24-uurs business retreat 

Spiritueel leiderschap voor ondernemers en leiders op 3 & 4 juni

IK BEN ERBIJ!


€ 240 excl. BTW

Word een inspirerend spiritueel leider

 • Open, activeer en verdiep jouw context rondom spiritueel leiderschap 
 • Kijk voorbij targets, efficiëntie en doelen 
 • Leer hoe je in lijn komt met je essentie, waardoor je meer impact maakt 
 • Laat feminiene energie meer toe in jouw leiderschap 
 • Ontdek hoe jij jouw medewerkers en/of klanten kan inspireren en raken 
 • En ga met dit alles aan de slag samen met gelijkgestemde ondernemers
IK DOE MEE

Ontdek in één dag hoe je ondernemerschap combineert met toegepaste spiritualiteit...

Spiritueel leiderschap: een nice to have of een must?

Een must, denken wij. Er is iets aan het veranderen in de wereld en financiële targets, bedrijfsdoelen rechtlijnige missies zijn hierin niet meer afdoende. Mensen raken op een steeds jongere leeftijd in een burn-out. Ze lopen steeds sneller stuk op het eeuwige streven op basis van masculine actie-energie. Efficiëntie en productiviteit is niet meer afdoende; veel ondernemers en medewerkers voelen het verlangen naar impact.


Deze nieuwe wereld vraagt ook om een nieuw soort leiderschap. Een die met respect en zorg voor en vanuit de bron kan ondersteunen in plaats van aansturen. Die de mens en het leven weer zien als source in plaats van resource. Die de persoon en diens ziel in de volle glorie laten ontplooien. Die de visie en missie van het bedrijf misschien zelfs wel ondergeschikt maakt aan de natuurlijke beweging van de mensen die eraan werken.
Ik koop meteen een ticket!


WAT HEB JIJ NODIG OM DIE INSPIRERENDE LEIDER TE WORDEN? 

Waarom is die mannelijke, actie-energie dan niet meer afdoende? Omdat alleen die masculine energie, zonder zijn feminiene tegenhanger, ons niet meer dient en geen voldoening meer geeft.


Sacha Steuns, één van de oprichters van de Conscious Academy, zegt: 

“Er is sprake van een mannelijke overdrive. In ons allemaal. En het tjakka-tijdperk waarin we ALLES kunnen en mogen en ook moeten willen bereiken, gecombineerd met een ‘huisje- boompje-beestjementaliteit’ als veilig kader om in te belanden, dat tijdperk, zijn we, of in ieder geval ik, nu wel klaar mee. Ik ben er moe van. Al die bucketlists, ambities, potentieel, doelen, multitasken, honderd rollen in een leven willen, nee, moeten vervullen. Al die maatschappelijke en sociale normen waar ik aan moet voldoen. Al die aannames van mensen over hoe ik als mens, partner, ouder, ondernemer, vrouw, zou moeten gedragen en welke verwachtingen mensen daar aan mogen ontlenen. Daar houden we nu dus mee op”

HOE LAAT JIJ DE VRIJHEID OM ALLES TE MOGEN EN NIKS TE MOETEN TOE IN JE LEVEN?

DE VRIJHEID OM ALLES TE MOGEN EN NIKS TE MOETEN

Wat heb jij nodig om de vrijheden helemaal te omarmen? Om ze toe te laten in je leven en je bedrijf? Om je medewerkers ze toe te staan?


Want wat gebeurt er op het moment dat je een vergadering begint met de vraag ‘hoe is het?' En mensen daarin de ruimte geeft om elk antwoord te geven wat ze maar willen? En wat gebeurt er als diegene die ‘slecht’ antwoordt, daar even volledig voor mag gaan en in mag gaan zitten, om vervolgens weer met hernieuwde energie en passie aan de slag te gaan? 


Wat gebeurt er als je jouw medewerkers de vrijheid geeft om met hun eigen energiecyclus te werken? En dat ook jezelf toestaat? Als je de natuur en de seizoenen je ritme laat bepalen, in plaats van de kalender en je targets? 

24 uur vol inzichten, inspiratie en verbinding om de leider te worden van de toekomst

Wat doen we in 24 uur?

We creëren een context waarbinnen jij als individu je eigen intentie en context rondom spiritueel leiderschap kan verdiepen, openen en activeren. 


Dit doen we in een gezamenlijke context om het collectief te gebruiken als extra brandstof voor jou grootste dromen. Je gaat daar altijd anders uitkomen dan dat je erin ging. Door de 24-uurs ga je onderzoeken wat er nog meer in het vat zit als het gaat om spiritueel leiderschap, omdat je een verlangen en intrinsieke motivatie hebt om hiermee verder te gaan.

Wat levert het je op?

Samen met gelijkgestemde ondernemers stap je in een zakelijke context van spirituele groei. Want jij wíl een volgende stap zetten die in lijn ligt met je ware essentie, zodat je meer impact kan maken. Zowel naar de buitenwereld toe, maar ook intern in je organisatie  en op je medewerkers. In beide gevallen maak je namelijk het verschil door ze te raken. 

Leiders willen ervoor gaan, zoeken naar mogelijkheden, nemen verantwoordelijkheden en bouwen graag gave dingen. Wij leren jou tijdens deze 24-uurs retreat te bouwen vanuit jouw eigen bron, zodat jij geeft wat jij te geven hebt en wat de wereld nodig heeft. 

Ik wil meedoen

Hoe wat waar hoe laat?

We starten de 24-uurs businessretreat over spiritueel leiderschap op vrijdag 3 juni om 16.00 uur. Een etmaal later zijn we klaar. Je zult slapen, maar je nacht kan er iets anders uitzien dan normaal. 


Even helemaal weg uit je normale context. Je verblijft namelijk in een van de sfeervolle gedeelde studio's op ons prachtige landgoed Coudewater.

WAT HEBBEN ANDERE MISSIEGEDREVEN ONDERNEMERS ERVAREN?

Dit was de meest intense, emotionele en mooiste 24-uur die ik in een lange tijd heb ervaren. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mocht meemaken met deze groep en ben dankbaar dat ik de beslissing heb gemaakt om hier aan mee te doen! 
Herbert Egberts 
Volg je hart, want dat klopt altijd. Dat heeft dit 24 uurs retreat mij opnieuw zich dubbel en dwars bewezen.
Jaap Hulsmann
Er is zoveel gebeurd en in gang gezet in deze 24-uur. De impact is enorm. Ik merk dat ik bijvoorbeeld mezelf de toestemming heb gegeven om meer te zijn, in plaats van te moeten zijn. 
Inger Vierhout
€ 240 excl. BTW

24-uurs business retreat op  3 &4 juni

Speciaal voor missiegedreven ondernemers die hun spiritueel leiderschap willen ontwikkelen:

 • Open, activeer en verdiep jouw context rondom spiritueel leiderschap 
 • Kijk voorbij targets, efficiëntie en doelen 
 • Leer hoe je in lijn komt met je essentie, waardoor je meer impact maakt 
 • Laat feminiene energie meer toe in jouw leiderschap 
 • Ontdek hoe jij jouw medewerkers en/of klanten kan inspireren en raken 
 • En ga met dit alles aan de slag samen met gelijkgestemde ondernemers
 • Incl. studio met twee personen en eten van onze Queen of Food.