeft je de kans om je bewuste EN onbewuste weggeduwde kanten naar het licht te brengen. De kanten die je ontkent of nauwelijks meer herkent. Zowel donker als licht…


Een week vol systemisch schaduwwerk, diepe reflectie en inzichten en  vooral ook heerlijke ontspanning, goed eten en de helende Franse zon. 

 

Ga mee naar ons magische (prive) Chatteau Gressoux. Zonder pottekijkers, maar met een  natuurzwembad en houtgestookte hottub en laat je verassen door jezelf en de wereld in en om je heen. 


Prijs €1700 inclusief verblijf en catering. Ben je student van de Aacdemy? Dan kun jij mee voor €1000! 

22

OKT

10.00

Business Circle Thuiswerkdagen- Landgoed Coudewater, Rosmalen - 22 & 23 oktober

Onze Business Circle is een groep bezielde ondernemers die het verlangen hebben het anders te doen. Impact te maken die verder gaat dan businessplannen, targets en cijfers. Organisaties te bouwen op basis van spirituele businessprincipes zoals liefde, harmonie en transparantie. Focus te leggen op de mensen in hun bedrijf, in plaats van het product, de dienst of de structuur. Een prachtige verzameling van high level ondernemers, tot starters en alles daartussenin. Tijdens deze twee optionele dagen werken de ondernemers hier op het landgoed aan zijn eigen business met voldoende ruimte om te reflecteren, sparren of verbinden. Interesse om aan te sluiten? Dan zijn dit mooie dagen om langs te komen.. wel graag even laten weten!

30

OKT

16:00

24-uurs retreat Inner Wisdom- Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen - 30 & 31 oktober 

Een 24-uur durende reis in het teken van jouw lichaam op alle niveaus. Meditatie, ademwerk, inspiratie, reflectie, buitenlucht, dans, voeding, het leven vieren... het zit er allemaal in. Een heel etmaal focus op jezelf. Jouw fysieke gezondheid en energie, maar ook je mentale, emotionele en spirituele lichaam krijgen een boost! 


Inner Wisdom – innerlijk weten – laat je teruggaan naar het luisteren naar jouw lichaam. Je brengt een ode aan jouw lichaam. JIJ staat centraal. Het draait om jou. Want alleen jij weet wat goed voor jou is. Wat echt voedend is voor jou. Om weer vol aan te staan, de sparkle te voelen, jouw energie te bevrijden en te stralen. Shine! 


De feestdagen komen eraan.
Hoe kies jij ervoor om het leven te vieren?

November 

3

NOV

10.00

2-daagse Deep Dive (exclusief voor studenten van de Conscious Academy)- Landgoed Coudewater, Rosmalen - 3 & 4 november 

Een tweedaagse Deep Dive voor deelnemers aan het jaarprogramma van Conscious Academy, die een jaar lang in een context zijn gestapt van diepgaande ontwikkeling en ontdekking. Aan de hand van een wisselend thema onderzoeken we samen de paden naar innerlijke vrijheid. Systemisch werk, schaduw- en licht, niks nodig hebben, alles mogen worden, stilte en moeiteloos leven. Afhankelijk van wat er leeft in de wereld, de groep en onszelf duiken we een van deze of een ander thema in en  kijken we naar hoe innerlijke vrijheid er voor jou uitziet. Twee dagen vol verbinding, thuiskomen, diepte en familiegevoel. 

5

NOV

10.00

Healing Ceremonie met plantmedicijn onder leiding van Erica Nap - Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen - Vrijdag 5 November (van 10:00 tot 20:00)

Plezier komt vaak voort uit het vermijden van pijn.  Ware vreugde komt voort uit het ware Zelf dat leeft achter, onder en doorheen alle pijn.

