Ervaar meer innerlijke vrijheid bij de
24-uurs retreat in onze magische kapel

Een etmaal durende snelkookpan waarin door een combinatie van locatie, inspirerende teachers en de verbinding met anderen, je stappen gaat zetten.

Ik wil meedoen!


WAt kan shiften in 24 uur is adembenemend

Een etmaal aan diepgang, verbinding en lichtheid. 24 uur lang jezelf op nummer één zetten, voelen hoe het is om thuis te komen bij jezelf en licht schijnen op wat gezien mag worden. Een 24-uurs reset, een snelkookpan van groei... Wij herkennen namelijk het verlangen dat je voelt: het verlangen om er even uit te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten, inspirerende dingen te leren. En vooral: om te weten dat je niet de enige bent. 


Want holy shit, wat kan er veel gebeuren als jij samen met onze teachers 24-uur in een context stapt van groei. Want als je open staat voor en het onderzoek aangaat naar persoonlijke groei, en je maakt die reis in een gezamenlijke context, dan gáát dat zorgen voor een collectieve shift.

Dat is onze visie. 

Gebruik deze 24-uurs retreat waar jij hem voor nodig hebt

Huh, maar hebben jullie geen programma dan? Tuurlijk hebben we dat wel. Maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat jij een etmaal lang in een context stapt van groei, ontwikkeling en ontdekking. En dan kun jij deze escape gebruiken waar jij hem voor nodig hebt: 


  • Als boost in je persoonlijke ontwikkelingstraject
  • Als kickstart van een periode waarin jij beter voor jezelf gaat zorgen
  • Als voeding voor je relatie wanneer je 24 uur lang samen met je partner in deze context stapt. 
  • Als inspiratie voor je eigen bedrijf 

Wat betekent innerlijke vrijheid voor jou?

Wat betekent innerlijke vrijheid voor jou? En in welke mate ervaar je het op dit moment in jouw leven?

Innerlijke vrijheid is volgens Sacha en Joris het antwoord op de twee paden waar spirituele en persoonlijke ontwikkeling zich over bewegen. Aan de ene kant het pad van de maakbaarheid dat bijvoorbeeld manifestatiegurus vaak bewandelen : jij kan alles worden en creëren wat jij wil. Aan de andere kant het pad van eenheid: je ontkoppelen van alles wat jou een individu maakt (verleden, wensen, dromen, pijn, verlangens, trauma's, etc.) en je verbinden met het gegeven 'ik ben liefde en een met alles'. 

Tijdens deze 24-uurs retreat nemen Sacha en Joris je mee op een excursie langs de thema's die volgens hen cruciaal zijn om deze ontdekkingsreis naar innerlijke vrijheid aan te gaan en die de basis vormen van de zeven trainingen van het jaarprogramma over innerlijke vrijheid. Het zijn dé zeven thema's die je gaan supporten in het bewandelen van die twee paden. En tijdens deze 24-uurs retreat krijg jij een hapje van de taart: 


De basis van eenheidsbewustzijn
De vrijheid om alles te mogen zijn
De vrijheid om niks te hoeven zijn
Effortless leven en werken
De ondraaglijke lichtheid van het bestaan
Systemisch lichtwerk
Stilte en rust

Wat gaan we doen tijdens deze 24 uur? 

Daar krijg je nog niet te veel over te horen. Niet omdat we flauw zijn, maar omdat we bij de Conscious Academy nooit twee keer hetzelfde doen. Buiten dat we dat maar saai vinden, kúnnen we daadwerkelijk niet twee keer hetzelfde doen: we tunen in wat er speelt in de groep, het universum en de wereld. Geen uitgeschreven teksten, strakke schema's maar inhoud die 'gedownload' wordt in het moment. Hierdoor krijg je geen rigide programma, maar 24 uur die meebewegen met waar jij op dat moment bent. 


Wat we in het verleden al hebben gedaan:  gemediteerd, ademsessies gedaan, gedanst, geborreld, gelachen, gebokst, gezongen, gehuild, gesport, geluisterd, gerelaxt, gewandeld, geschreven, geleerd, geslapen, gegeten...


Wat we sowieso niet gaan doen: ellenlange voorstelrondjes, saaie lezingen of salespraatjes. 


Wat dan wel? Laat het op je af komen. Als jij 24 uur lang met ons in deze context stapt, dan krijg je sowieso wat je nodig hebt en gebeurt er wat er moet gebeuren. We nodigen iedereen uit om 100 procent in deze ervaring te stappen, maar je bent tot niks verplicht. Ook als je er 24 uur lang maar wat bijhangt en niks zegt, is het goed en krijg je wat je nodig hebt.


Je bent thuis, dus je bent veilig. Want hoe druk jij je ook maakt, het leven gebeurt toch wel. 

WAT HEBBEN ANDEREN ERVAREN?

Dit was de meest intense, emotionele en mooiste 24-uur die ik in een lange tijd heb ervaren. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mocht meemaken met deze groep en ben dankbaar dat ik de beslissing heb gemaakt om hier aan mee te doen! 
Herbert Egberts 
Volg je hart, want dat klopt altijd. Dat heeft dit 24 uurs retreat mij opnieuw zich dubbel en dwars bewezen.
Jaap Hulsmann
Er is zoveel gebeurd en in gang gezet in deze 24-uur. De impact is enorm. Ik merk dat ik bijvoorbeeld mezelf de toestemming heb gegeven om meer te zijn, in plaats van te moeten zijn. 
Inger Vierhout

Merel van der Wouden 

Wat een bijzondere 24-uur!

Liefde, connectie, loslaten, grenzen zetten, sisterhood, lachen, huilen, schreeuwen, dansen, vrij voelen, natuur, spelen, meditaties en diep verbinden met een groep mooie mensen. Wat een bijzondere 24-uur! We sloten af met waar we vanaf nu volmondig ja tegen zeggen. Ik zeg ja tegen 100% mijzelf zijn. 
€ 340,- excl. BTW

24-uurs-retreat

Per 24-uurs retreat zijn er 20 plekken beschikbaar voor onze transformatieve, diepgaande, maar ook relaxte en licht 24-uurs retreat. De retreat duurt van 16.00 tot 16.00 uur. En waar kun je dit proces beter aangaan dan in onze magische kerk op landgoed Coudewater in Rosmalen? 


Tijdens deze 24 uur kun je je volledig laten meenemen in de ervaring en hoef je je nergens druk over te maken, want de prijs is inclusief alles wat je nodig hebt, namelijk:

  • Gebruik van onze magische kerk en Hoeve met huiselijke en thuiskom-energie
  • Een team van ervaren teachers die je begeleiden bij dit proces 
  • Een fijne slaapplek in één van onze sfeervolle studio's
  • Heerlijke, gezonde en vegetarische maaltijden van onze queen of food Fia
arrow_drop_up arrow_drop_down