arrow_drop_up arrow_drop_down

24 uurs retreat - Kings & Queens Bewustzijn (hybride: offline én online)

Koningsnacht & Koningsdag - 26 & 27 april (van 16.00 tot 16.00 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Het is tijd om jouw
troon te claimen

Het is tijd om de belangrijkste plek in ons eigen leven terug te pakken. Het is tijd om jouw troon te claimen. En wat is een mooier moment om dat te doen dan tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Deze 24 uur gaat over het toewerken naar jouw troon. Vanuit hier kun je weer gaan regeren over jouw leven en vanuit daar kun je jouw leven in lijn brengen met de wereld om je heen. Vind je het belangrijk om impact te maken? Dan is dit de stap die jij mag zetten. Een betere wereld begint met jezelf. Niet vanuit een reactie die voortkomt vanuit angst, maar vanuit creatie en liefde.

ONTDEK IN 24 UUR JOUW KINGS & QUEENS BEWUSTZIJN

WIE WIL JIJ WERKELIJK ZIJN?

Onze default modus is voor de meeste mensen dat zij een leven leiden en keuzes maken op basis van aannames en emoties. We hebben het gevoel dat onze gedachten de juiste raadgevers zijn, maar staan daarbij niet stil bij waar die gedachten vandaan komen. 


Door positieve en negatieve ervaringen in ons leven hebben we allerlei gedragsregels aangeleerd. We hebben geleerd onszelf terug te trekken, te beschermen en niet volledig te leven wie we diep van binnen echt zijn. We laten ons tegenhouden in wie we echt zijn door angst.


Angst voor wat anderen vinden. Angst voor hoe anderen ons kunnen kwetsen. Angst om te falen. Angst om niet goed genoeg te zijn. 

LEEF ZONDER BEPERKINGEN

Wanneer jouw dagen gecontroleerd worden door beperkende overtuigingen en het oncomfortabele gevoel van angst ligt onbewust de focus steeds op ons re-actieve systeem, ons reptielenbrein.

We leven, kiezen en acteren vanuit een primaire reactie gestuurd door een emotie en dat resulteert vaak in: 


 1. Over je eigen grenzen heengaan
 2. Niet weten wie je diep van binnen bent
 3. Jezelf klein houden
 4. Vaak vermoeid zijn
 5. Niet voor jezelf opkomen
 6. Jezelf wegcijferen
 7. Altijd willen pleasen
 8. Het gevoel dat je het nooit goed kunt doen
 9. Proberen je gelijk te halen
 10. Moeite hebben de controle los te laten
 11. Een gevoel van eenzaamheid ervaren
 12. Vaak irritaties en frustraties ervaren 
 13. Weinig energie hebben
 14. Je leven ervaren als een sleur

Het is tijd om de belangrijkste plek in ons eigen leven terug te pakken. 

Wat is het kings &
queens bewustzijn? 

Het Kings en Queens bewustzijn gaat over leven zonder je te laten beïnvloeden door alle angst in jou. Dit is het bewustzijn waar je volledig durft te zijn wie je werkelijk bent. Een staat van zijn waarin je alles wat je in je hebt, kunt geven zonder je van alles af te vragen. Zonder dat stemmetje in je achterhoofd die je wijs maakt dat je het niet kunt, niet mag, of niet bent. 


 • Jij kunt alles. 
 • Jij mag alles. 
 • Jij bent alles.
 • En je hoeft niks.


  Juist door niks te hoeven zijn, wordt je veel sterker in alles wat je bent. Deze manier van leven en geven kost geen energie, maar is alleen maar energie. Stap in die energie en voel hoe vrij het is om in het allerhoogste bewustzijn te leven en al je angsten los te laten. 

WAT HEBBEN ANDEREN ERVAREN?

Dit was de meest intense, emotionele en mooiste 24-uur die ik in een lange tijd heb ervaren. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mocht meemaken met deze groep en ben dankbaar dat ik de beslissing heb gemaakt om hier aan mee te doen! 
Herbert Egberts 
Volg je hart, want dat klopt altijd. Dat heeft dit 24 uurs retreat mij opnieuw zich dubbel en dwars bewezen.
Jaap Hulsmann
Er is zoveel gebeurd en in gang gezet in deze 24-uur. De impact is enorm. Ik merk dat ik bijvoorbeeld mezelf de toestemming heb gegeven om meer te zijn, in plaats van te moeten zijn. 
Inger Vierhout

Merel van der Wouden 

Wat een bijzondere 24-uur!

Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig ja tegen zeggen. Ik zeg ja tegen 100% mijzelf zijn. 

Deze is 24-uurs retreat is dus óók live in onze magische kerk in Rosmalen. Dit is hoe wij omgaan met de coronamaatregelen...

€ 297,-

Offline: 24-uurs Kings & Queens retreat 

Tijdens Koningsnacht & Koningsdag  op 26 & 27 april zijn er 20 offline plekken beschikbaar voor deze bijzondere, transformatieve ervaring van 24 uur. Het retreat vindt plaats in de kerk van de Conscious Academy


Tijdens deze 24 uur kun je je volledig laten meenemen in de ervaring want de prijs is inclusief alles wat je nodig hebt, namelijk:

 • Een team van ervaren trainers die je begeleiden bij dit proces 
 • De mogelijkheid tot meer één-op-één-begeleiding 
 • Een fijne slaapplek in één van onze huiselijke studio's
 • Heerlijke & gezonde maaltijden
€ 97,-

Online: 24-uurs Kings & Queens retreat 

Kun of wil je niet in onze kerk aanwezig zijn? No worries, dit event is hybride! Tegelijk met de offline training in onze kerk, begeleiden we een online proces. Hoewel dit natuurlijk anders is dan de live ervaring, kunnen we ook in deze online ruimte en krachtig en impactvol proces faciliteren.