Genezen is gelukkig maken, zegt een Cursus in Wonderen. Elke spirituele weg komt voort uit een verlangen naar vreugde en leidt uiteindelijk naar vreugde. Onze heelheid is gelegen in het herkennen, realiseren en integreren van onze ware natuur die vreugde IS. Het leven geeft onze vele poorten om ons dit ware Zelf te herinneren. Eén van de wonderen die de natuur ons gaf zijn de plantmedicijnen die al eeuwen gebruikt worden door de Sjamanen in Zuid-Amerika om contact te leggen met de geesteswereld en met de impressie en expressie van onze ware natuur. In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. Toch integreert deze kennis steeds meer ook in onze cultuur.


In samenwerking met Murali bieden we een veilige setting waarin niet de ’trip’ centraal staat maar het werkelijk willen leren kennen van een nieuwe innerlijke werkelijkheid. Er is live muziek, (samen) zang, stilte, meditatie en zorgvuldige begeleiding door ervaren begeleiders waaronder Erica Nap van Murali.

En dit is er ook nog...

6

NOV
20:00

Concert The Wanderer (Kr8vanhethart) - Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen - zaterdag 6 november 20:00 uur

The Wanderer is het verhaal van een singer-songwriter, Nikos Frangiskatos, die op zoektocht ging naar zichzelf, naar zijn muzikale kern, om van daaruit zijn droom vorm te geven. Volgens de zanger gaat het allemaal om het delen van liefde in de wereld.


In samenwerking met Kr8 van het Hart faciliteert deze bijzondere muzikant een 'Ceremony of the heart' in onze kapel.


Kaarten zijn te koop via de website van The Wanderer voor €27,50 per stuk.

17

NOV

10.00

One Day Retreat - Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen - 17 november (10.00 - 17.00) 

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Gebruik hem waar jij hem voor nodig hebt: als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 

1

DEC
10:00

Basistraining in eenheidsbewustzijn - 1- 3 december

Basistraining in eenheidsbewustzijn waarin we je meer leren over eenheidsbewustzijn als uitgangspunt van een gelukkig leven. Zonder die levende verbinding met eenheid, is het lastig om te weten wat je écht wilt. Zo raak je de richting snel kwijt en lijk je overgenomen te worden door de waan van alledag. Het gevolg? Je ervaart een tekort aan erkenning, liefde, verbinding, vreugde en levensgeluk. Leer hoe je je niet langer meer laat afleiden en tegenhouden door de omstandigheden en hoe je de verbinding met eenheid levend en open houdt.

December 

10

DEC
10:00

One Day Retreat- landgoed Coudewater, Rosmalen - Vrijdag 10 december (10.00 - 17.00) 

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Gebruik hem waar jij hem voor nodig hebt: als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 

17

DEC 
16:00

24-uurs retreat (winter) - Mariakapel- Landgoed Coudewater, Rosmalen - 17 & 18 december 

Een 24-uur durende reis in het teken van het aankomende seizoen. Het loslaten van de herfst laten we los ;-) en we maken ruimte voor de verstilling van de Winter...


We doen niet aan ellelange theoretische verhalen, formele voorstelrondjes, maar wel aan heel veel verbinding, lekker eten, diepe meditaties, interessante teachings, bijzondere oefeningen en ruimte voor reflectie en inzichten. En misschien zelfs een paar uurtjes slaap... Durf jij het aan?

28

DEC

10.00

2-daagse Deep Dive (exclusief voor studenten van de Conscious Academy) - Landgoed Coudewater, Rosmalen -28 & 29 december 

Een tweedaagse Deep Dive voor deelnemers aan het jaarprogramma van Conscious Academy, die een jaar lang in een context zijn gestapt van diepgaande ontwikkeling en ontdekking. Aan de hand van een wisselend thema onderzoeken we samen de paden naar innerlijke vrijheid. Systemisch werk, schaduw- en licht, niks nodig hebben, alles mogen worden, stilte en moeiteloos leven. Afhankelijk van wat er leeft in de wereld, de groep en onszelf duiken we een van deze of een ander thema in en  kijken we naar hoe innerlijke vrijheid er voor jou uitziet. Twee dagen vol verbinding, thuiskomen, diepte en familiegevoel. 

Mogen wij jou inspireren om van

2022 jouw mooiste jaar ooit te maken? 

