Kies het membership dat bij je past

De thuisbasis voor jouw bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei. Van lichaamswerk tot persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Van yoga tot dans en van stembevrijding tot satsang. Kom thuis bij jezelf en kies wat past bij jou. Ervaar de flexibiliteit van de fysieke bijeenkomsten en de online streams. Allemaal in één membership. 

Voeg aan je membership het retreat pakket toe om geregeld op retreat te gaan en speciaal voor managers, ondernemers en leidinggevenden is er het Next Level Leadership programma dat er voor zorgt dat je de impact maakt die je wil als leider! 

Kies jouw membership

Jaarprogramma

Als basis bieden we je een jaarprogramma die je fysiek kunt bijwonen in de kerk van de Conscious Academy maar ook kunt streamen, terugluisteren of online kunt inchecken vanuit je eigen woonkamer of vakantiehuis. Kom thuis bij jezelf en maak dé shift in je leven. 

€ 2.100
(onbeperkt gebruik van het aanbod)

Retreats

Kom thuis op onze bijzondere plekken in Frankrijk, België en Spanje tijdens de retreats die als aanvulling op het basisprogramma worden aangeboden. Kies het retreat pakket en bepaal welke retreats jouw gaan ondersteunen dé shift te maken waar jij naar verlangt. 

€ 3.400

(inclusief jaarprogramma)

Next Level Leadership

Exclusief voor managers, ondernemers en leidinggevenden die impact willen maken, is er het leiderschapsprogramma. Dit programma is een mix van praktische tools en spirituele principes om jouw klaar te stomen voor Next Level Leadership. Kies de impact die je wilt maken. 

€5.100 

(inclusief jaarprogramma & retreats)