Explore Embrace Emerge

Been there, done that, got the whole wardrobe.

99% van al het werk heb je al gedaan... Een fortuin aan geld, tijd, aandacht, therapeuten, opleidingen en mislukte relaties gespendeerd.

En toch... na al dat werk, al die boeken, al die seminars, podcasts en innerlijk werk vraag je je nog steeds af waar alles samen komt.

The missing 1%.

Let's bring it home! 

Become one with yourself

Become one with the other

Become one with life

Clash of the titans... 


Een individueel proces, exquisitely designed voor jouw unieke samenstelling van essentie, contrast en pure helderheid.


Een context van een aantal maanden waarbinnen je door zeer zeer intens ervaren en bevlogen experts herinnerd wordt aan jouw originele blauwdruk.


Een proces dat start met de 'clash of the titans'. In dit geval jij tegen jezelf. Waar jouw 'ik en mij' en 'mij en ik' dusdanig botsen dat een eruptie van wat WEL waar is onvermijdelijk blijkt. Daarna is integratie en de natuurlijke flow of emergence een breeze. 


Halleluja! NOW you get it! En... beter nog: niet alleen het inzicht en de spier getraind, maar een geveriefieerde versie van jezelf die je vanaf dat moment zal achtervolgen net zolang tot je één bent met jezelf, de ander en het leven zelf.ER IS SCHADUWWERK AAN DE WINKEL!


We're so full of shit... let's use it!
Schaduwwerk gaat over licht schijnen op wat in het donker verborgen is. Soms is dat pijn of iets waarvoor we ons schamen, maar meer dan eens is het ook juist iets heel moois of sterks waarvan ons ego heeft besloten dat we het niet verdienen of eerst dit en dat moeten bereiken of bewijzen voordat we 'voldoen'. BULLSHIT! 
We dagen je uit. We nodigen je uit. Om een significante move te maken naar een intensere, maar ook veeeeel relaxtere kijk op het leven.


Maak van je bullshit je holy shit. 

Radical departure,

gentle arrival

We hebben de tijd, de rust en het weer. We hebben de magie van de lokatie en elkaar.... En met al die ingredienten gaan we:


 • De stilte opzoeken...
 • Zielsreizen (geleidde meditaties naar jouw innerlijke weisheid)
 • Het donker in je verkennen via diepgaande oefeningen
 • Slapen, eten, dansen
 • In het vuur staren en verbranden wat klaar is
 • Verbinden met onszelf en elkaar
 • Op adem komen en adem halen voor de volgende duik in ons leven

Waar? 

Ah oui! Belgique!


Vlakbij Maaseik, zo'n 30 km onder Weert, ligt op Belgisch-Limburgs grondgebied een magisch domein met historische watermolen.


De Houbenmolen is onze 'eigen' best bewaarde geheim. Klein, sprookjesachtig en midden in de natuur. Intiem en lieflijk, maar precies groot genoeg om met maximaal 12 personen te 'leven'.  Zie smorgens door het keukenraam de reeën het terrein doorkruisen, laat je vervoeren door alle uitzichten, zowel binnen als buiten en hoor 's nachts de uil het bos domineren.  En als je durft kun je een 'Wim Hofje' in de beek doen...


Wie gaat er mee?

Jij wellicht? Zo ja, dan ben je met maximaal 7 andere deelnemers... En ja, je deelt dan een kamer EN er is plek om met je matras elders te gaan liggen. Of je tent op te zetten. Of je camper of caravan.


Jouw support: 

Sacha Steuns. Open, warm en medogenloos als het gaat om de transformatie van bullshit naar holy shit. Altijd klaar om samen een volgend perspectief te verkennen op wat óók waar is. 

Sacha is Mentor/coach, trainer en cheerleader in intense veranderprocessen. Naast bakken ervaring in resultaat gericht corporate management, heeft ze haar daadwerkelijke deskundigheid ontwikkeld op het gebied van het doorbreken van de diepste (beperkende) patronen met een specialisatie in schaduwwerk.


“Ik ervaar Sacha als iemand die leeft wat ze brengt. Ze is scherp, steunend, liefdevol en onverschrokken bereid om op zoek te gaan met je naar waar de ruimte zit voor groei of de blokkade waar je jezelf neer-sabelt.  En dan samen kijken… Niet door in schuld of slachtoffer (en het verhaal) te verdrinken, maar Sacha geeft je een liefdevolle en scherpe uitnodiging om in beweging te komen.”


Ingrid Candel. Oneindig gepassioneerd & nieuwsgierig. Intellectueel breekijzer en een diep diep diepst gevoel voor puurheid en echtheid en een herder in het verkennen van onbekende paden zowel buiten in de natuur als binnen in ons zelf. 

Ingrid is psycholoog, mentor en deskundige op het gebied van grensoverschrijdend gedrag in de zorg. Een voorvechter voor iedereen die om welke reden dan ook met geheimen of schaamte rondloopt en DE spaceholder voor alles wat onder het tapijt uit mag. Stil waar het kan, doorvragend en prangend waar nodig en altijd oordeelvrij kijkend naar wat waar is voor jou. 


 En hoe eng is het? Voor je ego? DOOD-eng! We (h)erkennen dat echt meteen en we zullen niet doen alsof het wel meevalt. En: het valt ook echt wel mee... Je bent er helemaal zelf bij en echt NIKS moet en we gaan je ook niet pushen als jij dat niet wil. Je bent veilig.

Voor je ziel? FEEST! Je gaat ook echt heel veel lachen om je eigen bullshit. Welcome to the other side of the dark!
 Én ik weet ook als geen ander hoe zacht, liefdevol en licht het leven meteen erna is. 

Want na deze retreat: 

 • Heb je meer inzicht in jezelf
 • Waardeer je het leven en haar lessen beter, makkelijker EN leuker.
 • Heb je bullshit onder het tapijt uit gehaald
 • Heb je de mest voor de zaadjes van het komende jaar.
 • Ben je de confrontatie aangegaan met wat zo ver weg leek
 • Heb je spierpijn in je kaken van het lachen
 • Heb je vriendschap gesloten met de polariteiten in jezelf
 • Heb je een significante stap gezet in een volgend domein van leven en zijn
 • HOLY SHIT. punt.
€1495
€ 995,-


Inclusief magische accomodatie en heerlijke voeding voor lichaam en geest!

START: Woensdagavond starten we met landen, kennismaken, settelen en het aanzetten van de energie.

EINDE: Zondag ronden we na de lunch af en vliegen we ieder weer onze eigen route.


WIL JE MEE OP DIT AVONTUUR? Stuur dan een mailtje naar sacha@consciousacademy zodat we samen kunnen afstemmen.