Januari 

Conscious Academy

7

JAN
10:00

One Day Retreat - 7 januari (10.00 - 17.00) 

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Gebruik hem waar jij hem voor nodig hebt: als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 

15

JAN

10.00

2-daagse Deep Dive (exclusief voor studenten van de Conscious Academy) - Landgoed Coudewater, Rosmalen

Een tweedaagse Deep Dive voor deelnemers aan het jaarprogramma van Conscious Academy, die een jaar lang in een context zijn gestapt van diepgaande ontwikkeling en ontdekking. Aan de hand van een wisselend thema onderzoeken we samen de paden naar innerlijke vrijheid. Systemisch werk, schaduw- en licht, niks nodig hebben, alles mogen worden, stilte en moeiteloos leven. Afhankelijk van wat er leeft in de wereld, de groep en onszelf duiken we een van deze of een ander thema in en  kijken we naar hoe innerlijke vrijheid er voor jou uitziet. Twee dagen vol verbinding, thuiskomen, diepte en familiegevoel. 

Februari 

10

FEB
10:00

Basistraining in Eenheidsbewustzijn - 10 - 12 februari 

Basistraining in eenheidsbewustzijn waarin we je meer leren over eenheidsbewustzijn als uitgangspunt van een gelukkig leven. Zonder die levende verbinding met eenheid, is het lastig om te weten wat je écht wilt. Zo raak je de richting snel kwijt en lijk je overgenomen te worden door de waan van alledag. Het gevolg? Je ervaart een tekort aan erkenning, liefde, verbinding, vreugde en levensgeluk. Leer hoe je je niet langer meer laat afleiden en tegenhouden door de omstandigheden en hoe je de verbinding met eenheid levend en open houdt.

18

FEB

10.00

One Day Retreat - 18 februari (10.00 - 17.00) 

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Gebruik hem waar jij hem voor nodig hebt: als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 

Maart 

4

MRT

10:00

One Day Retreat - 4 maart (10.00 - 17.00) 

Dit inspirerende event is een snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten. Gebruik hem waar jij hem voor nodig hebt: als voeding voor je relatie, inspiratie voor je bedrijf of kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een kennismaking met Conscious Academy en waar wij voor staan, maar dan zonder verkooppraatjes, saaie voorstelrondjes of veel theorie. Gewoon gelijk de diepte in. Wat gebeurt er als je besluit je werkdag eens op deze manier in te vullen? 

5

MRT
10:00

2-daagse Deep Dive (exclusief voor studenten van de Conscious Academy) - Landgoed Coudewater, Rosmalen-5 & 6 maart 

Een tweedaagse Deep Dive voor deelnemers aan het jaarprogramma van Conscious Academy, die een jaar lang in een context zijn gestapt van diepgaande ontwikkeling en ontdekking. Aan de hand van een wisselend thema onderzoeken we samen de paden naar innerlijke vrijheid. Systemisch werk, schaduw- en licht, niks nodig hebben, alles mogen worden, stilte en moeiteloos leven. Afhankelijk van wat er leeft in de wereld, de groep en onszelf duiken we een van deze of een ander thema in en  kijken we naar hoe innerlijke vrijheid er voor jou uitziet. Twee dagen vol verbinding, thuiskomen, diepte en familiegevoel. 

19

MRT

16.00

24-uurs retreat (lente) - Mariakapel Landgoed Coudewater, Rosmalen - 19 & 20 maart 

Een 24-uur durende reis in het teken van het seizoen dat ons roept: HET WORDT LENTE!


Hoe was de stilte van de winter? ben je al uit die diepte? En welke zaadjes ga jij planten?


We doen niet aan ellelange theoretische verhalen, formele voorstelrondjes, maar wel aan heel veel verbinding, lekker eten, diepe meditaties, interessante teachings, bijzondere oefeningen en ruimte voor reflectie en inzichten. En misschien zelfs een paar uurtjes slaap... Durf jij het aan?

arrow_drop_up arrow_drop_down